Ratings based on 30 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
50% of guests recommend
3.1 Room cleanliness
3.5 Service & staff
2.9 Room comfort
2.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Brielle

Brielle is een leuk vestingstadje.

Posted Sep 5, 2016
Cons: Zie bovenstaande bij "ervaring"
Wat ik niet prettig vond is dat men tijdens ons ontbijt al was begonnen met de tussentijdse schoonmaak van onze kamer (ik bedoel dus niet de laatste dag dat we vertrekken, maar tijdens ons vierdaagse verblijf). Toen we terugkwamen van het ontbijt (rond half 10) was men bezig in onze kamer. ik vind dat bijzonder onplezierig. Je wilt nog allerlei zaken doen, maar dat is lastig omdat er een totale vreemde in je kamer is. Je kunt niet naar het toilet /badkamer want er zit geen slot op de deur (kamer 5) Men kan ook eerst de kamers doen van de mensen die vertrekken en wachten met de kamers van de gasten die niet vertrekken totdat ze de sleutel ingeleverd hebben ten teken dat ze voor die dag vertrekken.
3 out of 5
by Injoo

good food

Posted May 31, 2016 on Hotels
Quiet place and stores around the hotel. Good to stay for one or two days. Various and delicious food a lot. Especially bread is the best.
4 out of 5
by Gary

This traveler left a rating score only Posted May 26, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Gary

This traveler left a rating score only Posted Apr 11, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 23, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 15, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

De één persoons kamers zijn niet aan te bevelen.

Posted Dec 1, 2015
Cons: De één persoonskamers zijn aan een opknapbeurt toe.
De één persoons kamers zijn niet aan te bevelen. De kamers zijn uitgeleeft, hebben slechte confort, zitten op ongunstige plaatsen in het hotel, etc. De één persoonskamers zijn aan een opknapbeurt toe. Daarentegen zijn in hotel de Zalm prima twee- en meer persoons kamers. Deze zijn prima van kwaliteit.
4 out of 5
by Matt from Leeds

Simple, convenient, and good value for money

Posted Nov 23, 2015 on Hotels
Great location for exploring brielle on foot where there are plenty of bars and restaurants. Had a few problems finding the car park due to one way streets which also involved upsetting the local police - oops ! All in all simplistic but enjoyable stay in a nice scenic town !
4 out of 5
by Herman

Prima hotel

Posted Oct 22, 2015 on Ebookers
Meerdere keren overnacht in dit hotel. De kamers zijn heel wisselend. De 1 persoonskamers welke ik tot nu toe heb gehad waren matig. Daarnaast heb ik meerdere keren een twee persoonskamer gehad terwijl ik voor 1 persoon geboekt had. deze kamers waren uitstekend. wat voor de meeste kamers geld is dat de vloerbedekking zijn beste tijd heeft gehad.
3 out of 5
by A verified traveler

See below

Posted Jul 27, 2015 on Wotif
Pros: See above
Cons: See above
Location: I was there for business reasons
I know this hotel well over many years. The room that was available is only used in emergencies as it does not have its own shower or toilet facilities. Also it was a warm evening and ventilation was poor - the window only opens slightly because of an adjacent roof. OK, the room rate was low but the degree of comfort was poor. Dining room service was good.