Ratings based on 112 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
90% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Mortsel

B&B Ventisei Scalini a Trastevere

Posted Sep 17, 2016
Pros: De ontvangst en het enthousiasme van Lucia Varone.
Cons: Geluid tussen aangrenzende kamers
Location: Centrum van Rome. Heel gezellig gelegen en alles binnen wandelafstand. Aangename, vriendelijke en hulpvaardige ontvangst!
Leuke kamer, enkel is er teveel geluidsoverlast tussen de aangrenzende kamers.
4 out of 5
by A verified traveler

Gezellig B&B in een fantastische wijk in Rome.

Posted Sep 15, 2016
Pros: Gezellig ontvangst. Heerlijk dat er een koelkastje op de kamer staat. Water en yoghurtjes werden gratis aangevuld.
Location: De ligging is perfect, in een vrije rustige straat maar vlak om de hoek een scala aan restaurants en terrasjes.
De ligging van het B&B is prima, makkelijk bereikbaar vanaf vliegveld door trein en tram. Doordat de wijk Trastevere ontzettend veel restaurants en bars beschikt, ideaal om vlakbij de B&B te eten.
Comment from Hotel Management
Sep 16, 2016 by lucia, Hotel Management
Grazie mille!
3 out of 5
by A verified traveler from paris

Hôtel très bien situé pour découvrir Rome Bruyant

Posted Sep 12, 2016
Chambre située au dessus d'un restaurant Musique et bruit des convives jusqu'à une heure avancée de la nuit
3 out of 5
by A verified traveler

Grazioso nel cuore di trastevere

Posted Aug 6, 2016
Buona sistemazione rapporto qualità prezzo ottimo. Frigo bar gratuito
1 out of 5
by Luisa Maria from Catania

Di sicuro non ritornerò

Posted Jun 22, 2016 on Hotels
Bagno improponibile con lavabo piccolissimo e doccia molto bassa. Inoltre lo scarico della doccia non funzionava e si è allagato il bagno. Il personale su mia richiesta è intervenuto tempestivamente ma non ha risolto il problema quindi disagio molto pesante. Pulizia della camera scarsa. Letto matrimoniale costituito da 2 materassi a molla accostati. Rapporto qualità/prezzo molto scadente
4 out of 5
by Per from Herlev, Danmark

Posted Jun 20, 2016 on Hotels
Vi bookede værelset over Hotels.com. Fik efterfølgende en email med kvittering, samt en mail fra udlejeren, Lucia. Da vi ankom til B&B Ventisei Scalini a Trastevere, ringede vi til Lucia, og 5 min. efter kom Paolo og lukkede os ind. B&B værelserne er på 2. sal, og man skal op ad en stejl trappe. Paolo hjælp med at bære fruens kuffert op. Vi fik nøgler og fik forklaret hvordan det praktiske fungerede. Når man åbner døren til B&B, kommer man ind i et fællesrum uden vinduer, med køkken. Her kan man spise morgenmad, som består af kaffe, en krosant, et bæger yougurt, cornflakes og mælk. Vi købte selv lidt ekstra til morgenmaden, og sad på værelset og kiggede ud i baggården. Det var ok hyggeligt. Der er 3 værelser der udlejes. Der er ret lyt, så husk ørepropper hvis det generer din nattesøvn. I vores værelse var der en dobbeltseng, køleskab, TV. Derudover var der en entre og toilet med brusebad. B&B ligger meget centralt når man skal se resten af Rom. Vi har været i Rom 5 gange og elsker Trestevere området. Derfor valgte vi helt bevidst at bo i området.
4 out of 5
by Adrián from Argentina

muy buena Ubicación es recomendable

Posted Jun 2, 2016 on Hotels
muy bueno como ByB
2 out of 5
by Vagn from Lyngby

Posted May 24, 2016 on Hotels
desværre blev opholdet præget af nogle negative ting: - tre tilfælde af afbrudt elektricitet så man måtte famle sig rundt med lys fra mobiltelefon. - dette bevirkede at jeg var meget nær et styrt fra den ualmindelig stejle trappe. - meget lang tid inden der kom varmt vand i hanerne. - meget lydt, det var i nogle tilfælde som om der var andre personer i værelset. - derudover blev min medrejsende bestjålet ved et natligt indbrud. Jeg gjorde overfor stedets administrator (Lucia) gældende at en kompensation måtte være berettiget især på grund af den svigtende elektricitet.
3 out of 5
by A verified traveler

Unterkunft in ausgezeichneter Lage

Posted May 19, 2016
Pros: Die Lage in Trastevere ist ausgezeichnet. In unserem Zimmer konnte man sehr ruhig schlafen.
Cons: Man ist zwar in Italien, aber warum läuft die Toilettenspülung endlos und der Wasserkasten hat keinen Deckel? Es spritzte Wasser heraus.
Location: Es gibt sehr viele nette Gassen um das Hotel herum, an denen abends viel los ist. Die Pizzeria gegenüber ist klasse.
Die Unterkunft besteht aus drei abschließbaren Zimmern, die sich über einen kleinen Gemeinschaftsraum erreichen lassen. Die Betreiber sind selbst nicht im Haus, kommen aber zum Checkin vorbei. Der Checkout besteht darin, den Schlüssel dazulassen und die Tür zuzuziehen.
4 out of 5
by A verified traveler from Köln

Liebevoll eingerichtetes Zimmer in zentraler Lage

Posted May 11, 2016
Pros: Liebevolle Einrichtung, zentrale Lage und guter Service…einfach perfekt
Cons: Wir waren rundum zufrieden !
Location: Liegt sehr zentral und alles was das Herz begehrt ist bequem zu Fuss zu erreichen
Haben uns dort sehr wohl gefühlt und werden sicher wiederkommen