Ratings based on 170 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
85% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.3 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Leuk hotel als je niet per se in het centrum wil

Posted Aug 25, 2016
Fijn hotel, waarbij het centrum goed te bereiken is met het openbaar vervoer. Voordelen: - vele faciliteiten (buitenzwembad, binnenzwembad, sportfaciliteiten) - bushalte in de straat - goede kamers en bed - gratis minibar - ontbijt prima (niet uitgebreid) Nadelen: - ligging ver van centrum
1 out of 5
by Emilia from Sweden

Ghetto och dålig planlösning.

Posted Aug 21, 2016 on Hotels
Det är långt till allt, där finns ingen supermarket och endast en restaurang inom gångavstånd. Endast italienare på hotellet, som utlänning blev man diskriminerad med sämre service än andra italienare. Dålig planlösning av hotellet, allting är uppdelat i flera olika byggnader vilket är skumt. Wifi loggar av och på, har aldrig varit med om något liknande. Rummet och en del av personalen var det ENDA som var positivt med detta hotellet. I poolen måste man ha badmössa så att man ser ut som ett fån. Poolen ligger dessutom i en annan byggnad än rummen, och man måste gå genom en parkering för att komma dit. "baren" med en macka och dricka, är nära poolen, men inte i anslutning så man måste lämna poolområdet. Är du inte från Italien, skulle jag inte rekommendera detta hotellet till dig.
4 out of 5
by A verified traveler

Bello ma qualche nota negativa

Posted Aug 9, 2016 on Hotels
Hotel bello anche se la parte di nuova costruzione ha camere più belle. Con ampio spazio di Piscinenuoto fino alle 22 palestra, interne e esterne, ottimo wifi. Personale gentile alla reception un po' stressato alla colazione (forse perché in pochi causa ferie) Note negative mancanza di un ristorante (erano in ferie) e furto nel loro parcheggio a ben 5 auto sfondato i vetri.
4 out of 5
by helle from Odense

Godt hotel for familie ned store børn (15+)

Posted Aug 4, 2016 on Hotels
Selv opholdet var godt og hotellet fint og rent. Service var også god. Området som hotellet lå i var dog noget trist. Det var fint med offentlig transport ind til metro og centrum.
4 out of 5
by A verified traveler from amsterdam

Super hotel

Posted Aug 3, 2016
Aan het ende moesten wij onverwacht rekening van € 168 betalen. Bij nader vraaging is ons meegedeeld dat het administratie kost was. dit was niet de afspraak toch moesten dat betalen. Dit vinden wij niet ok.
2 out of 5
by Françoise from Montréal

Déception - navette (coûts cachés)

Posted Aug 3, 2016 on Hotels
J'ai été très déçue de mon séjour pour la raison suivante: Le site Web indiquait la présence d'une navette gratuite entre l'aéroport et l'hôtel. Or, pour notre arrivée et le transport de l'aéroport vers l'hôtel, j'ai contacté l'établissement la veille de notre arrivée et on m'a dit qu'il fallait réserver 48h d'avance. J'ai donc dû débourser 60 Euro de taxi (pas de compteur - prix aléatoire du service de taxis). Pour le retour, on m'avait confirmé que c'était OK, mais la veille au soir, j'ai été informée que ça ne serait pas possible. J'ai dû débourser 35 Euro de taxi (au compteur) de l'hôtel vers l'aéroport. Bref, au coût de l'hôtel (155 $ Cnd la nuit + 15 Euro de taxe sur place) se sont ajoutés 95 Euro. À ce prix, l'hôtel m'apparaît beaucoup trop cher.
5 out of 5
by Tom from Calgary

Posted Jul 29, 2016 on Hotels
Hotel is great value but far from everything and still expensive to get to airport.
4 out of 5
by A verified traveler from Zürich

Posted Jul 23, 2016 on Ebookers
Top Sportanlagen inkl. Mehreren Tennisplätzen, Beach-Volley Platz, kleiner Kunstrasen, Innen- und Aussenpool, Fitness/ und Kraftraum, Group Fitness Angebote, Sauna, Wellness, etc. Nur Frühstück im Hotel. Restaurant im anliegenden Sportcener mit beschränkter Auswahl.
5 out of 5
by A verified traveler

Prima hotel met veel extra's

Posted Jul 20, 2016 on Hotels
Uit het centrum, dat wel , maar prima hotel, zeker voor deze prijs, met zeer gulle extra's: gratis WiFi, gratis ontbijt (en nog prima ook), gratis minibar, gratis parkeren, gratis zeer veel sportfaciliteiten.
5 out of 5
by Fabio from Catania

Posted Jul 18, 2016 on Hotels
L'hotel si presenta molto bene, con ottimo servizio e pulizia delle camere