Ratings based on 99 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
60% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.5 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 10, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Renato

Buona soluzione per un soggiorno in Roma-Cassia

Posted May 9, 2016 on Hotels
Hotel in posizione molto tranquilla, con area esterna privata con ampio parcheggio, personale cortesissimo e molto disponibile, camere accoglienti, ottimo rapporto qualità/prezzo.
3 out of 5
by FRANCESCO

This traveler left a rating score only Posted Apr 28, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Michele

This traveler left a rating score only Posted Mar 25, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Gianni

This traveler left a rating score only Posted Jan 3, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Andreas K. from Copenhagen

Fint hotel, men bestemt ikke 4-stjernet

Posted Jan 21, 2014 on Hotels
Vi blev mødt af en meget flink receptionist, så rigtig fint førstehåndsindtryk. Han gjorde os opmærksom på at vi kun havde bestilt et værelse med enkeltsenge (det var billigst), men han ville gerne give os et dobbeltværelse uden ekstra betaling. God service! Værelset var dog knap så godt. Klimaanlægget virkede ikke, sengene var hårde, tv'et havde kun italienske kanaler, og der var skimmelsvamp i vindueskarmen. Det trådløse internet virkede dog fint, selvom det var på 4. sal. På mange hoteller virker det kun i lobbyen. Morgenmaden var mildest talt elendig. Hotellet ligger desværre meget langt fra byen, og offentlig transport fungerer ikke så godt i området
2 out of 5
by A Mata from Mexico

Muy lejos de Roma

Posted Jan 13, 2014 on Hotels
Si quieres llegar al centro de Roma deberás tomar un Bus, el tren y el metro, durante 1 hora. El hotel esta muy descuidado y el desayuno es de mala calidad. A mi salida olvide un paquete con Posters y al llamar para informar me respondieron que no encontraron nada. No corresponde a la categoría de 4 estrellas, máximo podría ser 3.
5 out of 5
by Cavese Davide from Torino

ottimo hotel

Posted Jan 8, 2014 on Hotels
Siamo stati veramente bene. Ottima accoglienza, belle stanze e molto pulite e ordinate, ottimo servizio reception. Consigliatissimo.
4 out of 5
by carmelo from Lecce

Personale qualificato

Posted Jan 7, 2014 on Hotels
Ottimo hotel, colazione ben fornita e personale gentile.
3 out of 5
by Ben from Tilburg

Redelijke prijs kwaliteit verhouding

Posted Jan 7, 2014
Pros: Niets echt bijzonders maar personeel springt er positief uit.
Cons: Het ontbijt moet echt verbeterd worden. Is onder de maat.
Location: Moeilijk te bereiken vanuit het centrum van de stad
Eenvoudig hotel met vriendelijk personeel. Slecht ontbijt en lastig te bereiken. Van het centrum naar het hotel heb je bus, trein en metro nodig.