Ratings based on 45 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
91% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.0 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by DANILO from Cosenza

ok

Posted Jun 28, 2016 on Hotels
zona perfetta per le mie esigenze.. nelle vicinanze c'è tutto.
Comment from Hotel Management
Jul 20, 2016 by Irene, Hotel Management
Grazie a voi per aver gradito la nostra ospitalità e aver apprezzato il nostro impegno per rendere confortevole il vostro soggiorno a Roma
5 out of 5
by A verified traveler

Posted May 29, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jul 20, 2016 by Irene, Hotel Management
Thank you we are happy that you had a good stay
3 out of 5
by MINKYU from 서울

Posted May 26, 2016 on Hotels
호스트가 친절하다. 하지만 체크인을 위해 계속 연락해야함(키 받기 위해서) 배관 및 물시설 관련 좋지않다. 주차 불편하다.
Comment from Hotel Management
Sep 12, 2016 by General Manager, Hotel Management
thank you
4 out of 5
by LIA GABRIELA from Buenos Aires

No reserve si va a llegar después de las 20:30

Posted Apr 23, 2016 on Hotels
El hotel bueno, la habitación muy bien, pero en ningún lado decía que si llegábamos después de las 20:30 nos iban a cobrar un recargo de 20 euros. Sí que había que avisarles, que lo hicimos y nos respondieron cuando no había tiempo de cancelar la reserva porque perdíamos el importe. Ya hicimos el reclamo con hoteles.com
4 out of 5
by Angelica

This traveler left a rating score only Posted Apr 16, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Monika from Ząbki k. Warszawy

Doskonały odpoczynek po intensywnym dniu w Rzymie

Posted Mar 10, 2016 on Hotels
A Casa Boschi zlokalizowana jest w spokojnej dzielnicy Prati na północ od Watykanu. Do placu św. Piotra można dojść w 15 minut. Jest to świetna lokalizacja dla osób chcących spędzić w Watykanie więcej czasu lub uczestniczących w kilku wydarzeniach w różnych dniach. Pokój i łazienka są bardzo czyste i dobrze wyposażone. Dodatkowo codziennie były sprzątane. Łóżko jest bardzo duże, z wygodnym materacem i pościelą wysokiej jakości, co zapewnia komfortowy sen. W pokoju jest telewizor, lodówka oraz czajnik elektryczny i filiżanki oraz kawa i herbata. WiFi działa bez zarzutu i jest bezpłatne. W ogólnodostępnej kuchni jest podawane śniadanie, w którego skład wchodzą rogaliki, babeczki, tosty i sucharki, miód, dżem, masło, serek, kawa, herbata, sok. Można je też zrobić sobie samemu, jeśli wcześnie rozpoczyna się zwiedzanie. W łazience jest suszarka do włosów oraz ręczniki i przybory toaletowe. W korytarzu są turystyczne mapki Rzymu do zabrania na zwiedzanie oraz foldery i przewodniki turystyczne, które można poczytać. Właścicielka Irene jest bardzo miła i pomocna. Mój pobyt w A Casa Boschi był bardzo udany.
5 out of 5
by A verified traveler

4 pernottamenti nella Capitale.

Posted Feb 20, 2016
Pros: Rapporto qualità-prezzo, posizione, comfort, cortesia del personale.
Cons: Va tutto bene.
Location: La posizione è vicina alla linea A della metropolitana (fermate Ottaviano e Cipro), al Vaticano, ed è servita da vari bus.
Ottimo soggiorno in posizione vicina alla metro A e al Vaticano.
3 out of 5
by Nicolaj from Malaga

Posted Feb 9, 2016 on Hotels
Nice room and location, nice people and service, but i had to wait to long before my room was available..
4 out of 5
by joelle from midi Pyrénées

dans l'ensemble bien

Posted Feb 1, 2016 on Hotels
Dans l'ensemble très bon rapport qualité prix mais on nous avais annoncé la salle de bain dans la chambre,ce n'était pas le cas..même si celle ci nous était réservée ce n'est pas pareil! En ce qui concerne le petit dej' Une petite employée formidable a tenté de se mettre en quatre pour nous contenter mais avec pas grand chose dans les placards c'est difficile..pas de jus de fruits,deux dosettes expresso...
1 out of 5
by MK JIN from korea

설명과 다른 최악의 숙소

Posted Jan 9, 2016 on Hotels
12월에 이용했다. 설명에는 에어컨이 있다고 했지만 실제론 없다. 그대신 방 크기에 비해 턱없이 작은 라디에이터가 있다. 게다가 라디에이터의 구동시간은 하루 4시간뿐이다. 중앙난방이라서 개인적인 조절이 안된다. 너무 추워서 감기에 걸렸다. 그래서 일정에 차질이 생겼다. 공항셔틀은 37유로라고 했는데 50유로 받았다. 아침식사는 매우 열악하다. 샤워부스는 물이 잘 빠지지 않는다. 내가 이태리에서 이용한 호텔중에서 가장 형편없다. 최악의 숙소이다.