Ratings based on 1,548 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
85% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.2 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from LDN

Nice place

Posted Dec 3, 2016
Staff are really helpful and kind. Speak Good English. Rooms are really nice and bath rooms. A bus outside the hotel takes you everywhere you need to go aswell.
4 out of 5
by A verified traveler from Madrid

buen hotel lo que esperaba

Posted Dec 1, 2016
Pros: Tranquilidad
Location: Lejos del centro pero bien comunicado con autobus
Todo perfecto unico problema calor de la habitacion, por lo cual teniamos que abrir la ventana, y al estar tan cerca las vias del tren y la carretera habia mucho ruido.
5 out of 5
by A verified traveler from liverpool, uk

Close to transport and some lovely restaurants

Posted Nov 28, 2016
Pros: Good value and central
Cons: Transport system can be confusing
Location: Plenty of shops, restaurants etc and t-shirt weather end of November
One of the most beautiful cities in the world, pretty hard to beat. We went with our 3 daughters.
3 out of 5
by A verified traveler from k

Hôtel moderne

Posted Nov 26, 2016
Moderne, propre, en retrait du centre mais très bien desservi. Plutôt calme grâce au triple vitrage pratique surtout quand votre chambre donne côté voie ferrée.
4 out of 5
by A verified traveler from Den Bosch

Mooi hotel, 30 minuten lopen van het station

Posted Nov 23, 2016
Pros: Personeel is vriendelijk, schoon, voldoende handdoeken. Wel buiten het centrum maar door het openbaar vervoer is het centrum goed te bereiken
Cons: Laat die airco aanstaan in de kamers waar het zo warm is.
Location: Er zijn restaurants en supermarkten in de buurt. Meerdere bussen stoppen voor de deur, metro in de buurt. Half uur lopen van termini.
Mooie grote en schone kamer. Ruim bed en nette badkamer. Had een geweldige ervaring kunnen worden als ze de airconditioning in deze tijd van het jaar niet hadden uitgezet. Het was bloedheet in de kamer, geen ventilatie. Het raam kan wel open maar het hotel ligt naast het spoor en een drukke weg. Met de raam dicht hoor je bijna niets, met de raam open is het erg gehorig. Geruime tijd de raam openzetten helpt maar even. Dus niet goed geslapen. Iedere andere tijd van het jaar is het een prima hotel. Geen gebruik gemaakt van het restaurant maar die oogden goed.
4 out of 5
by A verified traveler

Zeer net hotel en goed personeel!

Posted Nov 21, 2016
Pros: Het vriendelijke en behulpzame personeel
Cons: Betere controle van de kamer/ het dakterras
Location: Locatie is wat afgelegen van de meeste bezienswaardigheden. D.m.v. een bus/ metro in de buurt (overkant v/d straat) kom je een heel eind.
Bij aankomst in het hotel werden wij keurig ontvangen. Gelijk een uitleg gekregen over hoe het beste door Rome heen te gaan qua bezienswaardigheden. Deze ter harte genomen en zodoende Rome verkent. Wat betreft de hotelkamer. Deze zag er keurig netjes uit. Op het balkon na, waar her en der verdwaalde sigarettenpeuken lagen en tevens een asbak vol. Het uitzicht vanaf het dakterras viel ons ook tegen. I.p.v. een mooi uitzicht over de stad keken wij uit op een zijstraat (meer de 3e etage van een appartement in de zijstraat). Na melding dat de badkuip enige keuren vertoonde (water wat vanuit onder de badkuip de badkamer instroomde) werd ons vriendelijk een andere hotelkamer aangeboden. Omdat wij nog maar 1 nacht bleven, deze afgeslagen, maar wat betreft de geboden service, niks anders dan goed!!! Ontbijtbuffet is zeker een aanrader. Elke ochtend keken wij weer uit naar dit ontbijt. Genoeg keuze en variatie! Mochten wij nog eens Rome bezoeken, dan zal dit hotel zeker in ons achterhoofd blijven om hier nog een keer te verblijven.
4 out of 5
by A verified traveler from Gelsenkirchen, Nordrhein-Westfalen

Perfekt für einen Städtetrip

Posted Nov 20, 2016
Wir haben einen Kurztrip nach Rom gebucht und fanden hier die perfekte Unterkunft. Busse, Straßenbahn und ein Bahnhof in unmittelbarer Nähe des Hotels. Mit dem Bus 81 (Haltestelle gegenüber des Hotels) kann man die gesamte Stadt erkunden. Etwa 200 Meter entfernt fahren die Straßenbahnen 5 und 14 zum Termini. Das Frühstück im Hotel kann man ganz unkompliziert für 12 Euro pro Person genießen. Die Auswahl ist groß und das Frühstück macht den Start in den Tag perfekt. Das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit, die Zimmerreinigung war perfekt, die Betten bequem. Wir hatten ein Zimmer zum Innenhof und trotz offenem Fenster war es sehr ruhig. Wir können das Hotel auf jeden Fall empfehlen. Der Außeneindruck wirkt nicht so ansprechend, der eigentliche Hoteleingang befindet sich im Innenhof.
3 out of 5
by A verified traveler from Haibach, OÖ

Gutes Hotel - Zimmer (straßenseitig) sehr laut

Posted Nov 19, 2016
Pros: Das Frühstück war sehr gut Die Zimmer wurden täglich sehr sauber gereinigt Das Personal- freundlich, hilfsbereit und kompetent
Cons: ein paar deutschsprachige Fernsehkanäle wären schön
Location: Hotel ist ca. 2,5 Km vom Bahnhof Termini entfernt, leider an einer stark befahrenen Straße und nahe einiger Bahngeleise
Das Hotel sehr sauber, Personal freundlich und hilfsbereit Top- Frühstück Leider lag unser Zimmer straßenseitig - zweispurig - außerdem parallel zur Straße Bahngleise - eine Unterhaltung bei geöffnetem Fenster war unmöglich
4 out of 5
by A verified traveler from Piombino

Moderno hotel in zona Pigneto

Posted Nov 18, 2016
Location: L'hotel è all'inizio di via Casilina, vicino al centro di Roma (zona Pigneto). L'albergo è dotato di parcheggio (sotterraneo) a pagamento.
Ho soggiornato presso l'Eurostars in occasione di una trasferta di lavoro. Il personale si è dimostrato molto professionale e gentile, sempre disponibile ad ascoltare le mie richieste. L' ambiente è moderno e pulito; le zone comuni sono pulite e luminose. La camera pur non essendo molto grande è comoda e ben arredata; non manca nessuna comodità che di solito si trova in hotel di questa categoria. Buona la connessione wifi. Il bagno era grande e dotato di vasca con idromassaggio. Molto buona la colazione, sia per varietà che per qualità del cibo offerto.
4 out of 5
by A verified traveler

Schickes 4 Sterne Hotel

Posted Nov 17, 2016
Das Hotel liegt wie beschrieben sehr zentral ca. 2km vom Colosseum entfernt. Ausstattung ist top. Ein Highlight ist die Whirlpoolbafewanne. Was uns störte war der staßenlärm wenn das Fenster offen war, dieses mussten wir leider öffnen da die Klimaanlage im Winter nur heizt, das ist im Hotel allgemein so eingestellt.