Ratings based on 227 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
86% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.1 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

oké hotel buiten de stad

Posted May 16, 2016
Location: geen
Hotel ligt voor een toeristisch weekeindje te ver buiten centrum, in gebied waar niets te doen is. Kamers zijn prima. Voor alleengaanden is hotel te duur geprijsd, gelijk aan prijs voor twee.
5 out of 5
by A verified traveler

Voor herhaling vatbaar

Posted Apr 24, 2016 on Hotels
Rustig gelegen (zaken)hotel niet ver van het centrum van Zwolle. Mooie schone kamer en badkamer. Vriendelijk behulpzaam personeel. Voldoende parkeerplaatsen, terwijl de "lady"-parkeerplaatsen vlak voor de ingang een extra compliment verdienen (al weet ik niet of daar op gecontroleerd wordt).
5 out of 5
by Hanne from Viborg

Dejligt

Posted Apr 24, 2016 on Hotels
Der er kun et eneste minus. Knivene i restauranten har under alle mine besøg på mercure al tid været uskarpe. Det er meget svært at skære i en ellers meget mør bøf
4 out of 5
by A verified traveler

Overnachten in Zwolle

Posted Apr 12, 2016 on Hotels
Om Zwolle eens goed te bekijken was een overnachting fijn zodat we niet helemaal terug naar Rotterdam terug moesten. Zwolle is hele leuke gezellige stad, wij komen graag nog een keer terug. Hotel prima, locatie buiten de stad. Jammer alleen dat de wifi slecht was. Heerlijk gegeten in het restaurant, goede service. Ontbijt volop keus. Kamer ruim.Wij zijn zeer tevreden.
2 out of 5
by A verified traveler

Prijs-kwaliteitverhouding voor ons niet ok

Posted Apr 12, 2016
Pros: Nette kamers
Veel geld kwijt voor 2 standaardkamers inclusief ontbijt. Ook in relatie tot locatie (Zwolle).Verder kamers en service ok.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 10, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from Norddeutschland

Modernes, komfortables Hotel

Posted Mar 14, 2016
Pros: Frische, moderen Zimmer mit toller Austattung.
Aufrund eines Konzertes in Kampen benötigten wir (2 Studenten) ein günstiges Hotel für eine Übernachtung in der Nähe. Im ca. 20km entfernten Zwolle wurden wir dann fündig. Da der Preis nicht unwichtig war, kam das Mercure Hotel vor allem deswegen in die Auswahl. Das Inserat suggerierte ein modernes, gut ausgestattetes Hotel mit großem Parkplatz. Diese Erwartungen wurden voll und ganz erfüllt, wie auf den Inseratbildern erhielten wir ein eher kleines aber sehr gutes, frisch renoviert wirkendes Zimmer mit moderner Ausstatung. Da wir im Hotel nicht viel zeit verbrachten kann zum Ort und der weiteren Ausstatung (Bar, Restaurant etc.) keine Auskünfte erteilt werden. Positiv ist zu erwähnen das freundliche Personal, das sich viel Zeit für die Kunden nimmt auch fließend Deutsch und Englisch sprechen konnte. Im Zimmer waren einige deutsche Fernsehrkanäle über den großen Flachbildschirm abrufbar und freies Wlan/LAN ebenfalls vorhanden. Würde ich erneut in der Region ein Hotelzimmer benötigen. wäre das Hotel vermutlich die erste Wahl.
4 out of 5
by A verified traveler

Op goede rij-afstand van centrum Zwolle

Posted Mar 13, 2016
Pros: De ligging en warme inrichting
Kamer was netjes, maar wat krap. Vriendelijk personeel
5 out of 5
by Joyce from hoofddorp

prima hotel voor weekendje

Posted Feb 20, 2016 on Hotels
In verband met een sportevenement hebben wij 2 nachten overnacht in Mercure Zwolle. We kregen een premium 2 persoonskamer met extra bed. Het sofabed is alleen geschikt voor kinderen ivm dunne matras. Het 2persoonsbed was goed, stevige matras maar wel smal. Mooie ruime badkamer. Nette kamer. Het hotel ligt enigszins afgelegen. Dicht bij snelweg maar te ver van centrum om te lopen. Vooral zakenreizigers.personeel is erg vriendelijk. Uitstekend ontbijt. Prima voor een kort verblijf.
3 out of 5
by Franky G.

genoten van de rust !!!

Posted Feb 8, 2016 on Ebookers
bier was niet goed maar werd gratis vervangen een lampje kapot in de slaapkamer . maar we wilden rust en hebben dit ook gekregen !!! dank