Ratings based on 351 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
60% of guests recommend
3.1 Room cleanliness
3.6 Service & staff
2.8 Room comfort
2.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Leuk hotel in het centrum

Posted Jun 7, 2016
Pros: Dichtbij openbaar vervoer.
Goed hotel met vriendelijk personeel.Ook het ontbijt is goed
1 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Nedslidt og ikke særligt godt hotel.

Posted May 7, 2016
Hotellet ligger ret afsidesliggende og gaden var meget mørk. Gadebelysningen virkede ikke. Selve hotellet er nedslidt og værelset var ikke særligt rent,samtidigt med at personalet ikke var specielt imødekommende. Morgenmad heller ikke noget særligt. Vi havde bestilt et 3 stjernet hotel og fandt et 2 stjernet.
4 out of 5
by A verified traveler from Enschede

Goed prijs kwaliteit verhouding.

Posted May 4, 2016
Pros: Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Zetten graag en met aandacht een kop koffie voor je. Elke dag nieuwe handdoeken en lakens.
Cons: Misschien de koffie bij het ontbijt. Deze was lauw en ws oploskoffie.
Location: Goede locatie. Rustig en veilig. Leuk eet cafe Yellow, met muziekavonden en leuke menukaart, verder op in de straat.
Prima plek voor je stadsbezoek. Alle bezienswaardigheden op loopafstand of met de bus om de hoek. Betaalbare eetgelegenheden in de buurt. Dichtbij het station met shuttlebus voor vliegvelden.
3 out of 5
by A verified traveler

Gute Lage.

Posted May 4, 2016
Pros: Personal sehr freundlich! Ruhige Lage!
Location: weniger als 10 min. zu Fuß vom Hbf. bzw. Piazza della Repubblica
Aufgrund des Preises waren die Erwartungen sehr niedrig. Entsprechend ist die Bewertung "ok" ausgefallen. Das Hotel ist ruhig gelegen und doch zentral. Das Personal war sehr freundlich.
3 out of 5
by A verified traveler

Hotel vieillissant

Posted May 2, 2016
Decoration vétuste, tapisserie defraichie, moquette trouée mais literie confortable
3 out of 5
by A verified traveler from Toulouse

Très bon séjour

Posted Apr 26, 2016
Pros: Accueil, Situation
Cons: Le confort des lits et la salle de bain
Nous avons été très bien accueillis (en français) dans cet hôtel. L’hôtel est très bien situé ce qui nous a permis de visiter Rome à pied sur les conseils de notre hôte. Le lit n'était pas très confortable et la salle de bain très petite mais cela ne nous a pas empêché de passer un très bon séjour.
3 out of 5
by A verified traveler from 東京

まあまあ

Posted Apr 17, 2016
寝泊まりでしたら、駅近なのでまあまあでしょう。 お湯もちゃんとでたし、ロビースタッフも気さくでした。
2 out of 5
by A verified traveler

Otel tre stelle?

Posted Apr 11, 2016
Avavo ricercato un hotel a tre stelle per lavoro, sono arrivato e mi sono ritrovato in un due stelle, con una camera angusta dov'è al posto del bagno c'era un container camuffato. Il costo non è stato enorme, ma se avessi voluto un due stelle lo avrei cercato.
4 out of 5
by eliseo from Napoli

Economico ma soddisfacente

Posted Apr 7, 2016 on Hotels
Siamo stati per 2 notti in questo hotel e ci siamo trovati ottimamente. La posizione è perfetta vicino alla stazione termini e in più nei pressi delle due linee principali della metro Roma. Unico appunto il bagno troppo stretto. Anche la colazione era soddisfacente
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 13, 2016
Hotellet bruger Hotel Brasile. Værelserne behøver virkelig en stor rengøring. Bruser virkede ikke. Toilettet ville ikke skylle ud.