Ratings based on 104 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
84% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.2 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 23, 2016
Fantastisk personal! Den fria rumsservicen var mycket uppskattad!
4 out of 5
by A verified traveler from sverige

Nära allt! Reste själv i två veckor!

Posted Jul 27, 2016
Riktigt bra om man vill lära känna nya människor, mkt unga, men även om man är som jag är runt trettio..jag hade inga problem med att ta med folk för förkrök osv.. Kan lätt resa igen! Man får vad man betalar för, men blev positivt överraskad!👌🏼
3 out of 5
by A verified traveler from Uppsala

Posted Jul 25, 2016
Cons: Frukosten var så tråkig, skulle inte kalla det buffé
Bodde bara 1 natt här. Hotellet är billigt och helt ok för de yngre resenärerna. Ligger nära bargatan och centrum. Glad att vi bara bodde en natt, eftersom frukosten inte var något vidare.
5 out of 5
by PEDRO from Petrópolis, Rio de Janeiro.

Custo benefício, perfeito.

Posted May 23, 2016 on Hotels
Localização ideal, próxima a cidade antiga, restaurantes, praia e estação de ônibus. Atendimento dos funcionários excelente. Café da manhã modesto, mas satisfaz.
5 out of 5
by PEDRO from Petrópolis RJ

Voltarei.

Posted May 16, 2016 on Hotels
Funcionários excelentes. Localização perfeita, próximo a cidade antiga, restaurantes, estação de ônibus e praia. Quarto confortável.
4 out of 5
by Lasse

Asd

Posted Apr 28, 2016 on Hotels
Hotellin työntekijät erittäin mukavia ja sai kaiken kun pyyti vaan
4 out of 5
by Yuriy from Могилев

Хорошо

Posted Mar 14, 2016 on Hotels
очень гостеприимный отель с отличным местоположением, но за ночь загрызли комары, пришлось переехать( может летом их нет, но в феврале беда...
4 out of 5
by harri

This traveler left a rating score only Posted Sep 23, 2015 on Hotels
3 out of 5
by Trond G

Noe slitt hotell

Posted Sep 2, 2015 on Hotels
Noe slitt hotell, med en god plassering i forhold til stranden og forskjellige resturanter. Frokosten var på lavmål.
1 out of 5
by nicola from Napoli

Deludente

Posted Aug 25, 2015 on Hotels
Soggiorno stupendo... hotel pessimo...troppo sopravvalutato...asciugamani e tende strappate,docce poco funzionali,porte rotte,poco confortevole per una famiglia.deluso