Ratings based on 60 Verified Reviews

4.1 out of 5
86% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.9 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by A verified traveler

Nice hotel

Posted Sep 24, 2015 on Hotels
Lovely hotel with everything you need for a couple of nights stay, only thing is the pool is only open at weekends and we stopped in the week
3 out of 5
by A verified traveler from Klausenburg

General information

Posted Jul 26, 2010 on Hotels
The Hotel have 3 different buildings with different conforts. The Villa is older stile, no AC in rooms,2 floors, all about 3*. The Ciglela,or somothing like this is newer with AC and 4*. The 3rd one is located near Restaurant and is more noise, especially nights, noises coming from different events they organise(birthday parties, etc). The breakfast is very poor and the same every morning.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from M.K.

Ruhiges gut ausgestattetes Hotel

Posted Jul 10, 2016
Idyllisch und ruhig gelegen. Von dort kann das 5 km entfernt liegende Cecina einfach und schnell erreicht werden. Ausflüge nach Volterra, Florenz, Pisa und Siena sind aufgrund der zentralen Lage ohne Probleme machbar. Im Hotel eigenen Pool kann man sich an heißen Tagen abkühlen.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 29, 2015 on Hotels
Preis Leistung sehr gut
5 out of 5
by A verified traveler

ok

Posted Oct 25, 2015 on Hotels
un posto veramente bello e tranquillo.
3 out of 5
by A verified traveler

Helt OK hotell, elendig beliggenhet.

Posted Oct 15, 2015
Pros: Badet virket helt nytt, iallefall på det rommet vi fikk.
Cons: Frokosten, og at resepsjonen har litt lenger åpent. (08:30-20:30).
Location: Beliggenheten er veldig dårlig, da det er langt fra alt. Taxi inn til sentrum (Cecina) koster 20 euro hver vei. Toget går 3 ganger daglig.
Det jeg sitter igjen med etter dette hotelloppholdet er en helt ok følelse. Hotellet er ikke noe spesielt, det ligger en del olivengårder og vingårder rundt, dessverre ligger hotellet et godt stykke ute i ingenmannsland, og en leiebil er nok til å anbefale. Der er svømmebasseng og spa, men dette er bare åpent i helgene, og koster 20 euro per person for 2 timer bading. Bassenget er lite. Hotellfrokosten er heller ikke noe å skryte av, kommer du litt sent - har de ikke mer mat å tilby. Tilbudet er uansett ikke mye å si om, litt skiver, ost og skinke og ellers bare kaffe/juice.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from limburg

Leuk hotel

Posted Oct 9, 2015
Nette kamer, prettig personeel. Auto noodzakelijk, hotel ligt +/- 8 km van levendig stadje Cecina.
5 out of 5
by A verified traveler

Fint hotel med god beliggenhed

Posted Oct 1, 2015 on Hotels
Meget godt hotel med fin beliggenhed i rolige - landlige - omgivelser
4 out of 5
by Jan from Bogense

Fred og ro

Posted Sep 29, 2015 on Hotels
Meget dejligt og roligt sted med venligt personale, hvor alt var pæntog rent. Fin restaurant på stedet
4 out of 5
by Mårten from Stockholm

Lantligt hotell med pool

Posted Sep 28, 2015 on Hotels
Vi stannade övernatten men blev kvar vid poolen som var trevlig. Trevlig lantlig restaurang nära poolen där vi åt en bra italiensk lunch. Trevligt om man har bil och vill ha säker gratis parkering. Ingen lobby som man hänger i. Bra bas för utflykter i Toscana och kusten.