Ratings based on 13 Verified Reviews

4.7 out of 5
4.8 Room cleanliness
4.8 Service & staff
4.7 Room comfort
4.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by Gil from Israel

Magnificent hotel!!!!

Posted Aug 27, 2016 on Hotels
The hotel is beautiful!!! Great views from hotel!!! Very good location . Excellent for children. Definitely go back to this hotel
4 out of 5
by Seung Uk

This traveler left a rating score only Posted Jun 10, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Hotel i smukke omgivelser hvor gæsten er i centrum

Posted Jul 6, 2016 on Hotels
Et godt hotel med ideelle forhold når det gælder aktiviteter og afslapning og selvom det var børnevenligt og der var mange børn , så var det stadigvæk meget afdæmpet hyggeligt og rart og maden var super god
5 out of 5
by Ole from Morud

Jeg kommer igen.

Posted May 27, 2016 on Hotels
Fedt hotel - med super morgenmad og service i skønne omgivelser.
5 out of 5
by kari from tuusula

itävalta toimii aina

Posted Apr 17, 2015 on Hotels
22 vuotis hääpäivämatka
5 out of 5
by Annika

This traveler left a rating score only Posted Mar 6, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Tre en halv stjerne

Posted Feb 16, 2015 on Hotels
Fint og fornemt hotel, men lidt dyrt med kr. 2.000 per nat for et værelse med udsigt til en bar væg i en meters afstand fra det eneste vindue. Tjenerne i cafeen var gode, men i receptionen og restauranten virkede personalet uerfarent. Det lå lidt tungt med at få pisterne præpareret, måske fordi det var koldt og sneede noget af tiden.
5 out of 5
by finn from Holstebro - Danmark

Perfekt ophold.

Posted Feb 2, 2015 on Hotels
Opholdet var helt supert, perfekte forhold for os der elsker ski. Gondol liften lige ved siden af, mulighed for at have ski i kælderen. Utroligt venligt personale og en super dejlig morgen buffet, med alt hvad der kan tænkes.
5 out of 5
by Manuel from Karlsruhe

Top Hotel zum Skifahren

Posted Feb 2, 2015 on Hotels
Wir verbrachten eine Woche Skiferien im Hotel. Neben dem exzellenten und reichhaltigen Frühstücksbuffet punktet das Hotel ganz klar mit der Lage, da es direkt neben der Gondel ist. Das Hotel bietet gratis hoteleigene Skidepots an, die morgens zu warmen Füßen verhelfen. Die Zimmer sind schön und sauber, Fitness- und Wellnessberich sowie Schwimmbad sind auch erster Klasse.
5 out of 5
by Tóth Zoltán from Magyarország

Pihenés mindenekelőtt

Posted Sep 8, 2014 on Hotels
Olaszországból haza felé jövet néztük ki a hotelt, hogy "kipihenjük" az ott igencsak aktívra sikeredett néhány napot. A szálloda a wellness részlegnek, és a teljes panziós ellátásnak köszönhetően ideális választásnak bizonyult. Az ott töltött 3 nap alatt mindössze egyszer hagytuk el hosszabb időre a hotelt, hogy a libegővel elindulva felfedezzük a környező csúcsokat. A hotel igazolta az elvárásainkat, minden szempontból elégedettek voltunk a szobával, a szolgáltatásokkal és a személyzettel is. Külön kiemelendő a konyhája, bármit is készítettek, minden nagyon ízletesnek bizonyult. Negatívumként maximum a borsos számlát lehet felhozni, ui. a teljes panziós ellátás megduplázta a szoba árakat. De azt gondolom, az ár és a szolgáltatás ennek ellenére arányban volt egymással.