Ratings based on 227 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
92% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
3.8 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from ny

Authentic European Feel

Posted May 15, 2016
down a side street, the hotel has a great feel to it. The staff very nice. Buffet breakfast was also good. Well worth the money, very clean
4 out of 5
by A verified traveler from Kabelvåg

Veldig sentralt hotell i forhold til severdigheter

Posted May 6, 2016
Pros: Stilrent i sort/hvitt/stål/blanke flater
Cons: seng/madrasskvaliteten, samt at man savnet 2 små lenestoler på rommet, men dette ville det nok ikke vært plass til
Location: Flott beliggenhet 3-4 minutter spasertur fra Spansketrappen og 5 minutter fra Trevifontene. Kort vei til Phanteon, og Collosseum lå ca. 20 min unna.
Flott hotell med OK frokost, fine rom men sengen kunne hatt behov for en overmadrass da den var veldig hard og man kunne kjenne madrassfjærene. Hyggelig hjelpsom hotellpersonale
5 out of 5
by A verified traveler

I hjertet av Roma

Posted Apr 10, 2016 on Hotels
Et suverent opphold på et særdeles godt beliggende hotell midt i smørøyet av Roma. Det er bare et par minutters gange til spansketrappen og trevifontenen. Pantheon er rett rundt hjørnet. En kan også trygt gå til Colosseum og de andre historiske stedene. Alltid blide og sprudlende personale i resepsjonen. Oppusset bad og rom, selv om størrelsen er i minste laget. Ordinær frokost. Hadde en spørsmål om severdigheter, fikk en alltid hjelp. Mulig det er et firestjerners hotell, men opplevelsen er femstjerners. Beliggenheten er perfekt.
5 out of 5
by Yelena

This traveler left a rating score only Posted Mar 16, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from issy les moulineaux

Idéalement placé

Posted Mar 12, 2016
Pros: La position centrale idéale pour visiter Rome à pied. Le personnel très pro. La propreté de la chambre (et de l'hôtel en général)
Cons: Diversifier le choix de fruit au petit déjeuner
Location: Place d'Espagne à 5mn à pied. De l'autre côté, la fontaine de trevi en à peine plus de temps. Beaucoup de restaurant sympa dans le quartier.
Petit hotel très sympathique, visiblement refait à neuf il n'y a pas très longtemps. Le personnel est adorable, le petit déjeuner, sans être exceptionnel, est largement suffisant. Idéalement situé à 5mn à pied de la place d'Espagne (métro) et de la fontaine de trevi , sa situation centrale permet de visiter tout Rome à pied. Nous y sommes resté une semaine en mars 2016 et n'avons rien à redire. Nous le conseillons sans réserve
4 out of 5
by A verified traveler

Suveränt läge

Posted Mar 5, 2016 on Hotels
Bra hotell. Suveränt läge nära Fontana di Trevi. Vänlig och hjälpsam personal. Jag bokade ett litet rum och det var verkligen minimalt, men fyllde sin funktion. Med tanke på läge och att jag bodde på andra våningen var det förvånansvärt tyst.
4 out of 5
by Sagi from פתח תקווה

Posted Feb 29, 2016 on Hotels
מלון נחמד במיקום מעולה. חדרים קטנים. צוות המלון ממש נחמד ומאוד אדיב ומסביר פנים
4 out of 5
by Victor from Roma

Viaje a roma

Posted Feb 21, 2016 on Hotels
La verdad un hotel que merece mucho la pena volveria a ir
4 out of 5
by Barbara H.

Städtereise

Posted Feb 19, 2016 on Ebookers
Hotel ist sehr zu Empfehlen, die Herren an der Reception waren sehr nett und freundlich - die Dame hat weder gegrüsst noch mal freundlich gelächelt und beim Auschecken wurden wir noch blöde angebafft - sonst war alles sehr gut und die Zimmer zwar gewöhnungsbedürftig, aber lustig gemacht. Wir würden wieder hier buchen.
3 out of 5
by Peter

This traveler left a rating score only Posted Feb 18, 2016 on Hotels