Ratings based on 152 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
86% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Frederic C.

Idéalement placé

Posted Nov 25, 2015 on Ebookers
Hôtel idéalement placé dans un quartier chic de Rome, à 3 minutes à pied de la villa Borghese et à 10 mn du centre. Accueil top et chaleureux. Petit déjeuner en chambre. Un seul reproche, le bac de douche qui s'écoule très doucement, trop doucement...
4 out of 5
by A verified traveler

Super

Posted Nov 20, 2015 on Hotels
Nous y avons passé un bon séjour . Personnel agréable et qui donne de bonnes informations pratiques à l'arrivée. Petit déjeuner servi dans la chambre.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 28, 2015
Von der Lage her okay, und in angenehmer Reichweite zu piazza di spagna und Villa Borghese. Das Zimmer wäre prinzipiell okay, war sehr einfach gehalten aber sauber. Allerdings roch es nach altem Zigarettenrauch und die Fenster zur via sardegna konnten nicht richtig geschlossen werden. Daher war es nicht nur von den Nachbarzimmern, sondern insbesondere von der überraschend stark befahrenen Straße/Gasse her durchgehend sehr laut. Das Hotel ist schwer zu finden, da es keine wirklichen sichtbaren Zeichen auf der Straße gibt (ausser ein kleines Schild an der Glocke), dafür ist es aber dezent schwierig reinzukommen. Man muss alleine 3x an verschiedenen Türen bei der Rezeption läuten, da der Zimmerschlüssel diese Türen bis zum eigentlichen Zimmer nicht sperrt. Die Katastrophe war das "Doppelbett", welches bei der Buchung als einziges Kriterium bei der Hotelwahl wichtig gewesen wäre. Zwei superschmale Bettchen auf Rollen (!!!). Da wird ein nächtliches Umdrehen zur Reise im Zimmer oder direkt auf den Boden, sofern man zwischen die zwei Bettchen gerät. Megagrosses Minus!!!! Das Frühstück war nicht relevant für uns, man kann es sich aber getrost ersparen, auch wenn "Frühstück im Zimmer" zuerst anregend klingt.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 15, 2015 on Hotels
We had 2 rooms and neither had wifi, I assume it worked in the lobby. We didn't complain. Just FYI.
4 out of 5
by Maria I Gomes from Santo Andre, São Paulo, Brsil

Posted Oct 12, 2015 on Hotels
Hotel muito bem localizado, facilmente se acessa o metrô ou mesmo a Via del Corso ou outros pontos importantes da cidade.
4 out of 5
by Angelique

Prima hotel!

Posted Oct 5, 2015 on Ebookers
Vriendelijke ontvangst, kamer bestond uit 3 delen, zitgedeelte met bank, slaapkamer en badkamer. Netjes schoongemaakt. Ontbijt is niet bijzonder maar was voor ons prima, 2 beschuitjes (toast) met jam/boter, bekertje yoghurt en zoete croissant en koffie/thee. Er is een waterkoker en oploskoffie/thee op de kamer. Bedden zijn niet groot. Er was een derde (opklapbed) bij het zitgedeelte) Gangetje wat naar de kamers leidt is smal en doet wat claustrofobisch aan. Gelukkig hadden wij direct de 1e kamer en hoefden wij de gang niet in te lopen. Het hotel ligt op ca 10 min lopen van station termini, met een plattegrond prima te vinden. Je ziet van buiten niet dat het een hotel is. Dat staat pas te lezen op het naambordje bij de bel. Iets verderop in de straat ligt een prima restaurant: Marco. Echt een aanrader. Erg lekker gegeten, pizz/pasta vanaf 12 euro. Wij waren tevreden over het hotel, enige nadeel was geluidsoverlast van straat. Verder ligt het iets buiten centrum (ca 10 min lopen) en nog verder van uitgaanswijk travestere. Er is geen metro verbinding ( bus weet ik niet) met dat deel van de stad waardoor wij na 9 uur (2 dames alleen) maar in het hotel zijn gebleven. Rome is een geweldig mooie stad, wij hebben vrijwel alles gelopen en dat ging prima. Je komt onderweg steeds weer nieuwe, mooie pleinen/ fonteinen/ gebouwen tegen. Zo zijn we ook naar Vaticaanstad gelopen, daar hebben we ca 45 min over gedaan (met de nodige foto momenten onderweg). Als je niet in uitgaansgebied wil verblijven is dit hotel een goede keuze. In de straat liggen ca 3 restaurantjes. Wij hebben bij 2 zeer goed gegeten. Als je de straat uitloopt kom je op een grote drukke straat uit waar ook enkele restaurants liggen.
3 out of 5
by SANDRA R

This traveler left a rating score only Posted Sep 17, 2015 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Maryland

Simple, clean hotel with friendly staff.

Posted Jun 19, 2015
Pros: Clean rooms, AC, quadruple room available for our family.
Cons: Shower was broken in 1 of the bathrooms.
Location: Close to Spanish Steps, Metro and good restaurants.
Rooms are nice and staff is friendly. Continental breakfast served quickly at 7:30 AM. Staff needs to buzz you through 2 doors when leaving or returning. A few blocks from Spanish Steps and Metro.
3 out of 5
by A verified traveler

Gute Lage - freundliche Begrüßung

Posted May 7, 2015
Bis auf das Frühstück entsprach die Pension unseren Erwartungen. Leider gab es nur Sweet zum Frühstück kleine Sonderwünsche für eine Scheibe Wurst, Käse oder eine Scheibe Toast wurden nicht erfüllt ..kann man aber auch im Supermarkt um die Ecke (ca. 150m) kaufen.
5 out of 5
by A verified traveler

hemtrevligt

Posted Apr 30, 2015 on Hotels
Vi bokade tre rum för fyra vuxna och en 8 månaders bebis och fick en hel korridor för oss själva. Liten frukost i rummet, men det räckte tills vi kom ut och fikade vid något café. Vänlig personal, mycket hjälpsam. Vi fick t.o.m. behålla ett rum till kl. 17 avresadagen så att barnet kunde vila.