Ratings based on 115 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
97% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.8 Service & staff
4.0 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Chiangrai, THaoland

Posted May 12, 2016
Pros: location and staffs.
Cons: Breakfast is not appropriate if is compared with the price, both taste and various menu. It should be improved immediately.
This is my second time to stay at this hotel, still be happy and relax. Good location and got warm welcome from staff.
5 out of 5
by Katri K.

Yksi parhaista resorteista

Posted Feb 23, 2016 on Ebookers
Henkilökunta oli todella ystävällinen ja paikassa oli mukava olla. Aamiais bufee oli thaimaalaisella tasolla 10, lämpimät ruoat kuumia ja kylmät kylmoä. Kaikkea oli tarjolla koko aamiaisen ajan, alusta loppuun. Ranta oli ihana ja siisti, resortti rauhallinen sekä myös siisti. Hyttysiä on julmetusti, koska bungalowien edessä on seisovat vesialtaat jossa kasvaa vesiheinää koristeena. Mielestäni niistä resortti voisi luopua, seisova vesi kun tuo vain moskiittoja! Kuntosalin laitteet eivät toimineet kunnolla, ehkäpä käsipainot on paras valinta tässä ilmastossa kun kaikki ruostuu. Resortti sijaitsee kaukana kaikesta, mutta jos ajat mopolla itse tai tykkäät olla vain, valitse tää paikka. Ehdottomasti yksi parhaista resorteista jossa olemme yöpyneet!!
4 out of 5
by Theis

This traveler left a rating score only Posted Feb 20, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Feb 13, 2016 on Hotels
Hotellin palvelu oli hyvää ja osasivat hyvin englantia vastaanottotiskillä. Huone oli siisti. Kuntosali oli pettymys ja laitteet käytännössä käyttökelvottomia. Lähellä oli pieni paikalliskauppa muita palveluita ei lähellä. Rauhallinen alue. Ranta ei siisti vaan melko roskainen, kuten monessa paikkaa thaimaassa. Hotellilla hyvät ja edulliset kuljetuspalvelut
4 out of 5
by Kjell

This traveler left a rating score only Posted Jan 28, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Viktoria

Posted Jan 27, 2016 on Hotels
Toppen, kan rekommenderas! Endast restaurangen på hotellet var lite trist, men många andra restauranger nära. Lugnt område, inget direkt nattliv
4 out of 5
by Tommi

Lovely stay

Posted Jan 18, 2016 on Hotels
We haD a lovely time at bandara on sea!
4 out of 5
by A verified traveler from Luleå

Nära till stranden.

Posted Jan 13, 2016
Pros: Jag gillar Bandara, det är bara så.
Cons: Belysningen både ute och inne.
Vi har bott tidigare på detta hotell och visste förutsättningarna. Ett fint hotell, nära till stranden, sköna solsängar och bra personal. Rummen är lite för små och belysningen kunde vara bättre, både ute och inne.
3 out of 5
by A verified traveler

avis mitigé

Posted Jan 11, 2016 on Hotels
Pendant 12 jours sur 15, le téléphone ne foctionnait pas dans la chambre. Le petit déjeuner n'était pas génial. Le restaurant était sinistre avec ses peintures bleu foncé et noir. Peu de choix de mets locaux au menu et peu de possibilités de manger ailleurs qu'à l'hôtel. Plage magnifique, mais quasiment pas d'ombre a cause de parasols non adaptés. Personnel gentil, mais parlant que peu l'anglais et peu motivé.
4 out of 5
by Peder from Ringkøbing

Fint hotel

Posted Jan 10, 2016 on Hotels
Dejligt hotel. Dårlig strand.