Ratings based on 124 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
93% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.7 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Anette from Ringsted

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
Skøn natur, god og venlig betjening. Dejlig mad.
4 out of 5
by Betty from Albertslund

I skulle prøve det - det er godt

Posted Mar 28, 2016 on Hotels
Ud- og hjemrejse på vej til/fra Skagen. Kun overnatning. Super betjening - venligt og opmærksomt. God mad.
4 out of 5
by A verified traveler

hyggetur

Posted Mar 12, 2016 on Hotels
vi synes det var en dejlig lille kro med dejlig aftensmad, rigtig god service et lille opstød kunne være at morgenbrødet godt blive af en noget bedre kvalitet.
2 out of 5
by Henrik

Posted Feb 10, 2016 on Hotels
Det var fint til prisen og for en enkelt overnatning.
3 out of 5
by Nils-Erik

This traveler left a rating score only Posted Feb 9, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Anders from Helsingborg

Lugn övernattning med bra restaurang!

Posted Dec 20, 2015 on Hotels
Nära motorvägen, perfekt för vila o mat!
4 out of 5
by A verified traveler

ruhiges Hotel, trotz Strassenlage

Posted Dec 18, 2015
Pros: die Ruhe !
Cons: diesmal nicht !
leider nur 1 Nacht, da auf der Durchreise zu den Färöer-Inseln
3 out of 5
by A verified traveler from København

Dejlig kro i stille og smukke omgivelser.

Posted Nov 23, 2015
Hyggelig kro med venligt personale. Værelserne var pæne og rene. Morgenmaden var jeg ikke helt tilfreds med. Jeg kunne godt have ønsket groft brød og lidt frugt, fremfor hvidt brød. Men ellers en kro jeg varmt kan anbefale.
3 out of 5
by Tove from Norge

Posted Nov 10, 2015 on Hotels
Kom frem på kvelden, alt var stille, nøkkel til rommet var lagt ut. Etter min vurdering var standarden meget enkel, men ok for en overnatting. Frokosten var meget enkel! Ville gitt dette overnattingsstedet 2,5* ikke 3!
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 10, 2015 on Hotels
Greit som overnatting. Men virket som om de ansatte helst ikke ville være synlige. Kan ikke si vi følte oss veldig velkomne.Skulle forøvrig gjerne spist morgenmaten i restauranten, fremfor den litt triste frokostsalen.