Ratings based on 18 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
94% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Nov 17, 2015
Parkeren aan een doorgaande weg. Bedden waren erg zacht. Personeel vriendelijk.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Nathalie

This traveler left a rating score only Posted Nov 4, 2015 on Hotels
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Klaus from Mainz

lautes & geruchsvolles hotel

Posted Oct 29, 2015 on Hotels
wer gerne ca. 5Meter neben der Straße schlafen möchte ist dort gut aufgehoben, obwohl in einer 60 kmh Zone liegt, rasen die Autos durch, ist eine Duchgangsstraße nach Belgien haben dort fast kein Auge zu gemacht und ist laut hatten auch das Glück viele Kinder im Hotel zu haben auch die Geruchsbelästigung von der Massentierzucht war unerträglich ....... wir wollen so nicht in einem Hotel übernachten.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Jens from Horsens

a lot of traffic on both sides of the hotel

Posted Oct 23, 2015 on Hotels
a lot of traffic on both sides of the hotel
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Agnes from Zoersel (BE)

Niet voor herhaling vatbaar

Posted Sep 7, 2015 on Hotels
Heel mooie omgeving om te fietsen. Vonden het eten in het hotel weinig smaakvol.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Ton from Geertruidenberg

Prima hotel... op de verkeerde plek.

Posted Jul 5, 2015 on Hotels
Een verblijf, vanaf 21.30 u . Buitentemperatuur plm 23 graden . Raam open, veel lawaai van het verkeer, raam dicht: kamer benauwd. Service prima.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

käypä hotelli parinkin yön pysähdykseen.

Posted Apr 23, 2015 on Hotels
Ihan asuttava hotelli, ja viehättävä ravintola. Suihkunurkasta vesi levisi aika pahasti pesutilan lattialle. Hiukan ahdasta huoneen keskellä olevan tolpan takia.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by jacques from Leuven

Een aanrader voor een wandel- of fiets meerdaagse.

Posted Mar 31, 2015 on Hotels
We komen voor een 4 daags verblijf toe iets na 14u. Het onthaal was eerder koel want men kon slechts inchecken vanaf 15u. Er was onduidelijkheid over wat nu wel of niet in onze geschenkbon zat, voor de eerste dag. Wij hadden 2 dagen bijgeboekt. De volgende dagen verliep alles naar wens, het eten was heel lekker en de service was vriendelijk en voorkomend.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

.

Posted Mar 10, 2015 on Hotels
Zakelijk verblijf. Was perfect.
2 out of 5
by A verified traveler

Wachten tot de kamer beschikbaar was!

Posted Dec 29, 2014
Pros: Plaats
Cons: Kamer op tijd beschikbaar. Zorgen dat de verlichting in orde is. Zorgen dat je op een normale manier onder de douche kan. Meer personeel.
Location: Op de grens Nederland / Belgie.
Ondanks dat de kamer, volgens de informatie, om 15.00 uur beschikbaar Zou zijn moesten we tot 15.50 wachten alvorens onze toegangskaart te krijgen. In de "luxere" kamer met bad bleek je niet eens normaal een douche te kunnen nemen, dit vanwege ruimte gebrek. De minibar was alleen een lege koelkast! Het leeslampen aan de ene kant van het bed was kapot. Extra dekens, i.v.m. Met de lage temperatuur waren niet aanwezig en moesten op verzoek uit de kelder gehaald worden. Er waren veel gasten met honden en dat kon je ruiken!! Toen we om 22.15 uur nog wat wilde drinken kregen we te horen dat we ons drankje maar op de kamer moesten opdrinken omdat ze gingen sluiten. Al met al erg teleurstellend.