Ratings based on 30 Verified Reviews

3.9 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
3.8 Service & staff
4.1 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by A verified traveler from Portland, Oregon

Rutsker Feriecenter - Central Bornholm Location

Posted Aug 18, 2011 on Hotels
Rutsker Feriecenter is a great central location for exploring Bornholm. Although it is not in a town, it is just a few kilometers from multiple towns with restaurants, shopping and more. It sits on a hill with a beautiful view of farms, windmills and the Baltic Sea. The outside of the hotel is not indicative of the beautifully renovated apartments and rooms inside. We had apartments with kitchens, living rooms, separate sleeping areas and our own private decks. There is also a lovely outside pool area. Recommendation: Confirm your Hotel.com room cost at check in. Our host appeared unfamiliar with how Hotels.com worked in terms of confirmed reservation rates. The facility is primarily a retreat center, so we didn't think that they had a lot of guests booking on Hotel.com. We definitely would stay again. Although this is a self-catering hotel apartment, we would give it more than a two star rating. We stayed three nights and booked two apartments.
4 out of 5
by Thomas

Ro og fred

Posted Oct 20, 2017 on Hotels
Stedet ligger idylisk og stille midt i naturen. Selve centeret er vist en nedlagt skole og bærer et klart instutionelt præg. Lejligheden var rigtig fin indeni med glimrende indretning. Jeg kan ikke svare på om servicen er god eller dårlig, da vi ikke så skyggen af personale i dage vi var der. Men omvendt havde vi heller ikke behov for nogen hjælp, så det var ikke et problem.
Comment from Hotel Management
Dec 6, 2017
Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at I har nydt de skønne omgivelserne. Det er korrekt, at der ikke er servicepersonale på stedet på bestemte tidspunkter af dagen. I tilfælde af spørgsmål eller problemer, er der både mulighed for at få fat i viceværten eller Bornholmtours, begge telefonnumre fremgår af mappen i jeres lejlighed og på opslag i receptionen. Vi har til 2018 ændret lidt i beskrivelsen på Hotels.com, således at konceptet fremadrettet er tydeligere. I ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
5 out of 5
by Nicolaj

Opfindsom overskrift

Posted Oct 13, 2017 on Hotels
Jeg kan varmt anbefale Rutsjer Feriecenter. Jeg lejede en basic bolig der havde det nødvendige inventar og opholdsplads. Da jeg ankom var der dog intet varme, men det bliv ordnet lige så hurtigt som det blev opdaget. Jeg nød også bestem min tid i den udendørs pool der var på centeret, til trods for det kolde vejr. Jeg vil helt bestemt kommer igen.
Comment from Hotel Management
Dec 6, 2017
Tusind tak for din anmeldelse af Rutsker Feriecenter. Vi er så glade for at høre at du har haft en dejlig ferie. vi ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt nyår.
4 out of 5
by A verified traveler

Dårlig oplevelse med jacuzzi

Posted Oct 11, 2017 on Hotels
Uge 41 2017. Vi var de eneste gæster. Jacuzzien virkede ikke. En ting faldt af og der var hår i. Da den endelig var fyldt op og strålerne sat i gang, kom der koldt vand ud af to af strålerne. Det var kl. 19.30. Næste morgen var der ingen varmt vandt, men om aftenen var det varme vand tilbage. Ellers alt meget fint.
Comment from Hotel Management
Dec 6, 2017
Tusind tak for din anmeldelse af Rutsker Feriecenter. Dejligt at høre, at alt på nær spabadet har fungeret fint. Umiddelbart kan jeg ikke se i vores optegnelser hvorvidt I har været i kontakt med os for at få hjælp til problemerne med spabadet og det manglende varme vand. Hvis ikke, vil vi opmuntre til at kontakte os så snart sådanne situationer opstår. Vi vil så gerne løse problemerne, når de er der. I ønskes en rigtigt dejlig jul og et godt nytår.
2 out of 5
by Christer

Værelset var ikke rengjort

Posted Sep 12, 2017 on Hotels
Vi ankom til et værelse, med edderkopper og edderkoperspind, der var Mug på væggen og det var klamt, vi klagede og der kom en mand og gjorde rent, men stadig for dårligt, vi vil ikke bo her igen.. varmeapparatet duede ikke, der var en masse bier konstant i lejlgheden, da der var en bikube i nærheden også. Vildt at de tager penge for rengøring, når der så ikke er gjort rent
4 out of 5
by Kirsten Norre

Godt feriecenter

Posted Sep 12, 2017 on Hotels
Dejlig ferielejlig med alt i udstyr og gode udendørs arealer.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Nordjylland

Nice and quiet. In the middle of nature.

Posted Jul 13, 2017
Pros: I like, that they take care of the inveroment
Cons: WiFi did'nt work. The television did'nt work and it is to small
Location: In Bornholm, everything is closeby
Fine rooms, clean and practical. There was no staff to contact.
5 out of 5
by Marek

This traveler left a rating score only Posted Jul 12, 2017 on Hotels
4 out of 5
by Turið

Godt til prisen

Posted May 29, 2017 on Hotels
Lille lejlighed med de nødvendige faciliteter. Rigtig godt til prisen. Fine, børnevenlige omgivelser med legerum rum, legeplads og soppe bassin.
4 out of 5
by A verified traveler

Super skøn nyistandsat lille lejlighed

Posted Apr 17, 2017 on Hotels
Skønt sted. Kan varmt anbefales.