Ratings based on 17 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
100% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.8 Service & staff
4.4 Room comfort
4.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Maria Engsbye from Odense, DK

Hyggelige værter i Trastevere

Posted Apr 22, 2015 on Hotels
Vores forårs-kærstetur til herlige Rom blev vellykket. Dette B&B har nogle meget hyggelige og omsorgsfulde brødre som værtspar - alt er i orden, rent og fint. Beliggenheden en smule uden for det centrale, gamle Trastevere er ganske udmærket: En kort gåtur fra Trastevere romantiske centrum. Og med bus eller sporvogn (som holder nær ved) er du hurtigt inde centralt i det historiske Rom. Toiletterne er ude på gangen (også selvom du har dit eget toilet), og du bor hjemligt tæt på både vært som de få andre gæster (kun 4 værelser i alt incl. værtens). Og det er egentlig B&Bs svaghed og styrke generelt: Er du til den hyggelige nærhed på B&Bs eller det mere anonyme hotelværelse med eget toilet....
5 out of 5
by A verified traveler

fantastic

Posted Apr 19, 2015
Extremely helpful with anything we asked or needed, great location also would stay again anytime and will be looking to do so.
5 out of 5
by Noppe from Sweden

Excellent service

Posted Sep 24, 2014 on Hotels
Excellent service and location in Rome. We will choose B&B next time we are out in the world, the experience is totally different than a hotel. You get way more out of your trip. The Orti brothers are truely born to be in the business!
4 out of 5
by A verified traveler from Wiesbaden (near Frankfurt)

Ideale B&B-Unterkunft in Trastevere (City-Nähe)

Posted Jul 6, 2014
Pros: Was wir nie vergessen werden, ist die herzliche Art der Gastgeber, bei der Aufnahme und während des gesamten Aufenthaltes.
Cons: Nein!!!
Location: In Trastevere, ein alter Stadtteil von Rom, auf der anderen Seite des Tiber, am Rande der City. Viele Restaurants, Geschäfte, u. gegenüber ein Theater
Schon bei der herzlichen Aufnahme der Gastgeber Maurizio und Eldorado, bekamen wir viele Tipps, über Restaurants in der Nähe, die nächsten Fahrkartengeschäfte und die besten Möglichkeiten in die Innenstadt zu kommen. Während des guten Frühstückes, erfuhren wir, bei den lustigen Gesprächen mit den Gastgebern und den Gästen, noch Vieles mehr. Sonderwünsche wurden gerne und gut erfüllt. Das Zimmer war groß genug und geschmackvoll eingerichtet, mit ausreichenden Schränken und Ablagemöglichkeiten. Der gesamte Wohnbereich, incl. der Frühstücksküche, wurde täglich gereinigt. Für das separate Bad, was von uns nicht negativ bewertet wird, hatten nur wir einen Schlüssel. Wir haben uns während des gesamten Aufenthaltes wohl gefühlt, und würden jederzeit gerne wieder kommen.
4 out of 5
by Lene from København

Posted Jun 13, 2014 on Hotels
Dejligt værelse med fin udsigt over Rom. Rent og pænt og de 2 brødre, der har det er utrolig søde og hjælpsomme.
4 out of 5
by A verified traveler

Has a soul!

Posted May 6, 2014 on Hotels
You have to share bathrooms, there is only 3 rooms at the B&B and the breakfast is not much to cheer for. Nothing of that matters cause the place has a soul and the service is better then anything you would get at a hotel. This is the place for you if you really want to avoid the tourist tracks. Would go back any day!
5 out of 5
by Christian Rønje from København Ø

Hos brødrene i Trastevere

Posted Apr 29, 2014 on Hotels
Virkelig hyggeligt "mini-hotel" ! Brødrene, som bestyrer det, er utrolig hjælpsomme med alt, hvad man skulle have brug for. Min søn og jeg ankom meget sent om aftenen og de stod parat og tog imod os og hjalp med kufferterne. Det er en kæmpe gammel lejlighed med tre værelser, alle med udsigt over Trastevere og Rom. Den ene af bestyrerene bor i en aflukket sektion af lejligheden og kommer hver morgen og hjælper med morgenmaden, men ellers er det egentlig noget, som man selv klarer. Perfekt beliggenhed; gåafstand til Trastevere Station, hyggelige pladser (San Cosimato og Santa Maria de Trastevere), Testaccio og centrum. Det er fornemmelsen af at bo privat - bare med god service ! Jeg vil varmt anbefale dette sted til alle; kærestepar, ægtepar, familie. Et lille tip : research lidt på fodboldklubben Bari (stilling, topspillere osv) og du har to italienske venner for livet, da begge brødre er store fans :-)
5 out of 5
by tim from london

great location

Posted Mar 18, 2014 on Hotels
very friendly - helped with many things to see and do in Rome - located very close to interesting nightlife
5 out of 5
by Latoire from Los Angeles

Service impeccable!

Posted Oct 26, 2013 on Hotels
Both the brothers who run the Orti were fantastic and helpful in every way. My visit to Rome would not have been the same without their hospitality and thoughtfulness. On my next trip to Rome, I plan to stay here! Fair Price. Great Service and Conveniently located in the city!
5 out of 5
by A verified traveler

Rundum zufrieden!

Posted Oct 11, 2013 on Hotels
Das Orti di Trastevere ist wirklich weiterzuempfehlen! Die beiden Brüder die es betreiben sind sehr sehr nett! Zudem ist alles sehr sauber - das Bad, das man sich ja ggf. mit anderen Gästen teilt, wird jeden Tag geputzt. Am gemütlichen Frühstückstisch kommt man leicht mit den anderen Gästen ins Gespräch und auch die Brüder gesellen sich gerne mal kurz dazu, was wirklich nett ist. Wir waren 4 Nächte dort und rundum zufrieden!!!