Ratings based on 115 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
95% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.1 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler

山のふもとのホテル

Posted Oct 11, 2016
ベッドはやはりちいさかった。 暖房は自分で調節することができず ホテル側が元から操作するので最悪でした。 エコのためだかしりませんが夜暖房を切られて余りの寒さにダウンジャンバーきて寝ました。それでもさむかった。朝食は乾燥したパンとスライスハムとチーズぐらいで暖かいものはなかった。
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 7, 2016
sehr schöne Lage, ruhig, guter Ausgangspunkt für verschiedene Wanderungen
4 out of 5
by A verified traveler

Hotel schon älteres Baujahr.

Posted Aug 29, 2016
Hotel schon älteres Baujahr, aber liebevoll gepflegt !! Gastgeberfamilie sehr zuvorkommend lieb und nett !!! Leider geht hinterm Haus eine Bahnlinie vorbei, womit um 06:00 Tagwache ist ! Das Hotel ist aber durch das Preis-Leistungsverhältniß trotzdem alle mal empfehlenswert !
5 out of 5
by A verified traveler from Varese

Grazioso, in una cornice incantevole

Posted Aug 16, 2016
Pros: Posizione incantevole, camera spaziosa è ottima pulizia.
Cercato come punto di riferimento per visitare i castelli in Baviera in famiglia, lo abbiamo scelto per l' ottima posizione, a soli 38 km dal castello di Neuschwanstein e 44 km dalla residenza di Liderhof. Volevamo un posto tranquillo e ben servito e lo abbiamo trovato.
4 out of 5
by Malgorzata from Polski

Dobry wybór

Posted Aug 14, 2016 on Hotels
Jesteśmy zadowoleni z wyboru. Przestronnie cicho dobrze zaopatrzona kuchnia
5 out of 5
by A verified traveler from Quebec, Canada

Little piece of heaven

Posted Aug 9, 2016
The place is beautiful, nestled in the Austrian Alps. We loved it. The only surprised was that as we were settling up we were told cash only. Even when I read the fine print, I didn't see this. Since there is no cancellation it should be said to pay in advance with Expedia or pay cash there.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 5, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Niels Raahauge from Egå

Samlet pris

Posted Jul 25, 2016 on Hotels
Fantastisk sted i rigtig flotte omgivelser og stedet som sådan var vi tilfredse med. Det, der trækker ned, er prisen. Hjemmefra havde vi fået oplyst en pris på 114€, men måtte samlet af med 140€ - og det var enddamedrabat, sagde værten. Der følte vi os bondefanget, men havde ikke andre muligheder end at betale. Det trækker voldsomt ned i den samlede helhedsvurdering af stedet.
4 out of 5
by Ki Teak

This traveler left a rating score only Posted Jul 11, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Greit sted, men pass på 35€ for rengjøringsavgift

Posted Jun 6, 2016 on Hotels
Vi overnattet på dette stedet da vi var på vei til Zugspitze. Vi kom sent og fikk nøkkelen lagt ved inngangen. Vi bestilte en leilighet med to soverom. Det ene soverommet var det en sovesofa. Sovesofaen var hardt og det var ikke noen overmadrassen til denne. Vi fikk ikke sove noe særlig godt på sovesofaen. Vi fikk en god frokost dagen etter og da vi skulle betale for oppholdet, fikk vi vite at vi måtte betale 35€ for rengjøring som ikke var med i prisen da vi bestilte stedet. Det var med små skrift i bestillingen som vi har oversett. Å måtte betale 35€ for rengjøring for en natt var alt for mye. Vi endte med å måtte betale 150€ for natten.