Ratings based on 44 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
90% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.5 Service & staff
3.6 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Ede

Zeer prettig familiehotel

Posted Jul 15, 2016
Pros: Alles
Location: Huur een auto. In het dorpje is een supermarkt, een aantal restaurants een een aantal andere winkels, verder weinig. Wel een hele goede uitvalsbasis.
Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in dit hotel. Een hardwerkende aangename familie die echt alles doen om het hun klanten naar de zin te maken. Het hotel is schoon, de lounge, het restaurant en het zwembad zijn goed en gezellig. Het eten is echt super lekker en tegen een geweldige prijs (hiervoor kan je het zelf bijna niet maken). Het is wel een aanrader om een auto te huren. In het dorpje is een supermarkt, een aantal restaurants een een aantal andere winkels, maar voor de rest is er niet heel veel te beleven. Kortom.... we hebben een geweldige vakantie gehad. Bedankt Marietta!!
3 out of 5
by A verified traveler from w yorkshire

Nice family run hotel. Clean and lovely pool area.

Posted Jul 4, 2016
Needs some updating of sun beds and umbrellas as they are past there best
5 out of 5
by Jacobus Johannes from Rotterdam

Geweldig aparthotel

Posted Jun 15, 2016 on Hotels
Marietta Apart Hotel is natuurlijk geen 5 sterren. Maar voor de prijs die je betaalt is het zeker 5 sterren waard in die prijsklasse. De appartementen zijn niet zoals je ze op de foto ziet maar wel schoon alles is aanwezig en om de dag schoonmaak van kamer en wissel bedlinnen en handdoeken. appartementen zijn weliswaar klein maar zijn verder goed. Het is een familie hotel en dat merk je ook. Ze doen er alles aan om het naar je zin te maken. Ze zijn behulpzaam, vriendelijk en gastvrij. Je hoeft het maar te vragen. Is er dan echt helemaal niets op te merken?? ja natuurlijk wel. Wij vonden het matras erg hard en je voelt de veren van het matras. Dat is helaas een beetje jammer.
4 out of 5
by Stefan from Valdemarsvik Sverige

Rhodos 2015

Posted Sep 17, 2015 on Hotels
Trevlig resa till Rhodos och Marietta hotel. Trvligt poolområde samt trevlig personal. Minus för rummen som var lite så där samt balkong mot grannhus.
3 out of 5
by DELPHINE from Cerfontaine

Super séjour!

Posted Aug 18, 2015 on Hotels
Super sejour. Personnel très sympathique. Chambres très simples. Les photos du site ne montrent pas la réalité. Donc déception en arrivant mais quand on y mange et côtoie les personnel, on y est super bien! Nourriture exceptionnelle.
3 out of 5
by A verified traveler

Cortesia e simpatia ad un passo dall'aeroporto

Posted Aug 16, 2015
Pros: L'ambiente familiare e il cibo ottimo per qualità e prezzo. Cucinano i genitori di Marietta e del marito: vivono tutti lì, insieme: bellissimo!!!
Cons: Le camere sono eccessivamente spartane: per esempio sarebbero comodi degli attaccapanni e delle mensole in più al bagno e anche altrove
Location: L'hotel è a pochissimi minuti dall'aeroporto, e a una decina di km da Rodi, è in un paesetto tranquillo, abitato da persone accoglienti e simpatiche
Abbiamo affittato la macchina all'aeroporto e abbiamo girato tutta l'isola, in lungo e in largo, anche seguendo i consigli di Marietta. Interessanti Lyndos, Prassonissi (dove si possono vedere i due mari, l'Egeo e il Mediterraneo, che si incontrano), le spiagge tutte diverse tra loro, Rodi un po' tanto ricostruita ma bella, il monastero di Panagia Tzambika (300 scalini per raggiungerlo da un parcheggio ma ne vale assolutamente la pena anche per il panorama mozzafiato che offre), e poi il castello diroccato di Archagelos
4 out of 5
by POROLI from Somzée Belgique

Hotel familial à recommander

Posted Aug 15, 2015 on Hotels
première impression : l'hôtel paraissait plus grand sur les photos très bien faites. la famille qui tient cet établissement déploie milles efforts pour nous rendre le séjour très agréable, nous sommes admiratifs devant leur courage, ce sont des fourmis mais toujours très serviables et agréables, le charme deMarietta. La cuisine est familiale, très bons produits, beaucoup de grillades, nous avons apprécié tous nos repas. L'hôtel est très agréable avec des enfants mais reste calme est reposant. seul bémol, la climatisation (nécessaire) devrait être incluse dans le tarif;très bon hôtel familial
4 out of 5
by A verified traveler from Roma

Ottimo hotel per girare l'isola

Posted Aug 2, 2015
L'albergo non è situato sul mare ma la sua posizione è ottima per tutti coloro che voglio girare questa stupenda isola da nord a sud e da est a ovest. Il personale è molto ospitale ed estremamente disponibile. Ottimo rapporto qualità-prezzo e sistemazioni comode e accoglienti. Se proprio devo indicare un difetto è la disponibilità del wi-fi solo nell'area comune.
4 out of 5
by Sandra from Leicester

Good value for money

Posted Jun 16, 2015 on Hotels
Small suite of rooms excellent value for our stay. Staff warm, friendly and helpful.
4 out of 5
by A verified traveler from Cumbria

very friendly family run hotel

Posted Jun 8, 2015
Pros: the friendly atmosphere, nothing was too much trouble
Cons: maybe the rooms could do with a few extras ie hand towels, hairdryer, mirrors
Location: you need to get a bus/taxi to nearest beach which is rocky but Faliraki beach is a 20 min taxi ride away and is lovely (not crowded as I had expected)
3 of us really enjoyed our week stay. some nice eating places in the village and food at hotel was good. bus stops in the square and is handy for Rhodes town.From Rhodes town you can get a boat to Lindosord another bus to Faliraki or pay 20 euros for a taxi. 10 mins from the airport (no need to book a transfer as taxi only cost us 13 euros)