Ratings based on 189 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
67% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.4 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Gedateerd, en zeker niet het forse bedrag waard.

Posted Nov 13, 2016
De kamer was gehorig (buren, verkeer; het raam kon echt niet open, zodat het warm en benauwd in de kamer werd), slecht onderhouden (o.a. vitrages die op half elf hingen), gedateerd (o.a. oud meubilair, onvoldoende stopcontacten) en matige voorzieningen. Ik wil op z'n minst 's morgens even een fatsoenlijk bakje koffie kunnen maken, met bijvoorbeeld een Senseo-apparaat en niet vieze instant koffie. Ik vind het schandalig dat ik voor een dergelijke kamer van 3 x 3 m en slechte staat en voorzieningen 69 euro moet betalen (en dat dan ook nog zónder ontbijt!).
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 8, 2016
Makkelijk en betaalbaar voor een nachtje, maar het geheel maakt geen erg schone indruk. Vlek in kussensloop, zwarte schimmelvlekjes in badrand enz. Redelijk goede bedden. Als je van ruime kamers houdt, dan is dit niet zo geschikt.
3 out of 5
by A verified traveler

typisch stadshotel, voor een nachtje.

Posted Nov 3, 2016
Pros: Het personeel!!!!! Het eten in het hotel restaurant was heel erg goed.
Cons: de temperatuur op de kamer. Het gladde bad.
Location: Voor een avondwandeling liggen er rustige wijken, met parkjes in de buurt.
Het hotel ligt in de stadsdrukte. Aan de voorzijde is er veel lawaai, aan de achterzijde is het heel rustig. De kamer was erg warm, je kunt dit niet zelf regelen, raam open is aan voorzijde vanwege lawaai niet fijn. De kamers zijn klein en sober. Toch prima voor een nacht. Er is geen lift en de trap is steil, bad/douche is erg krap en glad. Dus niet geschikt voor mensen met een beperking. Het personeel is uitermate vriendelijk!!!!!!! Het ontbijt vind ik wel erg duur!
2 out of 5
by A verified traveler from Twello

Saai en gedateerd

Posted Oct 27, 2016
Location: Drukke locatie 's avonds. Veel verkeer dat langs komt. Er is niets in de directe buurt. Groot winkelcentrum is eigenlijk net iets te ver weg.
Hotel ligt wat verder af van alles. Met auto prima plek om te overnachten mede door de gratis parkeergelegenheid. Kamer zelf is gedateerd en badkamer heeft echt upgrade nodig. Overige faciliteiten allemaal aanwezig en goed werkend. Personeel is prima en van goede wil. Ook goed gegeten (diner en ontbijt). Het is dat ik voor nog een nacht al geboekt heb, anders hebben andere hotels in dezelfde prijsrange mijn voorkeur.
4 out of 5
by A verified traveler from Paris

chambres bien propes le personal tres aimables

Posted Oct 19, 2016
Pros: l'ámabilitè du personel
Cons: les chambres sont petites
Location: quartier calme . Pas trop de temps pour faire l'evaluatión
La chambre petite mais bien prope avec toute ça que j'ávais besoin: wi-fi, tele, le lit bien confortable, la salle de bain prope......jétait q'úne soirée. Le seule bemol, je pense que les parties communes (escaliers, couluars devaient etre netoyés plus suivant.
2 out of 5
by A verified traveler from Rotterdam

Diep teleurgesteld

Posted Oct 12, 2016
Cons: normale matras. Zeer slecht matras
Location: Locatie is wel ok
Als je naar de fisio wil, moet je vooral daar gaan slapen. Slechte matras ooit¡¡ Op de vloer slapen en in dat matras is hetzelfde. Had 4 nachten geboekt en moest weg naar de 2 nachten. Eerste nacht dacht ik misschien light aan me deze rugpijn, tweede nacht moest om 4 nacht wakker door de rugpijn. Naar andere hotel gegaan en weg was de pijn, eindelijk normaal kunnen slapen¡¡
4 out of 5
by A verified traveler

Top

Posted Sep 29, 2016
Alles was top, enigste minpunt is een veelste kleine bad.
3 out of 5
by A verified traveler from Schiedam

Het is het net niet

Posted Sep 4, 2016 on Hotels
Zeer bedroevende badkamer in 017. Douchegordijn functioneert niet dus veel water op badkamervloer Hangmat van matrassen
3 out of 5
by A verified traveler

Hotel mit Motel-Flair jenseits der Innenstadt

Posted Aug 21, 2016 on Ebookers
Pros: kostenloser Parkplatz
Location: Jenseits der Innenstadt, es gibt ein Einkaufszentrum in der Nähe.
Entsprechend dem relativ günstigen Preis darf man nicht allzuviel Luxus oder Bequemlichkeit erwarten. Der Standard ist eher niedrig. Aber es gibt kostenfreie Parkplätze, die aber auch notwendig sind, denn ohne Auto ist es schwierig in die Innenstadt zu kommen. Da das Hotel an einer großen Straße liegt, sollte man auf Verkehrslärm gefasst sein. Der Service war freundlich.
4 out of 5
by A verified traveler

See you again

Posted Aug 21, 2016 on Hotels
Meget tilfreds med værelset