Ratings based on 128 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
85% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 12, 2016
Algemene indruk is prima. Personeel is vriendelijk. Wifi functioneert goed.
Comment from Hotel Management
Sep 14, 2016 by Team E-Commerce, Hotel Management
Beste meneer/mevrouw, Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn dat uw verblijf naar wens is geweest. We hopen u snel nog eens terug te zien bij Bastion Hotels! Met vriendelijke groet,
3 out of 5
by A verified traveler from B

Lekker in het centrum

Posted Sep 5, 2016
Het is een net hotel met fijne comfortabeler kamers. Goed bekwaam personeel
Comment from Hotel Management
Sep 7, 2016 by Team E-Commerce, Hotel Management
Beste meneer/mevrouw, Leuk dat u voor ons hotel heeft gekozen voor uw verblijf in Dordrecht. Het is fijn om te horen dat uw verblijf naar wens was. We hopen u nog eens te mogen verwelkomen bij Bastion Hotels! Met vriendelijke groet,
3 out of 5
by A verified traveler from zuid limburg

Hotel ligt aan drukke weg. centrum goed bereikbaar

Posted Aug 12, 2016
Pros: ???
Cons: ontbijt was van 6 tot 9 dit zou wel wat later mogen. bijv. tot 10 uur. deur van de badkamer kan niet open als er iemand op toilet is.
Location: neem eens de boot naar bijv. kinderdijk of rotterdam vanuit dordrecht! reis per ov kaart of koop dagkaart.
vriendelijk personeel. keurige kamers. koelkastje op kamer beschikbaar, en je kan er zelf een kop koffie of thee zetten. eetzaal kon wel wat gezelliger aangekleed worden,
Comment from Hotel Management
Aug 18, 2016 by E-commerce, Hotel Management
Beste Johanna, Hartelijk dank voor uw verblijf en uw review die u heeft achtergelaten voor ons. Fijn dat u heeft genoten van uw verblijf. Uw aanmerking op de ontbijt tijden zullen wij meenemen in eventuele toekomstige implementaties. Graag ontvangen wij u weer in een van onze Bastion hotels! Vriendelijke groeten, Team E-commerce
5 out of 5
by A verified traveler

Schoon hotel vriendelijk personeel

Posted Aug 11, 2016
Enige min punt . Fiets kun je niet huren . Dat zal wel fijn zijn . Het is een half uur lopen vanaf het hotel naar centrum. Ontbijt op maandag tot vrijdag is te vroeg. Kan tot negen uur. Vinden wij minder. Je hebt tenslotte vakantie.
Comment from Hotel Management
Aug 18, 2016 by E-commerce, Hotel Management
Goedenmiddag! Dank u wel voor de review en de mooie beoordeling die u heeft achtergelaten voor ons! Onze collega's in het hotel staan altijd voor u klaar om een taxi te bestellen of informatie te geven over het openbaar vervoer, maar wel een leuk en innovatief idee! Graag ontvangen we u weer in een van onze Bastion hotels. Vriendelijke groet, Team E-commerce
3 out of 5
by Willem from Puttershoek

Bruidsnacht

Posted Jun 26, 2016 on Hotels
Kamer was geboekt voor een bruidspaar. Bij aankomst werd er een sleutel in de handen gedrukt en dat was het. Geen attentie of iets anders leuks. Was wel van te voren aangegeven dat er een bruidspaar kwam. Echt een dooddoener. Jammer!!
5 out of 5
by John from Bourne End

Great wifi

Posted Jun 20, 2016 on Hotels
Business trip to Dordrecht, good hotel, excellent wifi and friendly staff. Good job. Just my usual moan in Holland, no marmalade at breakfast.
4 out of 5
by Mimoun

This traveler left a rating score only Posted Jun 16, 2016 on Hotels
1 out of 5
by Rob from Haarlem

Posted Jun 5, 2016 on Hotels
Geen mogelijkheid om je fiets te stallen."zet je fiets maar aan het hek vast".2 x ontbijt met gezellig personeel de derde dag hetzelfde personeel maar dan heel ongemotiveerd en slecht bijgevuld.
3 out of 5
by Ahu from Malmö

Good hotel but out of city

Posted May 29, 2016 on Hotels
The safe was broken. However hotel staff really tried to help us and came with alternatives. The overall was good. It is next to the highway and offer free parking. It was comfortable if you have a car since it was far away from city. We will stay again.
4 out of 5
by Christine

This traveler left a rating score only Posted May 25, 2016 on Hotels