Ratings based on 199 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
87% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Normalito

Posted Aug 30, 2016
Pros: La tranquilidad
Cons: Muchas cosas
Location: Casi ninguna actividad
Un poco alejado de Roma. No hay servicio de recepción las 24 horas
3 out of 5
by A verified traveler

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Posted Aug 28, 2016
Omdat je ruim buiten het centrum zit kun je 's avonds heerlijk genieten van de rust, na een dag veel drukte om je heen. Personeel is zeer behulpzaam. Naast het hotel is een heerlijk betaalbaar restaurant. Goede duidelijke verbinding naar het centrum. Eenvoudige kamers, maar schoon en netjes. Alles wat je nodig hebt voor overnachten is er.
3 out of 5
by A verified traveler from FRANCE

hôtel appréciable après une journée de visite

Posted Aug 24, 2016
Pros: Le restaurant, le petit déjeuner, la propreté de la chambre
Cons: la WIFI, l'insonorisation des chambres
Location: Rien à faire dans le quartier, mais idéal pour visiter Rome à pied sans voiture ( Bus + métro )
Chambre réservée pour 4 trop petite + clim HS, réclamation : dès le lendemain, une "vraie" grande chambre pour 4 nous a été donné. Bus n° 766 devant l'hôtel permettant de se retrouver au métro, idéal pour visiter ROME. Le restaurant attenant à l'Hôtel : excellent rapport qualité / prix, grande terrasse ombragée calme pour se remettre d'une journée de visite. Petit déjeuner sur terrasse très satisfaisant.
3 out of 5
by A verified traveler from norwich

Rubbish hotel

Posted Aug 2, 2016
Shower didn't really work, might as well not have air con as it didn't do much. The room smelled a lot. One of the member of staff shouted at my girlfriend for feeding the cats. Also the to didn't have no English channels but we got free wifi
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 24, 2016
Pros: it was in italy
Cons: none
Location: rome
was well good the staff were cool innit girfeobgjrfe vjfdbv sifhbovser sfjbgvksdvf# the review process drags me down
4 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

Mooi hotel buiten de stad, prettig voor stedentrip

Posted Jul 11, 2016
Pros: Vriendelijk personeel & uitgebreid ontbijt
Location: Niet veel in de buurt, een bus + tram/metro rit van ongeveer 50 min. van Centraal station Termini verwijderd. Van daaruit kun je de hele stad bereiken
Het hotel ligt een eindje buiten de stad (ongeveer 50 minuten met OV) in een buitenwijk. Het is een rustig hotel, vlak bij een bushalte. Onze kamer was groot genoeg voor 2 personen, netjes en schoon. Wel wat vervallen; lamme douchekop, wat roest op lampen, kapstok hing half uit de muur. Verder ontzettend vriendelijk personeel dat goed te verstaan is in het Engels. Het ontbijt was prima, en naar Italiaanse maatstaven zeer uitgebreid; toast, muffins, ei, ham en kaas, cake, jus d'orange, koffie etc. Er zit een restaurant naast het hotel, vrij luxe en prijzig, voor de rest niet veel in de buurt. Bustickets verkopen ze aan de balie in het hotel.
2 out of 5
by A verified traveler

Struttura vecchia e inadeguata

Posted May 14, 2016 on Hotels
Camera piccolissima, seminterrata, umida. Bagno senza bidet, senza box doccia, piccolissimo.
5 out of 5
by A verified traveler

favoloso

Posted May 13, 2016 on Hotels
bellissimo posto, tranquillo,pulito, ottima accoglienza ci tornerò sicuramente.
4 out of 5
by Robert from Nähe München

4 unvergeßliche Tage in Rom

Posted May 11, 2016 on Hotels
Wir haben uns in diesem Hotel sehr wohl gefühlt. Sicherlich gibt es welche, die näher am Zentrum liegen und vielleicht auch komfortabler sind, aber das Preis-Leistungsverhältnis passt hier auf alle Fälle. Das direkt daneben liegende Restaurant (gehört aber nicht zum Hotel)ist allererste Sahne.
5 out of 5
by Robert from Szczecin

Godny polecenia ze względu na jakość i cenę

Posted Mar 29, 2016 on Hotels
hotel oddalony od historycznego centrum Rzymu jednakże dojazd do centrum zajmuje niespełna pół godziny. Przystanek autobusu linii 766 znajduje się około 200 metrów od hotelu, kilkanaście przystanków, a następnie przesiadka do linii metra na stacji Basilica s. Paolo - kilka stacji i Coloseum. W hotelu bardzo dobre-bogate śniadania. Przyjazny personel,codzienne sprzątanie pokoi i wymiana ręczników a po 4 dniach pobytu także pościeli.Ponadto w pokoju codziennie małą butelka wody gazowanej Polecam ten hotel w 100 %. Sam chętnie tam powrócę