Ratings based on 19 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.1 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Schönes Haus - freundliches Personal

Posted Aug 9, 2016
Pros: Die Zimmer
Cons: Reinigung des Pools
Location: Das Hotel liegt leider etwas am Rand der Promenade. Ein öffentliches Erreichen der Hauptstadt ist nicht möglich. :-(
Das Hotel hat voll unseren Erwartungen und der Beschreibung entsprochen. Das Personal war überaus freundlich und zuvorkommend! Einziger Wermutstropfen: das Pool wurde untertags stark von Insekten verschmutzt und leider nicht gereinigt.
Comment from Hotel Management
by Lia Sevastaki, Hotel Management
We are very thankful that you wrote all these good words for us! We are always trying to become better and your comments are going to become reality after our hard work! Thank you very much again Aphrodite Hotel & Suites Staff
5 out of 5
by A verified traveler from V Og Kr

Koselig hotell like ved stranden med super staff!

Posted Jul 19, 2016
Utrolig koslig hotell hvor din luksus og hygge er i fokus! Personalet tar seg av alt du måtte trenge hjelp med og er utrolig hyggelige! Anbefales på det sterkeste!
Comment from Hotel Management
by Lia Sevastaki, Hotel Management
Thank you very much for taking the time to write for our hotel! We are very glad to see your good words! Wish you the best, and hope to host you again!
5 out of 5
by michael from Berlin

Authentischer, geruhsamer Erholurlaub

Posted Sep 21, 2015 on Hotels
Guter Tipp des Reisebüros Netter kleiner Ort mit guten Sandstrand Ordentliche Tavernen in unmittelbarer Nähe, toll war NICK THE GREEK
4 out of 5
by Fredrik

Bra hotell i Kampos

Posted Jul 27, 2015 on Hotels
Trevligt hotell beläget i utkanten av Kampos. Stranden ligger direkt över vägen och är helt ok (sten och sand). Vi hade två rum, städningen fungerar bra. Hjälpsam personal även om det ibland kunde ta lite tid innan saker och ting hände. Poolen var ren och hade också en barndel. Frukost utomhus under skugga, väldigt mysigt. Stor hotellparkering så inga problem att parkera hyrbil.
4 out of 5
by A verified traveler

Skønt område tæt på det hele

Posted Jul 10, 2015 on Hotels
Meget venligt personale. God morgenmad med lidt for enhver smag. Fine lejligheder. Rengøringen på værelset var mangelfuld trods der var gjort opmærksom på det og lagt lidt ekstra drikkepenge (vi fik ikke støvsuget gulv i en hel uge...)
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 6, 2015 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 3, 2015 on Hotels
Vi bokade en familjen suite på 35 m2, fick en mindre rum där nyckelkort system ej funkade. Fick en enda vanlig nyckel. Städning var dåligt utfört första vecka, blev bättre andra veckan efter tillsägelse.
4 out of 5
by A verified traveler

Gode senger men dårleg reinhald.

Posted Jul 3, 2015 on Hotels
Den beste senga eg har nytta i Hellas. Reingjering derimot er under einkvar kritikk. Slett!
4 out of 5
by A verified traveler

einfaches Hotel mit gutem Service

Posted Jul 2, 2015
Cons: Fußböden naß wischen, mindestens 2mal pro Woche oder Bereitstellung von Besenund Handfeger, sowie Abzieher in der Dusche.
Kleines einfaches Hotel in Strandnähe und Restaurants. Allerdings sollte man einen Mietwagen haben um die Insel zu erkunden.
5 out of 5
by A verified traveler from Luleå

Mycket fint hotell med personlig service.

Posted May 20, 2015
Pros: Det fina läget och den goda standarden i kombination med personlig service.
Cons: Möjligen kan en del uppleva att sängen känns lite hård men det är inget stort problem.
Location: Hotellet ligger nära stränder och Mount Kerki med otroligt vackra vyer. Vi hyrde bil under vår vecka för små utflykter vilket kan rekommenderas
Vi besökte detta hotell som första gäster för säsongen. Vi fick ett väldigt fint och personligt mottagande och en otroligt fin service under hela våran vistelse. Hotellet har en god standard och vårt rum (superior) var utrustat med ett pentry som vi hade stor glädje av. Hotellet är lagom stort och har ett fint poolområde med bar där man också kan få enklare mat och sallad under dagen och kvällen. Frukosten serveras i en liten mysig lund alldeles intill. Från hotellet är det bara 50 meter ner till den fina långa sandstranden så man kan gå emellan under dagen om man vill. Det är nära till restauranger och minimarkets finns runt hörnet.