Ratings based on 74 Verified Reviews

4.0 out of 5
57% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.6 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 10, 2017 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Canada

Family Reunion

Posted May 26, 2016
Great place to meet up with our internationally extended family. Met up with over 50 of us, using the comfortable banquet hall. Great memories. Many thanks!
5 out of 5
by Anna from Ash Vale

lovely!!

Posted May 10, 2016 on Hotels
I enjoyed it immensely.
4 out of 5
by A verified traveler from Soest

Prachtig hotel in schitterende bossen

Posted Dec 27, 2017
Heerlijk ontbijt evenals het diner, goede bediening, vriendelijk en een prettige ambiance in de launche room bij de openhaard in een fantastisch mooi bos gebied, een absolute aanrader.
Comment from Hotel Management
Jan 3, 2018 by Thalia Baljet, Hotel Management
Dank u wel. Wat is het fijn om te horen dat u zo'n eersteklas verblijf bij ons hebt gehad! Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Mogen wij u snel weer welkom heten? Wij hopen het!
3 out of 5
by A verified traveler from Aldtsjerk

Prettige ligging aan de rand van de Veluwe

Posted Dec 27, 2017
Centraal in Nederland gelegen, prima hotel voor goede prijs.
4 out of 5
by A verified traveler from Rotterdam

hotel in het bos..

Posted Dec 26, 2017
Pros: dat het echt buiten ligt
Cons: prijsverhouding met de kleine kamers verbeteren
goede uitvalsmogelijkheden. kamers met twijfelaar erg klein, voor een nachtje niet erg, maar zal voor langer verblijf gaan irriteren. is m.i. en eenpersoonskamer Ontbijt prima, omgeving prima. fijne lounge gratis wifi en werkt prima
Comment from Hotel Management
Dec 29, 2017 by Thalia Baljet , Hotel Management
Hartelijk dank voor uw verblijf in ons hotel en dank ook voor de tijd en moeite die u heeft genomen om uw bevindingen met ons te delen. Fijn dat u zo tevreden bent over het ontbijt, de mooie omgeving en de gratis WiFi. Wederom een kleine tweepersoonskamer met twijfelaarbed boeken is voor de volgende keer geen aanrader, zo te lezen. U zult onze terraskamer met 2 eenpersoonsbedden vast plezieriger vinden! Wij hopen dat u ons die kans geeft?
4 out of 5
by A verified traveler from Tilburg

Mooi gelegen

Posted Dec 11, 2017
Mooi en rustig gelegen hotel. Vriendelijke personeel.
Comment from Hotel Management
Dec 17, 2017 by Thalia Baljet , Hotel Management
Vriendelijk dank voor uw bezoek aan ons hotel en het delen van uw ervaringen. Erg leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over uw recente verblijf bij ons. Mogen wij u snel weer verwelkomen? Wij hopen het!
4 out of 5
by A verified traveler from nieuwegein

Heerlijk in het bos

Posted Dec 3, 2017
Nette kamer, heerlijk in de bosrijke omgeving. Heerlijk geslapen en het ontbijt was ook helemaal goed. Het personeel is erg vriendelijk. We komen zeker terug
5 out of 5
by A verified traveler

Nice Stay

Posted Nov 29, 2017
Pros: Great Place
Quick Checkin, nice Parking area and friendly Staff
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 13, 2017
Pros: Mooi gelegen in de bossen
Cons: De vloerbedekking is wat verouderd overal In de eetzaal ligt vloerbedekking ik vind dit niet fris Ik miste een fohn in de badkamer
Location: Locatie is prachtig.... wat een rust
Fijn verblijf in een prachtige omgeving heerlijk rustig!
Comment from Hotel Management
Nov 22, 2017 by Thalia Baljet , Hotel Management
Bedankt dat u de tijd genomen heeft om ons hotel te beoordelen. Dit is voor ons van groot belang om zo goed in te kunnen spelen op de wensen en verwachtingen van onze gasten. Fijn dat u zo genoten heeft van de rust en de prachtige omgeving. Onze kamers hebben geen föhns, maar u mag er altijd eentje lenen bij de receptie! Wij hopen u spoedig weer terug te zien in de bossen, die in ieder jaargetijde zo mooi zijn!