Ratings based on 20 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.5 Room comfort
4.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
1 out of 5
by Robert

This traveler left a rating score only Posted Feb 22, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Come a casa

Posted Feb 21, 2016 on Hotels
Molto bella e curata la struttura, il servizio è stato impeccabile e le ragazze che se ne occupano meritano davvero una lode! La camera assegnataci era adeguatamente spaziosa e arredata con gusto. Tutto è stato perfetto, ci ritorneremo!
5 out of 5
by Caroline from Ann Arbor, MI

I love FACE TO FACE

Posted Oct 20, 2015 on Hotels
The room was ultra modern and very chic. Because of the way the rooms look out into a courtyard it was much quieter and easier to sleep than when I last stayed in Rome (the traffic noise there with all the Vespas can be terrible). The staff were so warm and pleasant and extremely helpful. I would stay here any time I had an opportunity to travel to Rome.
5 out of 5
by A verified traveler from Limburg

Goed onderhouden kamers nabij centraal Rome.

Posted Oct 16, 2015
Pros: De kamer was leuk ingericht, hele goede waterval-douche. De afstand tot het centrum was prettig. Gastvrouw was heel vriendelijk. Ontbijt was goed.
Cons: De bewegwijzering naar het guest house. Niet alleen op de 1e maar ook op de 2e poort een bordje.
Het Face to Face Guest House bestaat uit 4 goed onderhouden, schone kamers op de derde etage van een appartementencomplex ongeveer 1 kilometer van de rand van centraal Rome. Er is een kleine ontvangstruimte zodra je het guest house binnen komt, een woonkamer en een keuken. Daarnaast 4 kamers met elk een eigen thema, wij verbleven in de Dynamic room. 'S morgens van 8 tot 10 werd het ontbijt geserveerd in de keuken, de eigenaresse bakt broodjes af en bereidt roerei. Verder stond er fruit, yoghurt, cornflakes, sapjes en vers gezette koffie of thee klaar. De dame die het guest house runt, is niet te beroerd om je tips te geven of een taxi voor je te regelen. Er is een supermarkt op nog geen 50 meter loopafstand, ook het openbaar vervoer is vlakbij. Het centrum is echter ook goed te voet te bereiken, na ongeveer 1 kilometer sta je op Piazza del Popolo. Mocht je later op de dag arriveren en in de buurt wat willen eten, restaurant 'Tree' is een goede optie. Of pizzaria 'Il Vignola'.
4 out of 5
by A verified traveler from DK

Rigtig fint

Posted Oct 12, 2015
Havde en super fin oplevelse med at bo på Face2face i Rom. Ligger lidt udenfor centrum, men har god forbindelse ind til byen med trammen. Værelset var rigtig fint og meget moderne. Skønt, stort badeværelse :)
4 out of 5
by Paola from Trieste

Posted Oct 9, 2015 on Hotels
Massimo comfort, gradita una maggiore presenza (nonostante l'accesso autonomo fosse chiaro e comodo)
5 out of 5
by ELENA

This traveler left a rating score only Posted Oct 5, 2015 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 22, 2015 on Hotels
5 out of 5
by Theresa from London

Lovely place.

Posted Mar 2, 2015 on Hotels
I found the place really nice and friendly, which is important when you are travelling alone.
4 out of 5
by Bruno from Nova Milanese

Posted Sep 21, 2014 on Hotels
Hotel ok ma inusuale dato che si trova al 3^ piano di una palazzina