Ratings based on 70 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
93% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.6 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Marek from Kąty Wrocławskie

Bardzo polecam

Posted Oct 21, 2015 on Hotels
Pokój w super położeniu Wszystko bardzo dobrze Kontakt bardzo dobry
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Magda from Kraków

Refleksje z pobytu

Posted Oct 13, 2015 on Hotels
Pobyt 7dni/6nocy(IX/X).Mieszkanie przerobione na kilka osobnych pokoi.Problem z taksą w potwierdzeniu mam 3Euro/os/doba kasują na 3,5. Problem z płatnością za pobyt ja zapłaciłam oni twierdzili ze nie.Pokój 2-os. z łazienką bez balkonu.Pokój duży,TV (włoskie kanały)duże 2-os.łóżko,łazienka brzydka z brudną kabina prysznicową, pompa odprowadzająca ścieki bardzo głośna od początku źle działała, aż sie zepsuła i fekalia przez 24h pływały w muszli.Przybory toaletowe-haha pojemnik z mydłem wielokrotnego użytku kiedyś biały teraz szary od brudu -ohyda.Śniadanie-dużo powiedziane!Croissant z ARO i malutki dżemik a w ostatnich dniach juz tylko to co nazywało sie croisantem.W kuchni herbata 2 rodzaje, kawa (syf niewiadomego pochodzenia)cukier. Kawe mozna było zaparzac w kafeterkach natomiast wode na herbate trzeba było gotowac w garnku bo czajnika nie było.Brudny obrus i śmierdzaca cerata na stołach, gąbka do mycia naczyń czarna z brudu.Mikrofali brzydziłam sie jak poczułam smrud po jej otwarciu.Raz mieliśmy zmienione ręczniki.Ogólnie powiem tak staram sie zawsze wybierać obiekt dobry cenowo,ale tez zeby jakieś normy były spełnione. Przy tej ofercie nabrałam sie strasznie zarówno na to tzw. śniadanie jak i na to ze jest to obiekt hotelowy. Wierzcie mi znam śniadania kontynentalne i to co my dostawaliśmy nie było nawet kontynentalnym.Mam nadzieje ze komus moja opinia się przyda bo nie zgadze sie z tekstem "cena adekwatna do warunków" NIE!!! Cena znacznie zawyżona w stosunku do warunków.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by CHRYSA

This traveler left a rating score only Posted Oct 11, 2015 on Hotels
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Paulo from Belém

Não recomendo.

Posted Oct 4, 2015 on Hotels
Apesar de ser um 'bed & breakfast', o café da manhã vc mesmo deveria preparar. E também só ofereciam um croassaint meio artificial. Muito esquisito. Além disso, o chuveiro estava pecuário. Não havia lugar para fixa-lo. De modo que era preciso segurar a ducha p tomar banho. A única coisa interessante era a localização, relativamente boa. Teve outra coisa muito esquisita. Quando chegamos havia um aviso no dia interfone dizendo q naquele dia o check-in estava fechado, que deveríamos voltar no dia seguinte. Inclusive, que não deveríamos tocar a campainha. Como somos cara de pau, tocamos. Assim, conseguimos fazê-lo.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by ABDULKARIIM from BLACKBURN, NORTH WEST OF ENGLAND, UNITED KINGDOM

EXCELLENT BREAK IN ROME

Posted Oct 3, 2015 on Hotels
IT WAS GOOD PLACE TO STAY...NICE AND QUITE PLACE.. I WILL RECOMMEND ANYONE
1 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Poor, is not an hotel!

Posted Oct 2, 2015 on Hotels
This is not an hotel! is an apartment room! they don't change any towel in all days! any shampoo, soap, anything in the room! The last day elevator is not working! God it is an sheeting hotel!
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Una recepción adecuada y constante en el lugar.

Posted Oct 1, 2015 on Hotels
En lo general me parece un lugar muy confortable, a excepción de la recepción del cliente, tienen que tomar en cuenta que hay viajeros como en mi caso que venimos de otro país y esperamos una atención pronta para hacer uso de la habitación. Nuestra espera fuera de las instalaciones fue agobiante.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Jacek

very good

Posted Sep 14, 2015 on Hotels
It was a very nice appartment, good size room, all the aminenties that you could want, good location. We would stay here again. The only bad thing, is that when we arrivied we where told we would have the place to ourselves for our 3 day stay, late on the second night other people came, which we did not mind, however, we would have appriatied being told that they where coming as we had a lot of our own stuff sitting about, which could have been taken.
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Gunnar J from Eskilstuna, Sweden.

Tak över huvudet inget mer.

Posted Sep 13, 2015 on Hotels
Hotellet är tak över huvudet inget mer. Dammigt rum och endast bäddning dagligen inte städning. Frukostbuffén var en kopp kaffe/the och en croissant. Köket var väldigt sparsamt utrustat. Toaletten hade hårtork och papper (nästan varje dag), handtvål fanns men det var det enda i hygienartiklar som fanns. Allmänt nergånget, slitet och sunkigt hotell. Bilderna på rummen och det gemensamma utrymmena stämmer väldigt dåligt. Nyckeln till rummet passar till alla 5 uthyrningsrummen och det finns inget värdeskåp att tillgå. Hotellet är beläget så att man måste gå i en väldigt brant backe för att komma till det. Hotellskatten som betalas på plats hade ökat med ca 17% per person och dag jämfört med priset på hotels.com:s hemsida. Transfer från flygplatsen var 150% dyrare än uppgifterna på hotels.com:s hemsida.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 28, 2015 on Hotels