Ratings based on 52 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
69% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Prima hotel

Posted Aug 14, 2016
leuk hotel met aardig personeel , heel behulpzaam, ze rennen van receptie naar bar etc
4 out of 5
by A verified traveler

Sfeervol hotel in binnenstad

Posted Jun 4, 2016
Pros: Het pand is heel sfeervol. Ligging is ideaal.
Cons: Tuin meer afsluiten vooral in de nacht. Zodat alleen hotelgasten erin kunnen.
Location: Ligging op loopafstand van IJssel en centrum
Sfeervol hotel in binnenstad. Royale kamer. Attent personeel. Wel wat achterstallig onderhoud aan pand. Gevoel van veiligheid niet heel groot omdat kamer aan de binnentuin ligt waarin iedereen naar binnen kan. Onze fietsen stonden hier ook.
4 out of 5
by A verified traveler

Karakteristiek gebouw

Posted May 17, 2016
Pros: Karakteristieke sfeer
Cons: Ik moest lang zoeken voor ik het aan/uit knopje van het bedlampje had gevonden...
Prima hotel. Wat lastig te vinden op de navigatie. Leuk dat mijn kamer een balkonnetje had. Fijn om even buiten te zitten in de warme avond.
4 out of 5
by lars from Copenhagen

Authentic

Posted Apr 18, 2016 on Hotels
In the heart og charming Deventer, you find this little authentic arts & crafts hotel. Very cosy
4 out of 5
by A verified traveler

Leuk voor een weekendje shoppen en/of stappen

Posted Feb 23, 2016 on Hotels
Hebben het hotel gekozen om de ligging. Kamer voorziet in de basisvoorzieningen. Service was goed
3 out of 5
by A verified traveler from Sittard

Middelmatig hotel midden in centrum Deventer

Posted Feb 11, 2016
Pros: Buitenkant en de gangen waren in rustieke monumentale klooster stijl.
Cons: Bedden vernieuwen en kamers moderniseren. Parkeermogelijkheden aanbieden op de site. Ontbijtbuffet mag iets uitgebreider, en vers fruit.
Location: Midden in de stad, op loopafstand van de bekende plekken in Deventer.
Het hotel ligt in een voetgangerszone midden in het centrum, je kunt er met de auto redelijk in de buurt komen, maar niet parkeren. Het parkeren is in een algemene parkeergarage in de buurt, maar is even lopen. Er staan geen parkeerinstructies in de reservering of op de website. Er zijn uitrijdkaarten beschikbaar bij de receptie, ik werd netjes geinformeerd dat ik waarschijnlijk goedkoper uitwas door mijn parkeerkaart aan de automaat te betalen, aangezien ik minder dan 24u had geparkeerd. Ik had een kleine en lage (circa 2,1-2,2mtr hoog) kamer (no.8) in de kelder (geen uitzicht en erg donker), en Badkamer erg klein (+-1,5-2m^2), met krappe douche, wasbak en toilet. Netheid van de kamer viel tegen, vieze voegen aan wasbak en douche, kalkaanslag in de douche, behang van de kamer was vies. Verder was het wel schoon. Het bedmatras was erg ongemakkelijk, veren van de boxspring priemen in je rug. Er was geen airco op de kamer. Verder waren er een kleerkast, nachtkastjes, buro met stoel, en een aparte zetel in de kamer. Een kleine flatscreen aan de muur. De vloer boven deze kamer was erg gehorig, de vloer is van hout, en de eetzaal lag erboven. Ook op de gang was het gehorig. Interieur van de gangen en eetzaal was netjes, rustiek en in de sfeer van de buitenkant. Prijs voor de kamer/kwaliteit verhouding vond ik te hoog. Eetbuffet was eenvoudig maar prima, hoewel het fruit zijn langste tijd had gehad (bananen waren zwart).
3 out of 5
by Yvonne from Haarlem

Personeel erg attent

Posted Jan 22, 2016 on Hotels
Prima hotel indien men de stad Deventer wil verkennen. Kamers basic doch schoon. Personeel erg attent (zowel overdag als 's nachts) en goed ontbijtbuffet. Het (te) laat uitchecken en om een kop koffie en thee vragen nadat het ontbijtbuffet was opgeruimd was ook geen enkel probleem.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 21, 2015 on Hotels
Centraal gelegen hotel. Bijzonder gebouw. Parkeren: op de Worp en dan met het pondje over. Leuk!
4 out of 5
by Arjen from Nijmegen

voldoende

Posted Oct 13, 2015 on Hotels
De eerste kamer die ons werd toegewezen (min of meer een souterrain) beviel ons niet. Er werd echter adequaat naar een andere kamer gezocht (en gekregen). Geweldig ontbijt in alle opzichten. Prima afstand naar het centrum.
1 out of 5
by B.A. from Alphen aan den Rijn

Slechtste kamer

Posted Sep 30, 2015 on Hotels
Wij hadden maanden van te voren geboekt, maar kregen de slechtste kamer nl. In de kelder. We hadden op zijn minst een behoorlijke kamer verwacht zoals in het jaar ervoor (2014). We zijn hier nog steeds verbolgen over. Geen goede reclame.