Ratings based on 339 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
93% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.2 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler from Vancouver Island Canada

Poor location on a dated cruise ship

Posted Jul 19, 2016
Location: Hotel is out of the way and we felt isolated. To get to downtown and attractions you need to take a water taxi or a combination of bus/tram.
This ship is very old, and everything feels dated. Port holes are very small and you can't see out. Rooms are dark, corridors are long and narrow with nothing to decorate them. Pool is a kiddy pool only, and is on the deck that is part of the restaurant. We went for lunch on a sunny Sunday, and we were not allowed to sit inside. The deck with kiddie pool was packed and very noisy with jubilant children in the pool. Service in the restaurant was very slow and it was normal to get up and help yourself to things or wave at staff, often chatting with each other, in order to get service. Getting a bill was also a chore, and everything was just disorganized in the dining room. Food was quite good though, but the service could give you indigestion. We stayed here eight nights, and their reservation started one day late than the reservation on my confirmation. They charged me and extra €30 for the last night because today's rate was higher than when I booked.
4 out of 5
by A verified traveler from dordrecht

Schitterende ambiance met een service van vroeger

Posted Jul 1, 2016
Ss Rotterdam is iconisch, toen en nu. Ons verblijf was uitstekend te noemen en geeft je het gevoel van de passagiers van toen. Aankleding en kunstwerken zijn schitterend en stralen de sfeer uit van toen. Echt top!! Hoe lekker is het om op het promenade-dek (aan het zwembad), met heerlijke jazz op de achtergrond, een heerlijk drankje erbij, de zonsondergang te zien boven de mooiste stad van Nederland. Alleen dit al verdient de hoofdprijs ( kost het overigens niet). Onze hut was geheel in stijl van toen, een ervaring op zich. En, met uitstekende bedden. Een diner in de Club-room is een waar traktaat voor al je zintuigen. Uitstekende gerechten worden op een uiterst correcte wijze geserveerd in een authentieke ambiance met heerlijke live muziek. Gerant Coen en waiter Rico staan borg voor een onvergetelijk bezoek. Zij geven je het gevoel de belangrijkste gast van de avond te zijn. Chapeaux heren!!! Kortom; ss Rotterdam is een absolute must als je van nostalgie, culinaire hoogstandjes en Rotterdam houdt. DOEN!!!!!
Comment from Hotel Management
Jul 12, 2016 by Jeroen Trouw, Hotel Management
Beste Marloes & Jos, Hartelijk dank voor uw prachtige reactie naar aanleiding van uw bezoek aan het ss Rotterdam! Vanzelfsprekend geef ik uw complimenten graag door aan collega's Coen en Rico! Graag tot een volgende keer! Met hartelijke groet, Jeroen Trouw Front Office Manager
4 out of 5
by A verified traveler from nederweert

Leuk, dicht bij het centrum

Posted Jun 29, 2016
Het hotel is erg netjes en rustig. Een perfecte plek om even lekker tot rust te komen en te genieten.
Comment from Hotel Management
Jul 15, 2016 by Jeroen Trouw, Hotel Management
Beste gast, Hartelijk dank voor uw bezoek aan het ss Rotterdam en de tijd die u hebt willen nemen een beoordeling te schrijven! Ik hoop u in de toekomst nogmaals aan boord te mogen verwelkomen! Met hartelijke groet, Jeroen Trouw Front Office Manager
4 out of 5
by A verified traveler

S.S. Rotterdam

Posted Jun 13, 2016
Pros: S.S. Rotterdam is een icoon, we vonden het leuk om onverwachts eens op dit schip te overnachten.
Cons: Een rondleiding kost ca. €20,- p.p. Dat vonden we veel te duur. Voor de gasten die er overnachten zou een sterk gereduceerd tarief moeten gelden.
Location: Gelegen nabij Kop van Zuid / Katendrecht. Er valt daar genoeg te beleven. Met de Watertaxi ben je zo in de stad.
Lastminute S.S. Rotterdam geboekt in het kader van een #jekanhetdakop tour.
4 out of 5
by A verified traveler from zeeland

