Ratings based on 71 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
94% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.2 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Rouen

Hôtel tres accueillant, excellent

Posted Jul 18, 2016
Nous avons été très bien accueilli par l'équipe de Deseo Home. La chambre était très propre, le petit déjeuner parfait et la localisation super. Ils parlent tous français, ce qui facilite l'échange pour ceux qui ne parlent ni italien, ni anglais. Dès notre arrivée ils nous ont donné un plan avec les différents lieux les plus importants à visiter, en 3 jours nous avons pu tout faire, sans problème. Je recommande cet hôtel, il est excellent.
5 out of 5
by A verified traveler

Super Frühstück und Empfang gibt tolle Tipps!

Posted Jun 18, 2016
Pros: Frühstück war für italienische Verhältnisse sehr vielfälltig und lecker..
Location: Termini ist zu Fuß erreichbar.
nn nn ich will nicht bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
3 out of 5
by A verified traveler from Magdeburg

Zweckmäßiges Hotel in günstiger Lage

Posted May 13, 2016
Das Hotelzimmer ist zweckmäßig eingerichtet, Komfort sollte man nicht suchen oder erwarten. Das Team ist stets nett und hilfsbereit. So schlägt es Touren durch Rom vor oder organisiert Taxis. Morgens gibt es ein einfaches Frühstück, evtl. muss man warten, bis Platz ist. Besonders störend in unserem Zimmer war eine Pumpe, welche extrem laut ansprang, wenn Wasser verbraucht wurde. Vom Hotel zur nächsten Metro sind es zwischen 7 und 10 Minuten zu Fuß , je nach Tempo. Eine Bushaltestelle ist gleich gegenüber. Für Städteerkunder und solche, die das Hotel nur zum Schlafen nutzen, ist es durchaus empfehlenswert. Gäste, die auch Komfort, z.B. deutschsprachige TV-Sender suchen, rate ich, nach einem anderen Hotel zu suchen.
3 out of 5
by A verified traveler from Heerlen

Prima bed en breakfast, rustige ligging.

Posted May 4, 2016
Pros: Rustige ligging en het vriendelijke personeel.
Cons: De ontbijtruimte/het ontbijt zelf uitbreiden.
Location: Prima locatie, rustig. Alle belangrijke bezienswaardigheden zijn te voet te verkennen.
Deseo home is goed verzorgd met erg vriendelijk personeel. De kamers zijn netjes, maar wel wat klein. Aangezien je in Rome de hele dag op pad bent, is dit geen probleem. Kamers worden iedere dag schoongemaakt, het bed wordt opgemaakt en je krijgt schone handdoeken. Onze kamer lag direct aan de ontbijtruimte. Dit was minder prettig, omdat wij daardoor iedere ochtend heel vroeg wakker werden van de dames die het ontbijt klaar maakten. De ontbijtruimte is erg klein. Een aantal keer meegemaakt dat we moesten wachten, voordat we aan tafel konden. Het ontbijt is niet uitgebreid, iedere dag hetzelfde. Voor Italiaanse begrippen is het daarentegen niet verkeerd. Deseo home ligt op een prima plek. Alle belangrijke bezienswaardigheden zijn te voet te verkennen. Het is een rustige ligging, waardoor je geen last hebt van de drukte van de stad. En niet te vergeten, om de hoek ligt de lekkerste ijssalon van heel Rome!
4 out of 5
by Jayna

Posted Apr 29, 2016 on Hotels
Room was cleaned everyday with new towels and toiletries. Staff very helpful. Great locations with easy access to bus and metro stations.
5 out of 5
by A verified traveler from Tunis

Very nice

Posted Apr 22, 2016
Very comfortable place and quiet...recommended High standards Good breakfast
4 out of 5
by A verified traveler from Nice

Hotel bien placé dans un quartier tranquille

Posted Apr 15, 2016
Pros: Son emplacement
Cons: La salle du petit-déjeuner trop petite
Location: Quartier bourgeois, bien situé, peu éloigné du centre ville, restos et commerces à proximité
Un séjour agréable et reposant proche de la gare. Le personnel est très gentil et attentif.
5 out of 5
by A verified traveler

Week-end à ROME

Posted Apr 6, 2016 on Hotels
Excellent hôtel, calme et bien situé disposant d'une équipe sympathique et serviable
5 out of 5
by A verified traveler from Tilburg

Posted Mar 30, 2016
Ik en mijn zus verbleven bij Deseo Home in de week van 21 maart. We hebben het verblijf als zeer prettig ervaren. De kamer die wij hadden was precies wat we nodig hadden en meer, erg modern en luxe. Het personeel was heel behulpzaam, bij aankomst kregen we gelijk een kaart van Rome, waarop de persoon aan de balie een aantal routes voor ons uittekende. Het ontbijt was klein maar ook voldoende om de ochtend mee door te komen. Enige minpuntje hierbij is dat wanneer je kamer in de gang zit van de ontbijtruimte, je waarschijnlijk elke ochtend rond 7 uur wakker zult worden, i.v.m geluiden op de gang. De ligging was ook prima, hebben heel de week geen metro of bus hoeven gebruiken.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 30, 2016
Alles war wie angekündigt, die Lage ist gut, Preis - Leistung passt. Für Kurzaufenthalte zu empfehlen.