Ratings based on 16 Verified Reviews

4.1 out of 5
94% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.2 Room comfort
4.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Nottingham, UK

nice hotel, picturesque location

Posted Sep 2, 2015
Pros: location, room confort
stayed at this hotel for one night as it was hosting the gala diner at a conference I was attending. the hotel is located near a lake in the finish woods, has an aqua park which unfortunately had no time to visit. breakfast was open buffet. overall very please with room quality and price
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Laadukas hotelli kylpylöineen

Posted Jan 16, 2017
Pros: Hulppeasta huoneesta, hyvästä palvelusta ja laadusta.
Cons: Kylpylätoimintaa myös ainoastaan aikuiseen makuun.
Location: Sijainti oli muutaman kilometrin päässä imatrasta. Aktiviteettejä holiday clubin ympäristössä oikeastaan joka lähtöön.
Suomen mittapuulla mitattuna kyseessä on parhaimpia hotelleja jossa olen vieraillut. Henkilökunta osasi palvella hyvin ja laatuvaikutelma tuli esiin joka osa-alueella. Palveluiden hintataso oli korkeahko ja mielestäni kylpylä oli kohdistettu lähinnä lapsiperheille.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Dec 12, 2016
Hyvä perus kylpylä missä kaikki tarvittava rentoutumiseen ja lomailuun.
Comment from Hotel Management
Dec 24, 2016 by Vastaanotto, Hotel Management
Kiitos palautteestanne. Mukava, kuulla että olette pitäneet kylpylästämme. Tervetuloa uudelleen!
2 out of 5
by A verified traveler from Liperi

Paljon melua..

Posted Oct 31, 2016
Hienohkot puitteet. Palvelu ystävällistä. Aamupala hyvä. Siivouskärrit tiellä koko tuloillan pitkin käytäviä. Kylpytossuista rahastetaan erikseen. Saunamaailmasta rahastetaan erikseen. Se että pyydät huoneeseen kuohuviiniä ja suklaata, tuli maksamaan pullo 39e, suklaa 5e, huone"palvelu" 15e. Kylpylä aivan surkea, pari poreammetta jotka tietenkin aina täynnä, ei mitään muita toimivia hierontapisteitä. Kuvat hämäsi todella, ei ole tuollainen paikka.
Comment from Hotel Management
Nov 4, 2016 by Jenni, vastaanotto, Hotel Management
Hei, Kiitos palautteestanne. Mukava kuulla, että aamupala ja palvelu ovat miellyttäneet Teitä. Osa palveluistamme on tosiaan lisämaksullisia. Mukavaa syksyn jatkoa!
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Kiva hotelli hienossa paikassa!

Posted Jul 25, 2016
Cons: Kylpylä oli lasten mielestä loistava!
Hieno hotelli, paljon tekemistä lapsiperheille. Ravintolat hyviä, kiva keilahalli.
Comment from Hotel Management
by General Manager, Hotel Management
Hei Mia, kiitos palautteesta! Hauska kuulla, että viihdyitte vierainamme ja löysitte paljon tekemistä. Toivottavasti kylpylä oli myös aikuisten mielestä mukava paikka! Tervetuloa taas uudelleen!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Schöner Urlaub am See

Posted Jan 10, 2016
Unser Aufenthalt war Klasse. Das Hotel ist eher für Familien gedacht. Unser Zimmer war mit einem Blick aufs Wasser: einfach fantastisch. Der Frühstück war auch schön. Gleich im Hotel gibt: Aquapark, Fitnesshalle mit verschiedenen Geräte, Bars, Cafés, Ice Arena, man kann im Winter Schlittschuhe oder Ski laufen und ganz schön die Zeit verbringen. Ohne Auto wäre aber nicht so bequem wenn jemand die Umgebung (z.B. Städte) anschauen will. Da wir mit eigenem Auto gekommen sind,waren wir sehr flexibel.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Posted Dec 30, 2015
Uusi ja tyylikäs hotelli, huoneet siistit. Lapsuiperheille riittävästi tekemistä lähiympäristössä. Aamupala ei kovin kehuttava, samoin henkilökuntaa oli selvästi liian vähän. Palvelujen hinnoittelu suunnattu itä-turisteille, joita ei kuitenkaan ollut. Kokonaisuudessaan oikein mukava paikka, varmasti mennään uudeelleen.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Posted Nov 18, 2015
il nostro soggionro nell' Holiday Club Saimaa era molto rilassante, la camera molto comfortevole e silenziosa, con doccia e WC separati - la doccia potrebbe essere un pochettino più spaziosa peró c´era sempre la possibilitá di utilizzare il secondo bagno. La prima colazione era di una ricca scelta. Siccome a novembre le temperature esterne erano giá abbastanza bassa i servizi nell' interno dell' Hotel come Piscina, Bowling e SPA attirano gli ospiti e fanno passare le serate. l' Hotel, situato direttamente al lago Saimaa sicuramente d' estate sará ancora più bello.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from pukkila

Mukava kylpylä keskellä ei mitääm

Posted Mar 19, 2015
Pros: Hyvä kylpylä.
Cons: Saunamaailma maksaa erikseen, vaikka kylpylä kuuluisikin hintaan. Tossut maksavat myös, eli omat mukaan..
Location: Imatralle n. 6km matka. Kesällä varmasti hieno ja vilkkaampi paikka kuin tällä hetkellä.
Tähän aikaan (maaliskuun puoliväli) varsin hiljainen kylpylä. Jonkin verran venäläisiä, mutta heitäkin todella vähän nyt. Ympäristön kaupat menevät varsin aikaisin kiinni.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Pihjois-Savo

Yleisarvosana

Posted Sep 4, 2014
Pros: Tilaa ja avaruutta moneen suuntaan. Sijainti!
Cons: Aamupala, tästä annoin jo kommentteja edellä. Kulku pysäköintipaikalta hotellin sisään.
Location: Minulle riitti Imatra, olin siellä työmatkalla.
Talo on tietenkin valmis, mutta P-alue takapihalla ja käynti sieltä sisälle talon ympäri laukkujen kanssa ;-( Ei kai sille mitään voi tehdä? Muuten hotelli oli positiivinen yllätys! Suosittelen sitä ilman muuta muille ja jos mahdollista, niin aioin käyttää palveluja jatkossakin. Aamupala kohtuullisen hyvä ja runsas! Hedelmiä olisi voinut olla laajempi valikoina. Kun ollaan Saimaan rannalla, niin SILLI pelkästään kalavaihtoehtona oli pettymys. Menkää Vaikka Ouluun ottamaan esimerkkiä Scandicista tai Lasaretista. Siellä on merenrantakaupungissa kalaa monipuolisesti tarjolla. Tässä voisin suositella marinoituja savumuikkuja, savustettua kirjolohta tms. Ei maksa paljoa, mutta viimeistelisi muuten kohtuullisen hyvän kokonaisuuden.