Ratings based on 5 Verified Reviews

4.0 out of 5
80% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
3.6 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Cornwall

Wonderful friendly family run hotel

Posted Feb 24, 2015
Very nice owners who were very helpful and kind. Gave us bikes to use and let us park in underground car park. Rooms were very big and breakfasts were hearty and nourishing. Great place.
Comment from Hotel Management
Mar 12, 2015 by La ALdea Suites, Hotel Management
Thank you for your nice comments. La Aldea Suites
1 out of 5
by A verified traveler from Zeeland

afgelegen, slechte matrassen en hels lawaai

Posted Nov 27, 2016
Pros: het ontbijt was goed, de rest is dat helaas niet.
Cons: dit hotel niet meer aanbieden
Location: de locatie ligt totaal afgelegen en er is weinig tot niets te doen
Pas laat in de avond aangekomen de 20ste op het vliegveld, blijkt het hotel anderhalf uur rijden via haarspeldenbochten in de bergen, totaal afgelegen te liggen. Niet handig, maar ook niet onoverkomelijk. Echter kwamen wij aan rond 23u30 in het hotel en na een lange reis waren we moe en wilden we goed slapen. Helaas liet de kwaliteit van het bed dit absoluut niet toe, dit was een soort goedkope boxspring matras waarbij de veren in je rug staken. Bovendien werden we omstreeks 5u in de ochtend gewekt door lawaai van renovatiewerken naast het hotel, of misschien horend bij het hotel zelf. Het geluid van drilboren was duidelijk hoorbaar. Daar kwam nog bovenop dat - wat wij vermoeden - de schoonmaakploeg voor 6u30 begon met hun ochtendshift en alle bedden, stoelen en ander meubilair begonnen verplaatsen, boven naast en onder onze kamer. Dit gaf een hels lawaai, natuurlijk ook omdat de kamers zo gehorig zijn. Dit is in het buitenland nagenoeg altijd het geval (de gehorige kamers) maar het enorme lawaai waar wij mee werden gewekt was dit echter niet. Wij hebben bij het hotel onze klachten doorgegeven en zij hebben hier niks mee gedaan. het antwoord luidde dat de schoonmaakploeg het lawaai niet kan hebben veroorzaakt omdat ze niet beginnen voor 7u, en aan het lawaai van verbouwingswerken kunnen ze niets doen. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Comment from Hotel Management
Dec 21, 2016 by youshka, Hotel Management
Jammer dat u niet genoten heeft van uw vakantie en jammer dat U het hotel daar de schuld van geeft. Als eerste moet u altijd goed kijken waar u boekt. Ten tweede is er NIEMAND die om 5 uur snachts werkt niet om 6.30. Ons personeel begint on 7 uur in de keuken en ald de eerst mensen gaan ontbijten (vanaf 8 uur) beginnen ze met de kamers. De matrassen kan zijn dat u iets anders gewent bent maar we krijgen ook hier eigenlijk geen klachten over. Volgende keer gewoon Playa del Ingles boeken dat bevalt u beter u bent jong en zoekt het uitgaans leven en dat is er niet in Aldea.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Limburg

Klantvriendelijk hotel, geweldig verblijf

Posted Jan 1, 2016
Pros: Persoonlijke benadering. Klantvriendelijkheid. Top kwaliteit kamers en voorzieningen.
Cons: WIFI bereikbaarheid begane grond verdieping uitbreiden over hele gelijkvloers.
Location: Rustig, redelijk afgelegen stadje op Gran Canaria. Weinig toeristische bezienswaardigheden. Bij kust gezellige visrestaurants. Voor natuurliefhebbers.
Hotel gelegen in rustig stadje zonder toeristische bezienswaardigheden. Omgeving ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers. Bereikbaar via spectaculaire bergweg langs kust. Bij strand heerlijke visrestaurants. Directie is Spaans / Nederlands en doet alles om het de klant naar de zin te maken. Ideaal om vakantie op Gran Canaria af te sluiten.
Comment from Hotel Management
Jan 15, 2016 by La Aldea Suites, Hotel Management
Dank je wel voor deze commentaren. We gaan ook zeker iets doen aan de WIFI :)
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from luleå

Rent och snyggt hotell

Posted Nov 20, 2015
Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Dock saknades ac, fläktar fanns dock på rummet!
Comment from Hotel Management
Jan 21, 2016 by youshka, Hotel Management
Tack för era kommentarer. Från och med april alla rum har luftkonditionering La Aldea Suites
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Oxelösund

Personligt i fantastisk miljö!

Posted Jan 8, 2015
När vi åkte in mot byn var vi lite skeptiska. Väl på plats möttes vi av otroligt trevlig personal och fantastiskt miljö in på knuten. Lite minus för restaurangutbudet på gångavstånd.
Comment from Hotel Management
Jul 25, 2015
Thank you for your nice comments La Aldea Suites