Ratings based on 724 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
80% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.4 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Bon accueil, personnel sympathique

Posted Jun 3, 2016
Pros: Bon rapport qualité/prix du restaurant
Cons: Besoin d'un sérieux raffraissement
Location: Vatican
Je confirme, personnels sympathique et compétents. Moquette et déco défraichie.
4 out of 5
by A verified traveler from Gouda

Net hotel op goede locatie

Posted May 31, 2016
Pros: Alles wat netjes en personeel vriendelijk en behulpzaam. Spraken ook goed Engels.
Cons: Eten in restaurant mag minder snel opgediend worden.
Location: Zie; deel ervaring.
Een prettig net hotel, met vriendelijk en behulpzaam personeel. De straat uitlopen en je bent bij het museum van het Vaticaan. Loop vanaf daar de hoek om je bent bij het St. Pietersplein. De andere straat uitlopen vanaf het hotel en je bent bij de metro die je binnen vier haltes in het centrum van Rome brengt. De kamer was netjes en had de faciliteiten die nodig zijn. Het ontbijt was goed. Eén avond in het restaurant van het hotel gegeten. Was ook goed (gangen werden wel erg snel op elkaar opgediend) en personeel vriendelijk. Wanneer je vliegtuig pas 's avonds vertrekt kun je vragen om wat langer op de kamer te mogen blijven. Dat kan als het hotel niet volgeboekt is. Als dat wel zo is, dan slaan ze je koffers op totdat je ze later komt halen. Kosteloos uiteraard. In de buurt typisch plaatselijk restaurantjes waar de Italianen zelf ook komen. Heerlijk eten tegen zeer betaalbare prijs. Het hotel bereik je makkelijk met de metro lijn A richting Battisini vanaf station Termini. Je stapt uit op halte Cipro (7 haltes vanaf Termini). Als je de metro uitloopt neem je de meest rechtste trap naar boven. Je gaat rechtsaf en loopt als maar rechtdoor, je steekt een grote rotonde over en je loopt nog steeds rechtdoor. Aan de rechterkant kom je dan uiteindelijk (ongeveer 10 minuten lopen) bij de straat van het hotel.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted May 15, 2016
Posizione comoda, arredi e accessori in camera un pó datati
2 out of 5
by A verified traveler from bari

Ottima posizione,vicino musei vaticani.

Posted May 13, 2016
Buono il personale,ottima la colazione,le stanze hanno bisogno di una bella rinfresca,sono un po invecchiate,la mia camera non aveva il bidet. Comunque lo consiglio ha anche la fermata della metro vicino.
4 out of 5
by A verified traveler from cc

Posted May 11, 2016
As other reviews stated, the air conditioning did not cool the room and the shower drain was plugged. The safe did not work so we were not comfortable allowing cleaning people or maintenance in our room to clean or take care of the shower when we were not in the room, which was most of the day. It is in walking distance from the Vatican, restaurants and grocery store.
3 out of 5
by A verified traveler from Sulzbach-Rosenberg, Bayern

Hotel in zentraler Lage

Posted May 10, 2016
Pros: Die zentrale Lage.
Cons: Sanierung des Sanitärbereiches dringend erforderlich.
Location: 10 Gehminuten zum Vatikan - gute Anbindung an öffentliche Verkehrsmittel.
Absolut zentrale Lage! Das Hotel ist für 4 Sterne **** nicht im besten baulichen Zustand. Für 5 Übernachtungen als Tourist noch tragbar, aber großer Reparaturstau! Frühstück ist ok.
3 out of 5
by A verified traveler from Oupeye

Hôtel vieillot

Posted May 7, 2016
Emplacement au calme mais hôtel et chambres à rénover.
4 out of 5
by A verified traveler from Nancy

Hôtel agréable, bien situé.

Posted Apr 14, 2016
Pros: propreté de la chambre et de la salle d'eau. petit déjeuner copieux. proximité de la ligne A de métro.
Cons: literie à revoir. insonorisation des chambres.
Location: Très bien situé pour la visite du Vatican. A 5 mn en métro de la fontaine de Trévi et à 15 mn en métro de la gare Termini.
Cet hôtel est tout à fait correct. La literie mériterait tout de même d'être changée et les chambres sont mal insonorisées. Le petit déjeuner est très copieux et varié. La chambre et la salle d'eau étaient très propres. La proximité du métro A (10 mn à pied) est un point positif.
4 out of 5
by Not Provided from Copenhagen

Nova Domus

Posted Mar 9, 2016 on Hotels
Dejligt stille hotel med fantastisk personale. Værelset var rengjort grundigt hver dag og hotellet havde en rolig atmosfære. Desuden beliggende tæt på metro og Vatikanstaten.
4 out of 5
by Lidia from Lidia Poznań

Polecam!

Posted Mar 8, 2016 on Hotels
Dobra lokalizacja, dobre śniadanie, bardzo pomocna obsługa, pokoje różne dobra cena, można przechować bagaż.Pieszo do metra Cipro, pieszo do Bazyliki św. Piotra.Polecam!