Ratings based on 14 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.4 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
by Вячеслав

Отель на деле оказался частной квартирой

Posted Sep 12, 2012 on Hotels
О том что это квартира и придется жить как в коммуналке не были предупреждены заранее. Что в результате вылилось в долгие бурчания жены... Был бы один - меня бы все устроило.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 31, 2012 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Hyggeligt bed & breakfast

Posted Jul 26, 2012 on Hotels
Denne B&B ligger i Trastevere området, hvor der er mange hyggelige caféer. Denne B&B ligger på 6. sal, hvilket gør, at der ikke er gadelarm. Og tæt ved er der sporvogn, der for nogle få euro kører dig ind til midten af byen, som kun tager 10 min. Man kan også sagtens gå derind. Bemærk, at man skal betale ekstra, hvis man chekker senere ind end kl. 21:00. Vi skulle dele badeværelse med et andet værelse, men der var aldrig nogen, så vi havde det for os selv, hvilket var fint. Morgenmaden består af en croissant & kaffe og skal indtages på den anden side af gaden. Og der er gode muligheder for at møde andre backpackere.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by fay

家庭旅馆,干净卫生

Posted May 22, 2012 on Hotels
这个酒店就是个公寓,据说带5个房间,有厨房和大客厅。由于我住的是单人小房间,房间比较小,公用卫生间。看了其他另一个大房间,环境很好,房间很大,带一个很舒服的阳台,适合家庭或朋友一起出游时来住。管理人员很客气友好。早餐是简单的咖啡加面包,是温州老板开的,推荐入住。特别提醒:网上预订只是信用卡担保,需现场支付现金。
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler from paris

Posted Dec 31, 2011 on Hotels
Excellent
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 27, 2011 on Hotels
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Oslo

Mite

Posted Oct 31, 2011 on Hotels
BRA: Ble tatt i mot med blid Italiensk service Det var litt vanskelig å vite akkurat hvor hotellet var ettersom resepsjonen er gjemt oppe i 6. etasje, men vi fant C.V. Mite på ringeklokken ganske lett. Selve hotellet var i gjennomført 70-talls stil, ganske retro, rene fine rom, hyggelig fellesareale med koselig balkong, enkelt kjøkken stille område. DÅRLIG: Minus var at vi ikke fikk nye rene håndkler under oppholdet og at rommene var kalde og A-Con- fungerte ikke. Inkludert frokost var i cafeen over gaten en gratis kaffe og en klissete croissaint, noe man kanskje egentlig ikke behøver å betale ekstra for, men som var automatisk inkludert. Vi kommer definitivt tilbake, rimelig - du får det du betaler for, + kort avstand til trastevre - Romas mest sjarmerende strøk.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Bavaria

Inexpensive Bed & Breakfast

Posted Jul 20, 2011
Mite is a bed & breakfast, not a hotel. There is a janitor (friendly and helpful) but no full-time reception. The rooms are not air-conditioned, which is a huge factor in the summer. They are relatively quiet, but since they are part of a large apartment building there is always a danger that someone is throwing a party and leaving their windows open. The place is off line 8, the most reliable tram line in town, and easy to get to from Trastevere rail station. On the whole, not much in the way of amenities and comfort but good value if you are looking for an inexpensive place in Trastevere.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Oslo

Glimrende beliggenhet og fint rom.

Posted Jul 6, 2011 on Hotels
Rom i delt leilighet i en stor boligblokk litt sør i Trastevere. Stort og rent rom med fin veranda mot stille bakgård. Tilgang til velustyrt kjøkken. Gangavstand til så godt som alle store attraksjoner i sentrale Roma, men også 1 minutt fra trikk til Centro Storico. Mange gode restauranter i umiddelbar nærhet. Verten Mauro var hyggelig, hjelpsom og snakket bra engelsk.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from 東京、日本

神経質な日本人の方(または日本人で神経質な方)には、お勧めできません

Posted Jun 28, 2011
基本、ホテルとして建築された建物ではなく、普通のアパートの1室をB&Bとして利用しているホテルですので、防音性が低く、 利用したのが週末だったせいもあるでしょうが、 外からの騒音や隣室からの声がかなり響きます。 カーテンも、現地では一般的なのかもしれませんが、遮光性はかなり低いです。 イタリア語での説明を正しく聞き取れていたなら、 ホテルの内訳は、 シャワーのついたダブル2室、 浴室共用のダブル1室、 浴室共用のシングル2室で、 私たちは浴室共用のダブルを利用したのですが、 浴室はトイレと洗濯室も兼ねていて、 内側から鍵を掛けられるので、 なかなか使用したい時に使用できなかったりします。 良い点は、 広い共用キッチンが利用できること、 広い共用応接間が利用できること、 無料でPC(Mac)とWIFIが利用できること、 それに何よりもアクセスが良いことです。 土地勘さえあれば、 空港から電車とトラムを乗り継いで簡単にアクセスできます。 ただし、 本当に普通の建物の1室ですので、 遅い時間に独力で探し出すことはかなりの不安感を伴うでしょうから、 多少高くつきますが、 空港でのピックアップサービスの利用をお勧めします。 つまりこのホテルは、 多少旅慣れた人が、 ある程度長期にシングルで利用するのが最高だということです。 2人以上で利用する人、 または、 短期で快適に過ごしたい人には、 このホテルのすぐそばにある「RIPA HOTEL」をお勧めします。 値段は高くなりますが、 遮音性、遮光性、浴室の利用、朝食の内容、 どれを取っても段違いに快適で、 値段差以上の価値があります。