Ratings based on 10 Verified Reviews

4.4 out of 5
4.6 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.4 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 3, 2016 on Hotels
5 out of 5
by PAWEL

Gorąco polecam!

Posted Apr 19, 2017 on Hotels
Gorąco polecam pobyt w Dosłońcu- wszystko na najwyższym poziomie! Bardzo uprzejma obsługa. Smaczne śniadania. Strefa SPA uprzyjemnia pobyt. Jesteśmy wiernymi gośćmi Hotelu. Już planujemy kolejny pobyt.
4 out of 5
by A verified traveler

good hotel perfect staff

Posted Oct 21, 2016 on Hotels
Good hotel, but with some stange details: very tight toilets, stairs in the corridor, swimming pool open only till 8.30. A really good point: the staff very friendly!
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 11, 2016 on Hotels
5 out of 5
by PAWEL from Kielce

Polecamy!

Posted Apr 21, 2016 on Hotels
Świetny hotel w spokojnym miejscu - z dala od zgiełku.Polecamy pobyt w SPA.
4 out of 5
by A verified traveler

Jedzenie.

Posted Feb 15, 2016 on Hotels
Menu restauracyjne średniej jakości przy dość wysokich cenach.
5 out of 5
by PAWEL from Kielce

Polecamy!

Posted Jan 9, 2016 on Hotels
Gorąco polecamy! Wszystko na najwyższym poziomie. Świetne SP z cieplutką wodą w basenie.Już zaplanowaliśmy kolejny pobyt.
4 out of 5
by A verified traveler

Dla rodziny z dziećmi ok

Posted Aug 22, 2015 on Hotels
Hotel godny polecenia-w pokojach czysto a pobyt z dzieckiem to super sprawa w tym miejscu. Basen ok. Doczepic się można do zagospodarowania terenu za hotelem - zapewne od wiosny nikt tam nie dbał o "sadzawke" i otoczenie zieleni. Jedzenie ok.
5 out of 5
by A verified traveler

Świetne miejsce na romantyczny wyjazd.

Posted Oct 7, 2014 on Hotels
Świetna jakość do ceny, ładny hotel na konferencje i wypoczynek. Lokalizacja w pięknej okolicy, dla aktywnych. Przydałby się czajnik i kawa / herbata w pokoju.
4 out of 5
by kees from holland

Posted Aug 12, 2013 on Hotels
goed