Ratings based on 381 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
93% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.2 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Bergeijk

Alles ziet er netjes en verzorgt uit.

Posted Nov 26, 2016
Pros: Wij zijn cruise fanaten dus was dit een leuk verblijf voor ons
Cons: nvt
Location: Locatie op het water is altijd leuk. Openbaar vervoer komt tot vlakbij de boot. Erg handig is de pendelbus , Dicht bij Ahoy waar wij zijn geweest.
Voor je de boot op gaat wordt je netjes ontvangen en de weg naar de receptie verteld. Pendeldienst naar de Metro is ook wel fijn . Lido restaurant gezellig en eten was ook goed.
Comment from Hotel Management
Dec 4, 2016 by Jeroen Trouw, Hotel Management
Beste Patrick, Hartelijk dank voor uw beoordeling naar aanleiding van uw bezoek aan het ss Rotterdam! Wat goed te vernemen dat u zo'n prettig verblijf bij ons heeft gehad! Graag tot een volgende keer! Met hartelijke groet, Jeroen Trouw Front Office Manager
5 out of 5
by A verified traveler from Salvador, Brasil

Posted Oct 30, 2016
Location: O hotel possui o diferencial do Boat Taxi, que além de ser barato e uma forma diferente de se locomover te da acesso as principais partes da cidade.
Experiência única por se diferenciar da maioria dos hotéis.
Comment from Hotel Management
Oct 31, 2016 by Jeroen Trouw, Hotel Management
Dear Ayrton, 'Experiência única', that is a great compliment! Thank you very much for your kind words! Kind regards, Jeroen Trouw Front Office Manager
5 out of 5
by A verified traveler

Heerlijk verbl Terug naar 1958.

Posted Oct 29, 2016
Heerlijk verblijf in vintage sfeer. Lekker gegeten.
Comment from Hotel Management
Nov 3, 2016 by Jeroen Trouw, Hotel Management
Beste Expedia-gebruiker, Hartelijk dank voor uw mooie review naar aanleiding van uw verblijf! Ik hoop u snel opnieuw aan boord te mogen verwelkomen! Met hartelijke groet, Jeroen Trouw Front Office Manager
5 out of 5
by A verified traveler from Arnhem

Genieten

Posted Sep 9, 2016 on Hotels
Ik heb meerdere nachten op de SS Rotterdam doorgebracht en genoten. Het personeel is aardig en behulpzaam. De audio toer over het schip en de uitleg door de vrijwilligers een echte beleving. Het enige minpunt was de slechte wifi-verbinding.
Comment from Hotel Management
Oct 3, 2016 by General Manager, Hotel Management
Beste Hotels.com-gebruiker, Hartelijk dank voor uw reactie naar aanleiding van uw bezoek aan het ss Rotterdam. Een vijfsterrenreactie, daar zijn we trots op! Met uw feedback ga ik graag aan de slag. Veel dank voor uw bezoek en graag tot ziens! Met hartelijke groet, Jeroen Trouw Front Office Manager
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 8, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Oct 3, 2016 by General Manager, Hotel Management
Dear Hotels.com user, Thank you very much for your review on this website about your stay on board the ss Rotterdam. I hope to welcome you soon for a return visit! Kind regards, Jeroen Trouw Front Office Manager
5 out of 5
by A verified traveler

Ontsnappen nacht

Posted Sep 5, 2016 on Hotels
Goede ligging, lekkere bedden
Comment from Hotel Management
Oct 3, 2016 by General Manager, Hotel Management
Beste Hotels.com-gebruiker, Veel dank voor uw beoordeling op deze website naar aanleiding van uw bezoek aan het ss Rotterdam. Ik hoop u snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor een herhaalbezoek! Met hartelijke groet, Jeroen Trouw Front Office Manager
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 5, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Oct 3, 2016 by General Manager, Hotel Management
Dear Hotels.com user, Thank you very much for your review on this website about your stay on board the ss Rotterdam. I hope to welcome you soon for a return visit! Kind regards, Jeroen Trouw Front Office Manager
4 out of 5
by A verified traveler

Prettig verblijf

Posted Sep 4, 2016 on Hotels
Voorspel nacht vd kaap op loopafstand. Stad met boot goed bereikbaar de volgende dag. Jammer van de vlek in sprei.
Comment from Hotel Management
Oct 3, 2016 by General Manager, Hotel Management
Beste Hotels.com-gebruiker, Veel dank voor uw beoordeling op deze website naar aanleiding van uw bezoek aan het ss Rotterdam. Wat leuk dat u de Nacht van de Kaap heeft bezocht! Wellicht tot volgend jaar? Met hartelijke groet, Jeroen Trouw Front Office Manager
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 4, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Oct 6, 2016 by General Manager, Hotel Management
Dear Hotels.com-user, Thank you very much for your kind review on this website! I sincerely hope to welcome you again soon for a return visit! Kind regards, Jeroen Trouw Front Office Manager
4 out of 5
by A verified traveler from Maarssen

Posted Sep 4, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Oct 3, 2016 by General Manager, Hotel Management
Dear Hotels.com user, Thank you very much for your review on this website about your stay on board the ss Rotterdam. I hope to welcome you soon for a return visit! Kind regards, Jeroen Trouw Front Office Manager