Ratings based on 24 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
71% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.5 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 6, 2015 on Hotels
While not a bad place to stay, it was very much a serve yourself kind of place. Make sure you know when you are coming in, since there is not one there on staff to help you at random times. We were early, but still had to wait three hours for someone to show up and let us in. A little frustrating, but not bad.
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 6, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Tamás

Posted Jun 25, 2015 on Hotels
Nagyon szép volt a szállásunk, jó a közlekedés, nagyon meg voltunk elégedve.
5 out of 5
by Donna from Stege

Hjemlig luksus

Posted Jun 18, 2015 on Hotels
Fantastisk og MEGET VENLIG udlejer
2 out of 5
by A verified traveler from nrw

Für das Geld ist ok

Posted May 7, 2015
3 Tage waren wir dort , Badezimmer dreckig , in Schrank waren die Wäsche von andere Leute , Bettwäsche gerissen , also noch mal wurde nicht hin gehen . Besser bisschen mehr zahlen und vernünftige Bett haben;)
3 out of 5
by Gualtiero from Gallipoli

Brave persone

Posted May 6, 2015 on Hotels
Tutto bene. Disponibili e cortesi.
5 out of 5
by A verified traveler from Helsingborg

Privat boende i fint säkert bostadsområde.

Posted May 3, 2015
Pros: Friheten att göra vad du vill, utan övervakning av ägaren. Enkelt att ta dig till centrala rom. Fin lägenhet.
Cons: Bättre sängar, nya mjukare madrasser behövs om du inte gilla hårda bäddar. Badrumsartiklar. Vattenkokare och enklare kaffekokare.
Location: Du tar dig enkelt till centrum med spårvagn eller buss. Mysigt café finns strax intill boendet. Även apotek.
Du sköter dig själv, utan insyn från ägaren som endast sporadiskt syns i boendet. Ägaren är vänlig men inte så informativ. Bostaden har orientalisk utsmyckning. Sängarna var lite väl hårda - en ny mjuk madrass hade varit toppen. Frukosten gör du själv och det finns bröd, mjölk och det mesta du behöver till din frukost. Det enda jag saknade var lite hjälp med tillagning av kaffe i köket, eftersom det endast finns utrustning för italiensk bryggning. En god idé hade kanske varit lägre pris per natt men utan gratis frukost. Boendets läge och friheten som erbjuds gästerna är däremot positiv. Bor gärna på samma plats nästa gång i Rom.
1 out of 5
by Christian from Vingåker

Dåliga sängar och röklukt

Posted Apr 19, 2015 on Hotels
Textilier och sängkläder luktade rök. Sängarna var stenhårda med tydliga fjädrar i ryggen och höfterna. Brödrost m.m. ur funktion. Tvingades att byta boende mitt i veckan med motiveringen att badrummet skulle renoveras. Ok läge med spårvagn till centrum.
2 out of 5
by A verified traveler from Ö

Lägenhetshotell strax utanför stan 15min spårvagn.

Posted Mar 20, 2015
Okej rum, smidigt att ta sig in till stan med spårvagn ca 500m ifrån och dom går ofta, ca var 10:e minut. Del i stor lägenhet, måste gå förbi kök för att ta sig till badrummet.
4 out of 5
by A verified traveler

N'est pas un hotel mais un B&B- très bien placé

Posted Oct 26, 2014 on Hotels
N'est pas un hotel mais un B&B en appartement. Très bien placé à côté de la ligne de tramway 8 et tout proche de la gare Trastevere qui a une ligne directe avec l'aéroport Fuimicimo.