Ratings based on 216 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
95% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.7 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Jussi from seinäjoki

saariselän tasokkain hotrlli

Posted Apr 17, 2016 on Hotels
Ollaan oltu Tunturihotellin Gielsksessa hotellin valmistumisesta asti 1-2 kertaa vuodessa. Se on Saariselän paras hotelli parhaimmalla paikalla
5 out of 5
by Jaana

This traveler left a rating score only Posted Apr 12, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from Vantaa

Hotelli

Posted Apr 1, 2016
Pros: Hyvä sijainti (hiihtoladut lähellä). Runsas, loistava aamupala. Mikään listalta tilattu ruoka-annos ei ollut pettymys vaan päinvastoin.
Cons: Yhteinen pyykinpesukone kaikkiin majoitusrakennuksiin Kontion tavoin.
Location: Erinomainen, hyvin ylläpidetty latuverkosto ja sen läheisyys.
Saapuessamme aamupäivällä hotellin respaan meitä palvellut miesvirkailija ei ollut asiakaspalveluun sopiva. Hän ilmoitti kylmäkiskoisesti, että huoneemme on valmis aikaisintaan klo 15.00. Tämän jälkeen kävimme kaupassa ja kun tulimme takaisin puolen päivän aikaan, kysyimme miesvirkailijan kollegalta (nuorehko nainen), milloin mahdollisesti saamme huoneemme. Hän osoitti heti palvelualttiutensa tiedustelemalla tilannetta ja saimme huoneemme välittömästi. (Edellisen kerran v. 2014 sama miesvirkailija kohteli meitä yhtä tylysti). Kokonaisuutena palvelu hotellissa oli ammattitaitoista ja ystävällistä.
3 out of 5
by A verified traveler

Hotelli ilman palveluja

Posted Apr 1, 2016 on Hotels
Hotellissa ei löydy omaa receptionia mikä ei edistä hyvää palvelua. Kaikissa asioissa pyydetään kääntymään tunturihotellin puoleen. Sielläkin respan aukiolao on erittäin rajallinen.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 29, 2016 on Hotels
Saariselän luonto loistava lomailuun. Viihdepuoli kuihtuu vuosi vuodelta.
4 out of 5
by A verified traveler from Pääkaupunkiseutu

Posted Mar 21, 2016
Pros: Aamupala ja päivällinen, suksienhuoltohuone. Niin ja tietty tanssiravintolan iltaelämä (ilmainen asukkaille). Aamupalajärjestelyt toimivat hienosti.
Cons: Jos ennakkoon maksetusta aterioista saisi edullisemmin, tulisi hotelissa syötyä useammin.
Location: Hotellin sijainti hyvä latuihin ja lentokenttään nähden. Saariselän keskustan läheisyys. On mahdollisuus shoppailla. Jotain sieltä naisille käteen jää
Asiakaspalvelu hyvää ja ystävällinen henkilökunta (hovimestarin jäykkyyttä lukuun ottamatta, mutta ehkä se kuuluu lappiin). Päivällinen erittäin hyvä ja monipuolinen. Tanssilattialla hyvin tilaa taivutella. Nimi esiintyjät toivat mukavaa vaihtelua perusorkan ohjelmistoon (perusorkka oli hyvä sekin, Dreams) Saunassa oli mukava turista muiden vieraiden kanssa. Huone oli rauhallinen.
4 out of 5
by A verified traveler from Espoo

Keskeisellä paikalla. Iltaohjelmana tanssia.

Posted Mar 20, 2016
Loistava tanssiorkesteri Dreams. Erinomainen palvelu, kun saapumispäivänä vastaanotosta ilmoitettiin, milloin huone vapautui. Ensi vaikutelma on tärkeä! Lähtöpäivänä pääsi huoneen luovutuksen jälkeen saunaan ja vaihtamaan matkavaatteet. Pyyheliinankin sai mukaan. Jäi hyvä mieli, jonka muistaa, kun seuraavan kerran alkaa suunnitella matkaa. Ski -bussilla pääsi joka puolelle.
4 out of 5
by Ari from Pihtipudas

Hiihtolatujen takia Saariselälle!

Posted Mar 9, 2016 on Hotels
Viikon kestävä hiihtoloma rentoutti. Sopulin päätyoven lukko rikki, aina avoinna kaikille (vko 9/2016)? Huoneeen nro 215 käytävän kohdalla ilmanvaihtokoneen humina voimakas - kuului huoneeseen, kuin myös ulko-oven lonksausäänet.
4 out of 5
by Maria from Helsinki

Saariselällä

Posted Mar 5, 2016 on Hotels
Respa turhan kaukana liikuntaesteiselle. Voisi olla myös alakerrassa. Sohvasänky kova. Muuten ok. Hyvä palvelu.
5 out of 5
by CHING YEE

This traveler left a rating score only Posted Mar 2, 2016 on Hotels