Ratings based on 22 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
57% of guests recommend
3.1 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.0 Room comfort
2.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by Florian from Lausanne

Sans doute de meilleurs hôtels pour le même prix

Posted Sep 18, 2015 on Hotels
Avantages: très bien situé pour faire de la plage, dès qu'on sort de la rue on tombe sur la grande rue marchande avec tous les restaurants, à l'arrivée on nous a donné une carte de la ville et indiqué les lieux d'intérêts, chambre très jolie Désavantages: service minimal de l'hôtel, le déjeuner et extrêmement pauvre et pas bon, pain sec, gateau au chocolat sec qui s'émiette, jambon et fromage sans goût, faux jus d'orange (très sucré), et pour le café il n'y a qu'un bouton de la machine qui marche (café normal qui sort 10ml), americano, lungo etc.. vous sortiront de l'eau.. Heureusement les croissants sont bons Ne trouvant pas de boite postale, on a demandé à la réception de poster notre carte postale, ils ont préféré nous indiquer où on pouvait en trouver une à 5-10min de marche, boîte qui n'existait pas... Pas trop du ressort de l'hotel mais vieux bizarres divaguant dans le hall et bruit vers 8h le matin Salle de bains à rénover avec les joints noirs, 1 lampe sur 3 qui marche et rien dans la douche pour poser vos produits, et ne vous doucher pas aux heures de rentrées des plages sinon vous êtes assuré de ne pas avoir d'eau chaude L'étendage du balcon est composé de 3 fils relié de la barrière au mur (?!) En conclusion, il y a probablement de meilleur hôtel pour ce prix
4 out of 5
by Luca Angelo from bollate

buona

Posted Aug 27, 2015 on Hotels
vacanze e riposo
5 out of 5
by A verified traveler

Buona

Posted Aug 19, 2015 on Hotels
due settimane prima colazione ottimo
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 26, 2015 on Hotels
Problem with English, they understand but speak only Italian (but there is sometimes a young girl who speaks English). Breakfast were very tasty - eggs, ham, salami, croissants, pastry. Rooms are big, but when you´re not close to the router, internet connection is really poor (so we were sitting on the corridor). Maybe shower could be a bit bigger, but you can live during your holidays with. You can use safe for free. We had a great holiday, but maybe the stuff could be more "faster". For example, we wanted to pay for a stay, but we had to wait for Maria. Ok, no problem. But when Maria have come (after 10 minutes), she started making a phone call. So we had to wait another 5 minutes. Hotel is very nice, I reccomend for everyone. But you have to prepared for Italian nature :)
3 out of 5
by Aga

Lata świetności ma za sobą

Posted Aug 8, 2014 on Hotels
Hotel wygląda w rzeczywistości gorzej niż na zdjęciach. Nie pokazuje się tu łazienek, które są w złym stanie - grzyb w brodziku, bardzo stara infrastruktura. Tylko niektóre pokoje mają nowe meble-pokazywane na zdjęciach. W wielu są ciągle stare,zniszczone.Jeśli są nowe meble to niestety wszystko pozostałe jest stare-okna, łazienka.Łóżka z dostawki sąw jednym pokoju lepsze, w drugim ze zużytym materacem.Początkowo umieszczono nas w pokoju bez balkonu,był problem z pokojami.Tam były lepsze meble,a łazienka w opłakanym stanie.Potem przeniesiono nas do pokoju z balkonem,trochę lepszą łazienką i starymi meblami.Jak dla mnie zdjęcia są mocno podrasowane.Ogromnym atutem hotelu jest obsługa hotelowa. Mimo, iż nie mówią zbytnio po angielsku to są przyjaźni, mili i pomocni.Można było zawsze na nich liczyć. Wszyscy uśmiechnięci i pozytywnie nastawieni do gości.Śniadania jak to we Włoszech-głównie słodkości.Oprócz tego kiełbaski pieczone i jajecznica-kiepskiej jakości. Niektóre naczynia niezbyt czyste. Dla dzieci praktycznie brak atrakcji,domek był i dmuchany zamek, który się popsuł w trakcie pobytu.Hotel dla kogoś kto nie ma dużych wymagań i traktuje go wyłącznie jak bazę noclegową.Położony w samym centrum Rimini,blisko do sklepów i restauracji.Z hotelem współpracuje promotor atrakcji turystycznych u którego można kupić bilety wstępu-uwaga, mieliśmy problem z realizacją,nie chciano uznać nam wejściówki,potrzebna była interwencja telefoniczna z promotorem i wszystko się udało.
4 out of 5
by A verified traveler

Buon hotel ad un'ottimo prezzo

Posted Jul 30, 2014
è andato tutto secondo come avevo programmato. per di piu consiglio questo hotel per il suo ottimo rapporto qualità prezzo e per l'ottima posizione. consigliato.
3 out of 5
by jacek from warszaw

Posted Jul 21, 2014 on Hotels
śniadania straszne ale ogólnie oki
3 out of 5
by A verified traveler

odore di cibo cucinato in stanza

Posted Apr 29, 2014 on Hotels
al mattino alle 8 la camera era inondata da odore di cibo proveniente da una cucina. la cameriera faceva i letti ma non spazzava la stanza e non puliva il bagno. gestori molto gentili e disponibili, ottimo rapporto qualità-prezzo
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 4, 2012 on Hotels
3 out of 5
by Anderz

Bra läge vid stranden

Posted Jul 8, 2012 on Hotels
Klart prisvärt hotell, bra med luftkonditionering och nära stranden. Men med stenhårda sängar och städpersonal som går in utan att knacka 8 på morgonen drar ner betyget.