Ratings based on 133 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
89% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.3 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Prima hotel, kwaliteit en prijs verhouding klopt!

Posted Nov 27, 2016
Ondanks dat het hotel aan een drukke weg ligt, is alles goed geluidsdicht gemaakt. Heerlijke douche en prima kamer.
4 out of 5
by A verified traveler from Kent, UK

Good for port of Rotterdam

Posted Oct 13, 2016
Location: good location for Port of Rotterdam, on the side of a dual carriageway busy road.
Good 2 night stop for business at the port of Rotterdam. Clean easy to use, comfortable with bar and restaurant. Complicated connection to free wifi.
4 out of 5
by A verified traveler

Prima hotel voor als je een evenement in Ahoy hebt

Posted Sep 26, 2016
Pros: Personeel is vriendelijk, bedden liggen goed en de kamers zijn schoon.
Location: Ligt dicht bij Ahoy en ook de Mc Donalds ligt er naast en die is 24 uur per dag open. Dus ideaal als je nog wat wilt eten als je terug komt.
Ik en mijn vrienden hadden kaarten voor een feest Ahoy. Bij het zoeken naar een hotel kwamen we bij dit hotel uit. Het is een uitstekend hotel op 3km afstand van Ahoy. Het is prima aan te lopen vanaf het hotel en anders belt de receptie een taxi voor je. Voor de rest zijn het prima kamers en is het zeker aan te raden als je een activiteit in Ahoy hebt.
Comment from Hotel Management
Sep 28, 2016 by E-Commerce, Hotel Management
Beste Alex, Wat leuk dat u, uw uitje hebt gecombineerd met een overnachting in ons hotel. Dit is inderdaad heel gemakkelijk, zo hoeft u niet in de grote files staan. Hopelijk heeft u ook lekker geslapen en heerlijk uitgebreid ontbeten. We zien u graag nog eens terug bij Bastion Hotels! Met vriendelijke groet, Team E-Commerce
4 out of 5
by A verified traveler from Seoul, Korea

Good stay.

Posted Sep 4, 2016
Free parking. Close to city. Kind staff. There was a refrigerator and coffe, water in the room. Really nice.
Comment from Hotel Management
Sep 6, 2016 by Team E-Commerce, Hotel Management
Dear Yungi, Thank you for sharing your experience with us. We are pleased to see we were able to meet your expectations. Indeed in almost every hotel we offer free parking. Hopefully we may welcome you back sometime! Kind regards,
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 29, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 24, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Zürich, Schweiz

Alles was man braucht :)

Posted Aug 16, 2016 on Ebookers
Location: Mit dem Auto ist es überhaupt gar kein Problem, die Stadt Rotterdam ist wirklich fantastisch und sehr sehenswert!
Ich war mir einer Freundin für eine Nacht da :) Das Hotel hat uns sehr positiv überrascht! Super kostenlose parkplätze direkt am Eingang. Wir kamen ziemlich spät an und konnten dank der 24 Stunden Rezeption super gut Einchecken :) Die Zimmer sind völlig aussreichend und haben alles was es braucht, mit einer sehr guten Austattung. Es hat uns an gar nichts gefehlt :) Das Frühstück ist ein wenig teurer im Verhältnis aber bei der Auswahl lohnt es sich absolut. Wir kommen sehr gerne wieder und werden es auf jedenfall weiter empfehlen :)
3 out of 5
by Nikita

This traveler left a rating score only Posted Aug 15, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Wim from Didam

Voor ons zeker voor herhaling vatbaar

Posted Aug 15, 2016 on Hotels
Prima voor ons, alleen voor overnachting. Dus weet niet wat er in de avond is in het hotel.
2 out of 5
by A verified traveler from L

Tegenvaller

Posted Aug 1, 2016
Kleine kamer, niet schoon, kleine 1pers bedden, wel mooie gerenoveerde badkamer maar ook is deze erg klein. Kon na klagen wel een andere kamer krijgen maar dit niet gedaan omdat ik maar 1 nacht daar verbleef. Zou hier geen 2de keer meer heen gaan.