Ratings based on 51 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
93% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.1 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Amstelveen

Mooi hotel aan de IJssel

Posted Jul 14, 2016
Hoewel Sandton IJSselhotel een mooi hotel vond in de prijs-kwaliteit verhouding niet goed. De kamer was aardig basic en niet groot en het ontbijt zelfs karig te noemen. Voor €150 per nacht vind ik dat je echt meer mag verwachten.
4 out of 5
by A verified traveler from 日本・神奈川県川崎市

川沿いの快適なホテル

Posted Jun 15, 2016
Pros: wifiもサクサクとつながり、データも快適に送信できました。 川沿いの景色も良く、ビジネスの疲れも癒せました。
Cons: トイレとシャワールムの間にカーテンも何もないので、寒かったです。 朝飯の際に、従業員の選択肢に対する説明が少なく、予期しない量のものがデリバリーされました。 食べきれませんでした。
Location: 渡し船でアクセスが良いので、Deventerの旧市街が楽しめました。近くに風車もあります。 Deventer駅も、渡し船と徒歩15分以内でアクセス可能。
今まで、Deveterで滞在した3つのホテルの中では、最も素晴らしかったです。 部屋の快適度、従業員の対応、利便性、旧市街まで安価(1ユーロ)な渡し船でアクセスが良いです。
2 out of 5
by A verified traveler from Noordwijkerhout

Mooie locatie, echter prijs/kwaliteits-verhouding?

Posted May 17, 2016
Pros: De ligging van het hotel alsmede de (algehele) inrichting van de kamers en algemene ruimten + uitstraling waren prima in orde.
Cons: Waterkoker op de kamer is "minimaal vereist" of prijzen voor drankes (koffie / thee) verlagen. Ontbijt: er wordt één en ander 'opgelegd'; meer keuze.
Location: Deventer is een schitterende stad waar we zeker nog eens naar terug willen komen. Leuk centrum en prettige terasjes, super!
De locatie van het hotel is echt schitterend. De kamer die ons werd toebedeeld (kamer U) was netjes, mooi ingericht, echter niet ruim van opzet. Een gemis voor ons was een waterkoker op de kamer. Beneden aan de bar 2 koffie (opgehaald) wat aan de prijzige kant bleek te zijn. Het ontbijt is relatief duur en qua keuze (zeer) beperkt. Het ontbijt werd geserveerd, wat indoud dat je een keuze kan/mag maken uit een "brood"-ontbijt, een "yoghurt"-ontbijt of ontbijt 'a la carte'. Onze broodkeuze bestond (pp) uit één sneetje spelt-brood, één croisantje en twee zoete broodjes. Qua hartig beleg was de enige keuze oude kaas en rauwe ham. Zoetigheid ruim voldoende, maar daar moet je dan wel van houden (wij dus niet/nauwelijks). Dit ontbijt werd gecompleteerd met (één kopje) koffie, één glas water en een spapje naar keuze. Voor uitbreidingen diende (veel) te worden bijbetaald, o.a. voor een ei-gerecht (gekookt eitje, ommelet, gebakken ei of andere keuze). Dit "geserveerde ontbijt" blijkt een pilot te zijn, dus wellicht dat hier in de nabije toekomst verbetering in doorgevoerd zal worden. Deze wijze van ontbijten is voor ons niet 'gangbaar'. In vergelijk met soortgelijke hotels, achten wij dit hotel qua prijs-/kwalitiet aan de dure kant gebaseerd op de relatief kleine kamers in combinatie met extra's waarvoor je (ruim) dient te betalen.
4 out of 5
by A verified traveler from r

Prima uitvalsbasis voor Deventer

Posted Apr 17, 2016
Leuk, modern, kleinschalig hotel. Veel personeel en daardoor prima service en erg netjes en schoon. Het hotel mist wel wat. Het is allemaal er steriel en fantasieloos. Er had wel wat meer leven en karakter in gemogen mogen. De locaties is heel bijzonder en daarom hebben ze al een dikke voorsprong.
3 out of 5
by A verified traveler

Prima hotel, maar te duur voor wat je krijgt.

Posted Mar 29, 2016 on Hotels
Prima hotel, maar prijs-kwaliteit verhouding beetje scheef. Voor deze prijs mag je meer luxe verwachten. Niet in de laatste plaats bij het ontbijt, dat prima maar erg eenvoudig was.
5 out of 5
by Peter from Scharmer

Goed overnachten

Posted Mar 12, 2016 on Hotels
Keurig en modern ingericht hotel, ideaal voor een weekendje uit.
4 out of 5
by A verified traveler from koblenz

Direkt an der Ijssel und toller Blick auf Deventer

Posted Feb 13, 2016
Toll, läd mit seiner Fähre auch noch zu späten Stadtbummel ein, obwohl die Hauseigene Küche hervorragend ist..!!
5 out of 5
by A verified traveler from Leidschendam

Het zicht op rivier en stad en de korte afstanden

Posted Jan 15, 2016
Een plaats om zeker nog eens terug te komen want het blijft mooi
5 out of 5
by Patrick from Mathopen

Flott Hotel

Posted Jan 4, 2016 on Hotels
Flott beliggenhet
4 out of 5
by Martijn from Overijssel

Kerstuitje

Posted Jan 3, 2016 on Hotels
Een heerlijk verblijf in een prima hotel. Ruime kamer, goed bed, vriendelijk personeel. We misten wel koffie / thee faciliteiten op de kamer, en een extra handdoekrek in de badkamer.