Ratings based on 283 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
53% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
3.2 Service & staff
3.1 Room comfort
2.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Meget dejligt hotel god morgen mad

Posted Sep 24, 2016
Jeg er meget tilfreds Dejligt hotel, god morgen mad God transport forbindelse,
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 2, 2016
Dirty rooms terrible breakfast terrible service wifi speed absolutely like the internet in 20 years ago only pool fairly fine I don't recommend this hotel at all.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 28, 2016
Just fairly fine hotel, nothing exciting , breakfast was alright,
1 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 1, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler from Danmark

OK hotel til billige penge lidt uden for byen

Posted Jul 25, 2016
Pros: Personalet i receptionen var gode til at forklare hvad der er værd at se i Rom. Shuttlebusserne er også et kæmpe PLUS!
Cons: Der er plads til forbedring af maden. Den aften vi spiste der, fik vi pasta der ikke var kogt og kartofler der var hårde og knastørre.
Location: Hotellet ligger på den højeste bakke i området gemt væk af en mur hele vejen rundt. Find en rute hjemmefra til hotellet, da alle skilte er italienske.
Hvis du ønsker et billigt hotel og ikke er bleg for at gå lidt, så er det her hotellet for dig. Vi (et par i 20'erne) boede på hotellet i en uge. Da vi ankom til metro stationen Monti Tiburtina (som vi troede var den nærmeste station) ville vi finde hotellet på egen hånd. Det var en lang gåtur i 36 graders varme. Find en taxa eller tag til Pietralata stationen i stedet. Herfra kører hotellets shuttlebusser (3 gange om morgenen og 3 gange om aftenen) Personalet var generelt meget flinke og hilste hver gang man stødte på dem. Hvis man er på udkig efter lækker mad i nærheden (kan ikke anbefale aftensmad på hotellet) ligger der en restaurant nede på Via de Pietralata-gaden der hedder Laboratorio, som har gode pizzaer. Morgenmadsbuffeten på restauranten er udmærket med brød, youghurt, cornflakes, og lidt til den søde tand. Poolen på hotellet er i orden, men ikke særlig børnevenlig da den laveste er ca. 1.20 m. Livredderne er meget strikse og har nogle sjove regler (man må ikke spille bold og plaske i poolen og så må man ikke rykke rundt på stolene). Der er en dejlig stor altan ved hvert værelse, men hotellet har ingen havemøbler, så man må nyde udsigten stående. Selve værelset var ikke noget at råbe hurra for - sengene var hårde som sten og airconditionen lugtede når den var tændt. Alt i alt er hotellet fint, hvis man på forhånd kender til de skavanker det har. Vi skulle bruge et sted at overnatte (og gerne med pool), mens vi oplevede Rom - og det var det helt fin til.
2 out of 5
by Aneta from Bulgaria

Do noy go there if no car.

Posted Jul 24, 2016 on Hotels
Check in first at 16.00. The area around the hotel was very dirty. The toilets at the pool were terrible. We visited it only once. Instant fried eggs for breakfast. Very poor breakfast. Far from everything. Only one bus in the region.
4 out of 5
by john from Risskov

Fint til prisen

Posted Jul 23, 2016 on Hotels
Fint og rolig ophold med gode lokale spisesteder i nærheden.
3 out of 5
by Martin from Denmark

Posted Jul 22, 2016 on Hotels
Bad restaurant, cold chicken, and "dessert" where a bowl with icecubes and fruits. We heard from others who experienced the same "dessert". Simply not good enough for a "4 star" hotel!!
4 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Fint hotel med dejlig pool..

Posted Jul 20, 2016
Pros: Værelse, pool og morgenbuffet var fint. Vi udnyttede at spise på hotellet 2 gange. De serverer en 3 retters (nogenlunde ok) menu...
Location: Hotellet ligger ikke lige i nærheden af noget særligt...
Stort værelse med balkon, dog uden stole der... Dejlig morgenbuffet men mange mennesker, da hotellet er stort. Desuden lang ventetid ved elevator. Boede heldigvis på 2. sal, så kunne tage trappen... Der findes stort set ingenting nær hotellet (shopping, spisesteder mv.), men hotellet tilbyder en shuttlebus til nærmeste metrostation. Her findes et stort indkøbscenter med legeland for de små, men tro ikke, man kan spise her... Det er kun lidt fast food.
1 out of 5
by Joan from Nordsjælland

Bed and breakfast

Posted Jul 15, 2016 on Hotels
Ok til prisen, bed and breakfast. Hotellet har gode faciliteter til rådighed for gæsterne, men vær opmærksom på at alt er meget slidt eller ikke virker. Fx virkede køleskabet ikke på værelset og det blev ikke ordnet, selv om vi gjorde opmærksom på det to gange. Der er et par fine lokale spisesteder i gå afstand fra hotellet. Restauranten på hotellet kan ikke anbefales til frokost/aftensmad.