Ratings based on 18 Verified Reviews

3.2 out of 5
83% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.1 Room comfort
2.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by Frank

worth a visit

Posted Jul 23, 2017 on Hotels
amazing location great friendly staff hotel rooms could do with upgrade tasty breakfast
3 out of 5
by A verified traveler from UK

Beautiful location with amazing views

Posted Jul 27, 2015
Hotel is in need of a facelift. Room was small and tired, bathroom in great need of renovation, but clean and comfortable. Incredible views across the bay, steps (or rickety lift) down to the beach and great for swimming. Staff were friendly and helpful.
5 out of 5
by daniela

vacanza da sogno

Posted Aug 30, 2017 on Hotels
Abbiamo trascorso una vacanza bellissima,l'hotel è in una posizione spettacolare a picco sul mare,la nostra camera era spaziosissima con aria condizionata e aveva un terrazzo fronte mare da sogno!un posto incantevole,anche la spiaggia convenzionata con l'hotel molto carina!poi una sera abbiamo cenato in hotel e abbiamo mangiato benissimo per non parlare della colazione abbondantissima!ci siamo trovati benissimo .
1 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 25, 2017 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Norge

Spesielt hotel med vakker beliggenhet ved have

Posted Aug 3, 2016
Pros: Beliggenheten, utsikten og bademulighetene.
Cons: Hotellet er sjarmerende, men trenger litt oppussing.
Location: Beliggenheten er perfekt for badeferie, men en koselig liten by i gangavstand.
Hyggelig og hjelpsomt personale, god frokost, deilig strand rett under hotellet (med heis og / eller trapp). Fantastisk utsikt over havet.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

bellissimo posto mare stupendo

Posted Jun 23, 2016
Pros: mi piace la prima colazione abbondante e varia in tutto mi piace la posizione sul mare
Cons: bagni dell'hotel sono completamente da rifare sono orribili non c'e' wi-fi nelle camere il parcheggio e' lontano
Location: e' inutile che mettete gli spazi per scrivere e poi nn c'e' posto a sufficienza
sono stato piu volte ospite e' da raccomandare per il mare se si trova calmo e' perfetto per fare snorkeling i bagni del'albergo sono orribili non ci sono servizi navette il bagno convenzionato con l'albergo (spiaggia )e' tutto da discutere danno gli ombrelloni e i lettini in posizione a chi pare loro senza rispettare chi prenota l'albergo non esiste wi-fi in camera
3 out of 5
by Ludovic from Maison-Alfort

Posted Jun 16, 2016 on Hotels
Bon hôtel mais éloigné du centre
3 out of 5
by Pontus from Stockholm

Posted Oct 26, 2015 on Hotels
roadtrip-övernattning. Helt ok, ett vanligt enkelt hotell. Bra frukost men inte så spännande rum.
3 out of 5
by michael

This traveler left a rating score only Posted Aug 23, 2015 on Hotels
2 out of 5
by Judith

Skuffet - disapointment

Posted Aug 7, 2015 on Hotels
Hotellet fortjener ikke 3 stjerner. Betjening var langt fra imødekommende, og personalet talte meget simpel engelsk. Det er nedslidt og trænger hårdt til modernisering. Parkeringspladsen ved hotellet har kun en plads stor nok til at rumme en stationcar, (som kontinuerlig var optaget af en medarbejder), ellers skal man benytte et areal nogle hundrede meter væk. Adgang til pladsen er via en lang snørklet grusvej eller via en næsten 100trin stejl trappe. - Hotellet er beliggende på en stærkt befærdet vej uden fortov. Vi gik ca. 1km på vej ind til byen, indtil vi fandt en mere stille vej. Til trods for at vi havde forespurgt blev vi ikke oplyst om denne mulighed. Ej heller om turistkontoret hvor der sidder en meget hjælpsom dame, som taler glimrende engelsk. Vores balkon var super,men stakkels dem i værelset ved siden af - de havde vores badeværelse vindue ud til deres terrasse. Stranden er lille, men pæn og ren, vi fik besked at det vil koste 16euro at bruge den, men lærte til at prisen var for at benytte strandstole og parasoller. Restauranten var for halvpension gæster og kun åben om aften. Ellers har hotellets strand en beton hytte med fastfood. Morgenmaden er nok den feature der var mest overraskende.Der var rigelig, og ikke kun kager. Desværre var der ingen mulighed for at spise udendørs.