Ratings based on 648 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
92% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.7 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Göteborg

Fantastiskt läge i gamla stan

Posted Jul 28, 2016
Pros: Läget
Cons: Hiss saknades
Location: Se ovan
Ett fint hotell med absolut bästa läget i gamla stan. Nära till allt samtidigt som man inte stördes av trafiken och stadsbruset utanför.
2 out of 5
by A verified traveler

Bien situé mais obsolète

Posted Jul 19, 2016
Un hôtel bien situé mais daté. Pas d'ascenseur pour les nombreuses marches, pas de climatisation, un ménage douteux, du personnel pas toujours aimable, mais un bon buffet pour le petit-déjeuner.
3 out of 5
by A verified traveler

central beliggende

Posted May 26, 2016
Pros: central tæt på byen samt meget god morgenmad og hyggeligt personale.
Cons: meget kunne gøres bedre det kneb med at få rene håndklæder vi måtte nøjes med nogle noget små stykker fordi hotellet var udgået for badehåndklæder
Location: fin beliggenhed tæt på rådhuset og karlsbroen hotellet er ikke berettiget til mere end 2 stjerner
ældre hotel meget nedslidt ingen elevator besværligt at slæbe kufferter op og ned af trapperne og igennem spisestuen vi har boet på hotellet for 5 år siden der er kommet nye badeværelser siden . minibaren er en kurv midt på bordet med forskellige snaks og drikkevarer der ikke er særligt lækkert efter mange dage i solen vi lejede et køleskab på hotellet dette burde være fast.inventar
4 out of 5
by guoyu from 北京

旅游住宿很好

Posted May 26, 2016 on Hotels
地点非常便利 景点很多
4 out of 5
by ricardo from Argentina

Excelente ubicación

Posted May 24, 2016 on Hotels
Buen hotel.... lo mejor la ubicacion, hubiera estado bueno que tuviera ascensor.
5 out of 5
by A verified traveler

Grazioso albergo nel pieno centro di Praga

Posted May 18, 2016
Hotel molto carino, pulito e ben servito. Ottima la posizione e il personale è estremamente cordiale e disponibile!
4 out of 5
by A verified traveler from L

Hôtel trés bien situé

Posted May 17, 2016
Hôtel un peu kitch mais trés agréable. Pour les gens au dos sensible, le matelas est un peu dur, mais le lit est bien grand. Notre chambre donnait sur l'arrière, donc, nous étions très au calme alors même que l'hôtel donne sur une rue très passante. Il est situé à 5 minutes à pied de la vieille place de l'horloge donc en plein centre ville. Nous le recommandons vivement.
3 out of 5
by A verified traveler from SH

离老广场很近的酒店。

Posted May 13, 2016
Pros: 距离老广场很近。
Cons: 饮料可以降价。
Location: 老广场,天文钟。
优点:1,步行到老广场仅需300米。2,旧公寓改造的,装修简朴,能较好体验布拉格的风格。3,楼下有很多餐馆。4,楼下街口有个小杂货市场。5,出租车点在楼下50米。 缺点:1,没有电梯,自己提箱上楼。2,没有空调,且房间的通风不好。3,无拖鞋牙刷,剃须刀kit需要花45克朗购买。4,酒店出售的东西比老广场的其它酒店贵不少,例如这里卖65克朗的600ml可口可乐,别家酒店卖30克朗,mini market卖25克朗。5,没有每天整理床单。6,早餐种类不多。7,没有冰箱。
5 out of 5
by A verified traveler from Barcelona

Estancia confortable en el centro de Praga.

Posted May 12, 2016
Pros: Ubicación, amplitud, comodidad y atención.
Cons: Cumple con las expectativas.
Location: Al estar situado en el centro, facilita cualquier paseo.
Una ubicación excelente, en el mismo centro histórico de Praga, lo que nos facilitó la mayor parte de las visitas. Una habitación amplia y cómoda, combinado con un servicio muy correcto, con un desayuno mas que satisfactorio, nos supuso una estancia magnífica.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 9, 2016 on Hotels