Ratings based on 59 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
68% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Raizu

Kiva pikkuhotelli

Posted Apr 18, 2016 on Ebookers
Todella ystävällinen ja auttavainen henkilökunta, hotelli kivalla paikalla kävelymatkan päässä keskustasta. Siistit, nätit huoneet ja todella hyvä aamiainen kattoterassilla.
4 out of 5
by A verified traveler

Lovely hotel small but just right

Posted Mar 7, 2016
Absolutely loved it the hotel was a five minute walk from one of the many busy streets so nice and quiet. The hotel management organised everything I needed Inc taxis the only let down was the staff on breakfast duties... Could have been a bit happier but I would definitely go back
1 out of 5
by A verified traveler

Ikke å anbefale

Posted Jan 8, 2016 on Hotels
Dette hotellet serverer frokost på takket I et telt. Her er det ikke noen form for oppvarming og når vi var der I slutten av desember føltes det som det var 5 grader I frost lokalet. Første dagen spiste vi med jakke på, men etter det så tok vi mat med til Rommet. Syntes synd på jenta som jobet der og som frøs hele tiden, hun ble også syk ettervert og da ble det heller ikke frokost den dagen. Forkosten var som det pleier på slike hoteller, pluss for skinke og ost :-). Rommet er veldig lite nesten bare senga og plass til å gå rundt, var heldigvis skap så en kunne pakke ut koffertene og få de stuet bort. Varmtvann fikk en kanskje etter at det rant i 10-15 minutter, og noen dager kom det ikke I det hele tatt. Varmen på rommet var en varmepumpe som virket bra. All ros til personalet som prøvde å gjøre sitt beste ut av et hotel som de som er ansvarlig ikke bryr seg om. Beliggenheten er bra, men ligger litt lengre unna "Trastevere sentrum" enn vi trodde. Hold deg unna dette hotellet.
5 out of 5
by Dalila from Levallois Perret - Roma

A découvrir!

Posted Dec 22, 2015 on Hotels
Très bon point pour aller à Trastevere. J'avais une fête et j'ai pu y aller à pieds. Bon petit déjeuner bonne équipe.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 30, 2015 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler from abruzzo

hôtel proche de trastevere

Posted Nov 17, 2015
Pros: l 'emplacement ,proche de nombreuses visites interessantes sur Rome.
Cons: la relation client de la part d'une certaine personne a l'accueil de l'hôtel
Location: quartier trastevere et sa vie locale
l'hôtel m'a plu par sa proximité du quartier animé de trastevere a Rome dommage que mon séjour a été gaché par l'arrogance de l'employée du service reception que j'ai rappelé le 17 novembre vers 11h après mon séjour pour information concernant mon paiement. Le ton et le comportement verbal a été innacceptable , aucun sens de la clientelle et du service client post séjour, je ne souhaitais qu'une précision.
2 out of 5
by Line from København

For dyrt ift service og renlighed.

Posted Nov 2, 2015 on Hotels
Hotellet i sig selv var et lille, hyggeligt hus med omkring 6 pænt indrettede værelser. Vi fik baggagen opbevaret indtil værelset var klar, og da vi kom tilbage havde de byttet rundt på vores baggage med nogle andre logerendes, og havde taget noget af vores tøj ud og hængt sammen med nogle andre gæsters. Jeg synes general ikke servicen fulgtes ad med prisen. Om morgenen stod der en sur dame bag morgenmadsbaren, der var næsten intet pålæg, ingen juice tilbage og man kunne fornemme at der ikke var mængder nok til at alle 6 værelser kunne få. Damen bag baren sagde at vi kom for sent til morgenmaden, selvom vi var der 20 min inden lukketid. Derudover blev vores sengetøj ikke skiftet hele ugen. De sidste par dage rettede de det ikke engang ud, men vi kom hjem til en næsten uredt seng. Generelt virkede det som om de helst ville være fri for kunder. Som regel er jeg ligeglad med om folk er sure eller glade, de kan jo have en dårlig dag, men kombineret med den øvrige behandling var det ubehageligt. Derudover rykkede de rundt på vores jendele I værelset om dagen når de ‘gjorde rent’. De smækkede med dørene om morgenen fra kl 7, og diskuterede højlydt ude på gangen lige ude foran ens dør. Det virkede som om de gerne ville have alle gæsterne hurtigt ud af døren, så de kunne rette på sengetæppet så hurtigt som muligt, og komme væk derfra. De skulle måske hellere ændre stedet til at være et hostel, det matcher mere deres niveau af service.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 25, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Pænt B&B centralt i Rom

Posted Oct 21, 2015 on Hotels
Lille B&B. Centralt og pænt.
1 out of 5
by A verified traveler from Tarragona

fatal, no avisan y la terraza de arriba es un pub

Posted Sep 18, 2015
Pros: habitación bonita
Cons: tendrías que saber con antelación el horario del pub o disco para saber si quieres o no coger la habitación (fatal no podías descansar ni dormir)
Location: passable
desde la tarde hasta las 3 o 4 de la madrugada ponen música muy fuerte, como una discoteca o un pub y no puedes pegar ojo.... fatal porque no te avisan, te enteras la primera noche cuando quieres descansar y no puedes