Ratings based on 269 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
89% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.3 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Te duur voor wat je krijgt

Posted Jan 2, 2016
Erg echt hotel. Receptie zit niet achter de balie. Daarnaast zeer kleine kamers. Voor ons nooit meer
2 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from den haag

Kan beter

Posted Jan 2, 2016
In gang veel geur van sigaretten rook ! Staat van kamers in tengenstelling tot ontbijt hoek in goed staat.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Amsterdam

Mooi uitzicht op Erasmusbrug!

Posted Dec 2, 2015
Pros: Prachtig uitzicht, comfortabele bedden, fijn en ruim bad
Cons: Het ontbijt vond ik aan de simpele kant; bijv. weinig vers fruit, geen zoetigheid voor bij de koffie
Location: Het museumpark kan je wandelend bereiken. Wij zaken de Keith Haring tentoonstelling aldaar en de volgende dag in het Boyhmans: Van Bosch tot Breughel;
Wij verbleven 2 dgn in het hotel. De eerste nacht in een kleine kamer aan de achterkant, de tweede nacht zijn we verhuisd naar de voorkant. Voor maar 15,- euro meer een enorme verbetering! Toen hadden we past echt het gevoel in Rotterdam te zijn en konden we genieten van het ruime uitzicht op het brede water en op de Erasmusbrug.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Eugenia

This traveler left a rating score only Posted Oct 2, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from 東京

景色が良いホテル

Posted Sep 27, 2015
Pros: 景観、清潔さ。
Cons: 朝食
駅からは少し離れていますが、窓からの景色がすばらしく、ホテルの部屋も清潔感があり、明るくて大変居心地が良いホテルでした。 しかし朝食が19€というのはロッテルダムのホテルとしても高すぎる! パリのホテルでもそこまで高い朝食は無いと思う。
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Matty

This traveler left a rating score only Posted Sep 23, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Unterkunft direkt an der Erasmusbrug

Posted Sep 15, 2015 on Hotels
Zimmer war ok.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ilja

This traveler left a rating score only Posted Sep 13, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by alain from montpellier

sejour très bien

Posted Aug 25, 2015 on Hotels
sejour très agréable, nous n'avons pas testé le petit dejeuner très cher car il y a moyen de déjeuner pour beaucoup moins cher autour. Un seul regret l'insonorisation de la chambre est légère. On entend le tram qui se mets en route le matin.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Florian from Hannover

Faires Preis/Leistungsverhältnis

Posted Aug 22, 2015 on Hotels
Nettes Personal und Umgebung vom Hotel ist super. Die Standardzimmer sind so klein, dass bewegen kaum möglich ist. An sich ist das Zimmer sauber, allerdings darf man nicht so genau hingucken, da es schon sehr staubig war. Ich empfehle das Hotel für Leute, die einen City Tripp nach Rotterdam machen und im Hotel nur Schlafen wollen und keinen Comfort erwarten.