Ratings based on 59 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Service og komfort

Posted Jul 6, 2015
Finfin helg med god frokost, svært behjelpelig og behagelig personale. Rent og pent. Men måtte ha vinduet oppe selv om jeg på forhånd trodde det bille være aircondition på rommet.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Lene from Norge

Flott hotell med perfekt beliggenhet

Posted May 21, 2015 on Hotels
Veldig bra beliggenhet. Brukte ikke taxi hele helgen. Moderne og renslig hotell, hadde alt man trenger. Bra frokost.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Clara

This traveler left a rating score only Posted May 19, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Claus from Odense

God oplevelse

Posted May 15, 2015 on Hotels
Super service, fine værelser, god morgenmad, centralt beliggende, rimelig pris
2 out of 5
Recommended
for Couples
by jarle

This traveler left a rating score only Posted May 6, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Asker

Opphold i hotell Astor Riga

Posted May 4, 2015
Vi var veldig fornøyd, personale var vanlig, men di som hadde frokost bør gå på smile kurs, og få fylt opp buffé. Di i resepsjonen var vanlig. Hotellet var bare 2år men hadde en hyggelig atmosfære.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Stephen from Missouri

5-Star at a great price.

Posted Apr 30, 2015 on Hotels
An excellent hotel in a great location. Luxuriously appointed rooms and great service. Lots to see and do within walking distance.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Julie Ziegler Lærkesø from Roskilde

Dejligt hotel med perfekt beliggenhed.

Posted Apr 7, 2015 on Hotels
Super dejligt hotel som ligger lige på grænsen mellem den gamle og den nye bydel. Super service og dejlig morgen buffet :)
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from stavanger, norge

Trivelig hotell med svært sentral beliggenhet

Posted Mar 22, 2015
Pros: Likte alt :)
Location: Sentral beliggenhet i gamlebyen, kort avstand til shoppingmuligheter og restauranter.
Hadde en hyggelig jentetur til Riga, og ble svært positivt overrasket over standarden på hotellet. Servicen til personalet i resepsjonen var upåklagelig, og frokosten var god. Litt små rom, men de var til gjengjeld nyoppussede og renholder var svært bra.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

En el centro de Riga

Posted Mar 11, 2015 on Hotels
Hotel céntrico, cómodo y con nivel.