Ratings based on 68 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
84% of guests recommend
3.4 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.0 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Mooi hotel in het klassieke romeinse centrum.

Posted Aug 20, 2015
Een paar nachten in Rome gespendeerd. Goed ontvangst, hoewel het hotel alleen vindbaar is als "hotel Pomezia" en dus niet als flora b&b. Prima kamers met AC, alleen een beetje warm maar daar doe je niks aan. Ontbijt was niet uitgebreider dan verschillende zoete broodjes en een toast.
2 out of 5
by A verified traveler

Tegenvallende kamer, zeer slecht werkende airco

Posted Aug 14, 2015
Pros: Aan het hotel/appartement vonden we niets leuk, de locatie was wel perfect, maar dat compenseert de slechte staat zeker niet.
Wij waren met vier personen, mijn man, ik en onze twee kinderen in Rome. Het appartement wat we kregen was een 'hok'. Vier bedden geplaatst in een kamer waar er eigenlijk maar twee horen, een zeer slechte airco en een douche die nog kleiner is dan een gemiddelde kast. Daarbij was de douche vies en zat er in het gehele appartement één raampje wat uitkeek op n soort gore binnenplaats. Absoluut géén aanrader!!!!!
3 out of 5
by A verified traveler

Hotel básico para pasar únicamente una noche.

Posted Jul 21, 2015
Pros: restaurantes cercanos
Cons: comodidad, precio.
Me hospedé en este hotel únicamente una noche, la ubicación no es la más céntrica en roma pero la parada de autobús está a pocos metros. Si vas de pásada a Roma podrías hospedarte aquí, si vas muchos sugeriría buscar algo mejor. El desyuno es bastante limitado y las habitaciones son viejas.
1 out of 5
by A verified traveler

Schimmel

Posted Jul 14, 2015
Das Hotel lag sehr zentral. 5 Minuten zu Fuß zum Vatikan oder Coloseum. Das Personal war freundlich. An der Zimmerdecke hinter dem Holzverschlag war Schimmel zu sehen.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Near by Pantheon

Posted May 23, 2015
Good hotel for good price, nice breakfast. Room is cleaned every day. Hotel is family business and therefore all efforts are made to provide you with a pleasant stay.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Hyggeligt lille hotel meget centralt

Posted May 9, 2015
Pros: Beliggenheden var super
Location: Gåafstand til diverse seværdigheder.
Lille hyggeligt og centralt hotel med det man skal bruge:) kunne sagtens bo her en anden gang.
2 out of 5
by A verified traveler from F

Hôtel bien placé mais bruyant

Posted Apr 26, 2015
L'hôtel est bien situé à 2 pas de Torre Argentina et du campo de Fiori mais c'est la son seul avantage. Il est très bruyant, les portes sont des feuilles de papier laissant l'impression de vivre avec les gens qui sont dans le couloir, bref impossible de se reposer! Ensuite la salle de bain est rudimentaire avec une cabine et un rideau de douche cheap, et la chambre est très petite. Enfin, aucun conseil du personnel de l'hôtel pour manger ou se balader, juste un plan papier disponible... Bref beaucoup d'effort a faire!
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from amersfoort

centrale ligging

Posted Apr 21, 2015
Pros: de centrale ligging
Cons: het ontbijt kan worden voorzien van wat meer vers beleg
Location: alle bezienswaardigheden op loopafstand, veel restaurantjes en terrassen in de nabije omgeving
Het is een eenvoudig hotel, maar de centrale ligging nabij het gezellige pleintje Campo di Fiori met zijn markt en terrassen is een groot pluspunt. Vanaf het hotel loop je makkelijk naar piazza navond, het pantheon, piazza di popolo, piazzo venetie etc. Er is geen lift en het ontbijt is eenvoudig, maar het ligt in een rustig straatje en de bedden zijn goed en de kamer wordt dagelijks schoongemaakt en van schone handdoeken voorzien. Het hotel zorgt evt. voor taxiservice naar vliegveld in busje met andere hotelgasten, waardoor de kosten worden gedeeld en gedrukt.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Lina

This traveler left a rating score only Posted Apr 19, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Hans from uppsala

Centralt boende

Posted Apr 18, 2015 on Hotels
Lugnt läge, vi hade rum mot gården. Promenadavstånd till många sevärdheter. Mycket trevlig pesonal