Ratings based on 94 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
67% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.9 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Gammeldags i fantastiskt läge, lite slitet

Posted Sep 12, 2016
Väldigt trevligt hotell att bo på och väldigt vackert med gammal inredning. Man förstår att detta måste varit bland det bästa som fanns en gång i tiden. Hotellet kräver lite underhåll och lite bättre städning, men jag skulle ändå rekommendera att ta in på hotellet och njuta av omgivningen och atmosfären på hotellet.
Comment from Hotel Management
Sep 16, 2016 by Jonathan Kviborg, Hotel Management
Hej Fredrik, Tack så mycket för dina kommentarer! Vi strävar givetvis att nå dit igen! Nu har vi rekryterat bra personal, fräschat upp rummen och förändrat vårt koncept i restaurangen. Med en omfattande renovering som väntar runt hörnet kommer det här bli ett hotell att räkna med. Du är varmt välkommen tillbaka till oss. Vänliga hälsningar, Jonathan Kviborg Receptionschef
3 out of 5
by A verified traveler from verona

Posted Aug 27, 2016
Pros: la posizione lungomare vista porto
Cons: includere nell'offerta l'uso piscina per il qual è richiesto un supplemento, ampliare offerta ristorante, rendere utilizzabile biliardo
Location: posizione lungo il mare, vicinissimo mezzi pubblici per la città, nelle vicinanze nessuna attrazione
abbiamo soggiornato in questo hotel per essere vicini al mare e poter nel contempo visitare la capitale ed i suoi dintorni
3 out of 5
by A verified traveler from Düsseldorf

Traumhafte Lage

Posted Aug 22, 2016
Pros: Die Lage
Cons: Die gesamte Infrastruktur des Hauses
Location: 17 Kilometer außerhalb von Stockholm was mit dem Auto oder dem Zug in etwa 25 Minuten zu erreichen ist.
Aufgrund der vorherigen Bewertung wussten wir schon was uns erwarten würde. Hervorzuheben ist wirklich die wunderschöne Lage über dem kleine Hafen von Saltsjöbaden mit Blick auf das Wasser und die umliegenden Schären. Das Personal war freundlich und hilfsbereit wie eigentlich überall in Stockholm und Umgebung. Das von uns bewohnte Zimmer war groß aber die Einrichtung, außer dem neuen Bett arg in die Jahre gekommen. Das Bad ebenfalls sauber aber alt. Der Wellness Bereich sollte eigentlich 25 Kronen pro Tag extra kosten was zu dem Preis einfach nicht angemessen ist. Insgesamt können wir das Hotel aber trotzdem für Gäste empfehlen, die der Hektik von Stockholm entkommen wollen und das Hotel weniger zum verweilen sonder mehr als Ausgangspunkt für Aktivitäten verstehen.
3 out of 5
by A verified traveler

Det er et hotel med sjæl og fordums storhet.

Posted Aug 18, 2016
Pros: Jeg liker hotel fra fordums tider. De har volum .
Cons: Fornyelse , vedlikehold og renhold. Selv gamle hotel må være rene.
Location: Utmerket for å spasertur , sykle og båt. Det er en fin marina med gre båthavn. Der er tennisklubb og mye annet. Der går ferger til Stockholm etc.
Som alltid er det herlig å komme til Saltsjøbaden . Jeg blir spurt hvorfor bor du der så langt fra sentrum av Stockholm. Det er herlig å komme bort fra byens støy og støv. Kvaliteten på luft som alle behøver er av ypperste kvalitet her og det vet jeg. Hotellet er slitt og trenger å bli pusset opp. Renholdet er meget dårlig og det har jeg gjort daglig leder oppmerksom på. Det gjelder rom og spisesalen . Cleanliness is next to godliness . Jeg ønsker selvfølgelig eier og ledelse lykke til med denne "perlen" . Mitt opphold var kun fem netter.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 21, 2016
Ok hotell om man inte förväntar sig hög standard. Läget är fantastiskt.
1 out of 5
by A verified traveler

besvikelse

Posted Jul 16, 2016
Pros: Läget
Cons: Framför allt servicen
Location: Promenera,jogga
dåligt bemötane när vi anlände.Det kändes inte som vi var välkomna,har ändå vistats på många hotell både i Sverige och utomlands.När vi kom upp på rummet fungerade inte spolningen på toaletten,det fanns nästan ingen tvål kvar i tvålpumpen.Personalen i restaurangen och frukostmatsalen hälsade inte när vi kom in,eller visade oss till ett bord.Tycker ändå att vi skulle få en bättre service för dom 2.500 kr vi betalat för 2 nätter.
1 out of 5
by Robin from Stockholm

Katastrof restaurang i hotellet.

Posted Jun 28, 2016 on Hotels
Hotellet är bra överlag men jag kan inte rekommendera det då restaurangen är helt katastrof. Jag kunde inte ens förstå hur dålig en restaurang kunde vara innan vi besökt den här. Oerfaren personal som gör sitt bästa men det blir bara pannkaka av allt då de inte har någon ledare som styr upp. Detta säger inte allt men mycket: Vi hade bord kl 1930. Vår mat kom in 2300. Som en annan hade skrivit: Fawlty Towers. , ,
4 out of 5
by Jan Erik from Karlstad

Viking

Posted Jun 24, 2016 on Hotels
Läge
4 out of 5
by A verified traveler from Hertfordshire

Beautiful location and views.

Posted Jun 19, 2016
The hotel was lovely although we did have to change room as the windows were locked because of renovations but the staff were very helpful. Food excellent. Convenient bus stop and fantastic views. Very comfortable.
Comment from Hotel Management
Jun 22, 2016 by Jonathan, Hotel Management
Thank you very much for your feedback! I'm glad to hear that you enjoyed your stay. Best regards, Jonathan Front Office Manager
4 out of 5
by Jesper

Kulturmiljö

Posted Jun 19, 2016 on Hotels
Poolen för dyr. Ingen lounge eller bar . Lite tomt i emtren. Rummet ovanför receptionen kan utnyttjas bättre.
Comment from Hotel Management
Jul 3, 2016 by Jonathan, Hotel Management
Hej Jesper, Tack för dina synpunkter. Detta ska jag framföra vidare. Vi befinner just nu i en spännande utvecklingsfas med nya ägare och många nya personer i huset. Önskar dig en trevlig sommar! Bästa hälsningar, Jonathan Receptionschef