Mooie locatie en een bijzondere ervaring op dit sc

Posted May 29, 2016
Pros: De ligging is centraal in de stad en laat je genieten van het water , waar altijd beweging is, en van de skyline van Rotterdam.
Cons: Bediening bij het diner op het achterdek van het Lido was chaotisch en traag. (Te ver doorgevoerde )functiescheiding bij het personeel.
Location: Mooi vertrekpunt voor het bezoeken van de stad.
Een schip dat het met zijn afmetingen wint van de overdreven maxi-cruise-schepen. Mooie inrichting, stijlvol. Ruime kamer voor een aangename prijs.
Comment from Hotel Management
Jun 11, 2016 by Jeroen Trouw, Front Office Manager, Hotel Management
Beste mas Hartelijk dank voor uw feedback naar aanleiding van uw bezoek aan het ss Rotterdam! Uw opmerking met betrekking tot uw ervaringen op het terras zal ik zeker bespreken met de leiding van het restaurant. Dank dat u ons hiermee een kans tot verbetering geeft! Graag tot een volgende keer! Met hartelijke groet,
3 out of 5
by A verified traveler from breda

leuk hotel jammer dat we boven de pianobar sliepen

Posted May 10, 2016
Pros: op boot is erg leuk om op te logeren, als alles mee zit. De rondleiding over de gehele boot is iedereen aanteraden aardige vrijwilligers, lunch prima
Cons: als er op een avond een piano show word weggegeven, verhuur dan boven de pianobar geen bed.
Location: de locatie is erg mooi, op loop afstand heb je katedrechtseplein daar heb je verschillende restrantjes waar je heerlijk kunt eten en pak de watertaxi
het hotel vonden we erg leuk,we werden leuk verwelkomt bij de ingang van het hotel. en ook hebben we genoten van de rondleiding, alleen jammer genoeg was me bed slecht en ze hadden ons jammer genoeg een kamer gegeven boven de pianobar die die avond door dreunde tot half 2
4 out of 5
by A verified traveler from Rotterdam

Posted Apr 29, 2016
Pros: Portier is een leuke man die plezier in zijn job heeft het je gelijk naar de zin te maken
Cons:
Gewoon leuk te overnachten op zo n historisch schip . Het was alleen erg slecht weer, maar het schip bleef stabiel op de golven
Comment from Hotel Management
Jun 11, 2016 by Jeroen Trouw, Front Office Manager, Hotel Management
Beste rene, Hartelijk dank voor uw leuke reactie naar aanleiding van uw bezoek aan het ss Rotterdam! Het moet inderdaad wel heel woest weer zijn alvorens het schip begint te schommelen! Graag tot een volgend bezoek!
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 21, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Unieke accommodatie

Posted Apr 18, 2016
Pros: Dat het een schip is.
Cons: De afstandbediening deed het niet goed ;)
Location: Rotterdam hè. Dat zegt genoeg.
We hebben een fijn weekend gehad. Dat vind ik nu wel genoeg om te schrijven.
4 out of 5
by A verified traveler from London

Not 24 hour check in

Posted Apr 17, 2016
Pros: The vintage / retro theme was excellent and very unique. Felt like I travelled back in time.
Cons: Update the check in time to '3PM' because it was very misleading.
Location: I wouldn't stay at this hotel if you're looking for things to do close-by. There's nothing much to do apart from parks and some scenery and houses.
Check in time was actually after 3pm according to the desk staff, on expedia it says 24 hours. So when I reached the hotel it was 10am. So I had to kill time. Now location-wise it was far from central, and most of the surrounding area were residential houses and parks. Staff were friendly and when I finally was able to check in, I found myself a little lost. I wasn't told that the deck was split into 'Odd' and Even' cabins. So my room number was an odd number but didn't know and had a hard time finding my room. Luckily a cleaner was there who directed me. One of the reasons why I wanted to stay at this particular hotel is simply because it's a ship!! Kept very clean and tidy, I had a cosy bed in a single bed room. Had 1 shower, sink and 2 small bins. A desk with writing paper and stationary, books on the shelves really it that vintage feel.