Ratings based on 27 Verified Reviews

3.6 out of 5
100% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.3 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by kristine

cute castle

Posted Apr 11, 2016 on Hotels
Cute place with historic feel and decor. Come for that. The service is bad, as the other reviews indicate. The breakfast is good, but I would not pay for any food, spa, or service or any kind here. It is a touristy spot and cheesy and overpriced at best for those factors. Go eat somewhere else for dinner, and go to another spa, as the other reviews show.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Dresden

Schönes Jugendstil Hotel in Bester Lage

Posted May 1, 2017
Wir waren vor der Saison da und die einzigen Gäste. Sehr freundliches Peronal. Frühstück war auf die Dauer etwas eintönig, aber gut und viel. In der Hochsaison dürfte allerdings dort der Bär steppen, dann wird es wahrscheinlich laut.
1 out of 5
by Christer

Ordered business room and paid got regular foom

Posted Apr 27, 2017 on Hotels
Hotel seem to be closed down. Boxes on corridor, not prepared room and breakfast not prepared until 9am !
1 out of 5
by carla

Likainen, haiseva, huono palvelu

Posted Feb 20, 2017 on Hotels
Vastenmielisin hotelli jossa olen ikinä ollut. Likainen ja epäsiisti, haju huoneessa ja aulassa oli kuvottava. Aamiainen oli pohjanoteeraus. En ole ikinä saanut yhtä huonoa asiakaspalvelua missään. Hotelli ei pitänyt lupaustaan tulla hakemaan lentokentältä eikä suostunut korjaamaan rikkinäistä tallelokeroa. En suosittele tätä kenellekään, ikinä.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 26, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Mina Skaarnæs

To meget skuffet jenter

Posted May 29, 2016 on Hotels
Bestilte suite for to dager i forbindelse med jentetur. Rommet vi fikk lignet mer et dårlig dobbeltrom, i hvertfall alt annet enn en suite. Det står at det er et spahotell, men det er det absolutt ikke. Vi villle ha spabehandlig samtidig i sammen rom, men dette var det ikke mulighet fordi de hadde bare en massør. Denne massøren måtte de i tillegg ringe etter. Listen over spabehandlinger var en brøkdel av hva vi fant på nettet, så dette var også utrolig skuffende. Frokost var inkludert, og ble servert fra 09:00 til 11:00. Det er for det første veldig sent å starte en frokost, og når vi kom til frokost kl 10:00 var det meste tørt og kald, og svært lite fristende. Eneste vi fant positivt var at WiFi'en på hotellet var veldig bra, og god renslighet på rommet. Det var heller ikke mye å gjøre rundt hotellet, og ikke særlige med restauranter og handle muligheter. Det tar ca 20 min å ta taxi inn til Riga, dårlig opplysninger om annen transport muligheter, og denne taxi turen koster ca 22 euro. Vi kommer ikke til å dra tilbake til dette hotellet, og vil heller ikke anbefale dette videre til venner og bekjente. Dette hotellet minner mere om et 2-3 stjerners hotell enn 4 stjerners hotell.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 3, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Maksim from Москва

Posted Jan 20, 2016 on Hotels
Отель мне очень нравится
5 out of 5
by Not Provided from Максим

Posted Dec 7, 2015 on Hotels
Очень хороший отель.
2 out of 5
by Minna

Suosittelen lomaa Jurmalassa, mutta eri hotellissa

Posted Sep 1, 2015 on Hotels
Hotelli oli erinomaisella paikalla. Huone oli epäsiisti eikä hotellin palvelu vastannut odotuksiani.