Ratings based on 140 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
94% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.2 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Stuttgart, Germany

Ausreichendes Hotel in Zentrumnähe

Posted Dec 21, 2015
Pros: Die nähe zum Zentrum.
Cons: Zimmer renovieren speziell das Bad.
Location: In der nähe zum Zentrum.
Geschäftlicher Aufenthalt. Zimmerausstattung etwas in die Jahre gekommen. Positiv ist die nähe zum Zentrum.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Prima hotel goede lokatie

Posted Dec 7, 2015
Pros: Lokatie
Vooral de lokatie is prima. Aan de rand van het centrum. Kleine kamers maar schoon en prima prijs kwaliteit verhouding. Geen kamer om weken te verblijven, maar prima voor een citytrip.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by ELRO

City trip Zwolle

Posted Nov 6, 2015 on HotelClub
Nice and clean hotel, friendly personnel, value for money. Close to the city, shops and restaurants at walking distance. Hotel parking lot was full. WiFi didnot always work.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Johan from Antrim

Bad staff attitude

Posted Nov 2, 2015 on Hotels
Receptionist very unfriendly , bed was not made properly. receptionist was doing me a favour by serving me a drink , asked for more ice and it seemed a major problem for her.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by sven-tore

This traveler left a rating score only Posted Nov 2, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Functional Hotel - Take Your Earplugs

Posted Oct 29, 2015
Pros: Nothing stood out worthy of comment.
Cons: The coffee from the machine was bad.
Location: The location was not far from the motorway so was convenient for an overnight stay
This is a budget hotel sitting on a fairly busy road so you will need earplugs (or several bottles of wine) to help you sleep through the traffic noise. We stayed here to break our journey. When we were going into the restaurant the waitress must have been told by the chef to tell everyone that they were busy and that food orders may "take a while". I pointed out that the restaurant was not busy. Service was good and the food was really okay.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 12, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from zwolle

goed hotel voor de prijs/kwaliteit.

Posted Sep 16, 2015
Pros: mooi dicht bij het centrum 5 min lopen
Cons: uitstraling van buiten kan beter, grotere parkeer plaats en het onkruid om het hotel verwijderen.
Location: centrum waar je alles bij de hand hebt.
hotel kamer is wat oud bollig, geen moderne interieur maar alles keurig netjes en schoon, ook hangt er een mooie grote tv scherm aan de wand, grote pluspunt is dat het raam open kan, in vele hotels is dit niet mogelijk. voor de prijs die je betaald krijg je een keurige nette hotelkamer met een super ontbijt, er is veel keuze uit broodjes , vleeswaren ei en bacon, jam en noem maar op. ook is er voldoende te drinken aan sappen, koffie ,thee enz. alleen het hotel nodigt niet uit als je de buitenzijde ziet van het hotel, binnen op de galerij mag wel een nieuw lakje verf, maar voor de rest keurig hotel.
Comment from Hotel Management
Sep 29, 2015 by Team Campanile Zwolle, Hotel Management
Geachte gast, Hartelijk dank voor uw review. Uw opmerkingen geeft ons de mogelijkheid onze service en uitstraling te blijven verbeteren. Wij hebben uw opmerkingen met de desbetreffende afdelingen opgenomen en deze zullen worden aangepakt. Wellicht dat wij u in de toekomst weer mogen begroeten.
Comment from Hotel Management
Sep 29, 2015 by Team Campanile Zwolle, Hotel Management
Geachte gast, Hartelijk dank voor uw review. Uw opmerkingen geeft ons de mogelijkheid onze service en uitstraling te blijven verbeteren. Wij hebben uw opmerkingen met de desbetreffende afdelingen opgenomen en deze zullen worden aangepakt. Wellicht dat wij u in de toekomst weer mogen begroeten.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Rilland

Leuk hotel op loopafstand van het centrum.

Posted Sep 4, 2015
Pros: Eigenlijk best wel alles! Voor ons was het zoals het moet zijn: eenvoudig en goed!
Cons: De parking is niet al te groot. Zou beter kunnen!
Location: Geen mening.
Wij hadden een bruiloft in het centrum van de stad en dan is het prettig dat het hotel dichtbij is.Vooral s'avonds i.v.m. alcohol is het fijn een hotel op loopafstand!
Comment from Hotel Management
Sep 29, 2015 by Team Campanile Zwolle, Hotel Management
Geachte gast, Hartelijk dank voor uw review. Fijn te horen dat onze locatie perfect was voor de afstand naar de bruiloft. Wellicht dat wij u in de toekomst weer als gast mogen begroeten.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 30, 2015 on Hotels